Filmski dnevnik forumaša
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
od svega se pravi igrica, ljudi vole intepretirati ali pitanje je koliko je to nasa intepretacija ili smo culi vec sve to odprije, jesmo li stvarno u kontroli tog sto govorimo, pisemo i radimo, ili..
ovo je neki korak naprijed od intepretacije, zamisli da napises pjesmu, ali svaki drugi red je prazan? ili svi atributi su izbaceni i citatelj moze sam upisati atribute koji mu padaju na pamet :)) mozda to nije ni losa ideja
Eto, to je originalno!
:D (Y)
Al ima jedan minus: ljudi su konformisti i žele da drugi misle umisto njih...
:p
Guest- Guest
ne bi funkcioniralo da, ljudima moras pruzit kanale..
plavi ili zuti cvijet, a ne samo: _ cvijet
Pogledala noćas tri filma među kojima je i Bird box.Moxy wrote:Bird box ima na movie2k i ne zelim ga gledati jer je navodno strasan?
Iznimno napet, drži pažnju do samog kraja. Sandra je odlična u svojoj ulozi. Film je osvježenje u moru glupih i dosadnih filmova.
Zamjerka je kraj al još pokušavam pronaći dublji smisao ako ga ima. Ako ga nema - izmisliti ću ga :)
Preporuka od mene ali samo zbog pažnje koja ne popušta..
Moxy, nije strašan.
Pogledala Aquaman.
Lijep filmić, pun boja, fantazije i dobre zabave.
Također pogledala film 1985. Mislila sam da je radnja vezana malo šire uz tu godinu, a ono film o ......neću otkriti, ali poanta je o prihvaćanju, valjda.
Ups, četiri filma sam pogledala.
The Commuter, ok akcija. Drži pažnju.
Uglavnom, noćas sam imala jednu od onih noći kada se uvućeš u krevet i imaš filmski maraton. Pogledala sam različite žanrove i filmići su gledljivi ali me niti jedan nije oborio s nogu. Isto tako, nije me niti jedan uspavao što je isto u redu :)
Lijep filmić, pun boja, fantazije i dobre zabave.
Također pogledala film 1985. Mislila sam da je radnja vezana malo šire uz tu godinu, a ono film o ......neću otkriti, ali poanta je o prihvaćanju, valjda.
Ups, četiri filma sam pogledala.
The Commuter, ok akcija. Drži pažnju.
Uglavnom, noćas sam imala jednu od onih noći kada se uvućeš u krevet i imaš filmski maraton. Pogledala sam različite žanrove i filmići su gledljivi ali me niti jedan nije oborio s nogu. Isto tako, nije me niti jedan uspavao što je isto u redu :)
Taj bandersnatch sam i ja jucer vidjela online,i samo dalje scrolala....trazila sam orasara da pogledam sa djecom....
Mativka mašala!
Mativka mašala!
Guest- Guest
kic wrote:
od svega se pravi igrica, ljudi vole intepretirati ali pitanje je koliko je to nasa intepretacija ili smo culi vec sve to odprije, jesmo li stvarno u kontroli tog sto govorimo, pisemo i radimo, ili..
ovo je neki korak naprijed od intepretacije, zamisli da napises pjesmu, ali svaki drugi red je prazan? ili svi atributi su izbaceni i citatelj moze sam upisati atribute koji mu padaju na pamet :)) mozda to nije ni losa ideja
Ne samo da takve pjesme postoje, vec je i sama narav poezije takva - duboko asocijativna. Nekome praznine, nekome bremenitost znacenja.
U osnovi, volim djela koja moram sama dovrsavati.
Jucer sam zapocela B-snatchera i dosla sam do jedne granice za koju nisam sigurna da cu je prijeci. Izbor oko ubojstva "oca". Ni ne znam kako sam se ondje pronasla, ali nisam dalje nastavila..
Guest- Guest
Pogledaj Aquamana s djecom. Topla preporuka. A tebi zbog njega ;)Moxy wrote:Taj bandersnatch sam i ja jucer vidjela online,i samo dalje scrolala....trazila sam orasara da pogledam sa djecom....
Mativka mašala!
fridrih_niche wrote:Eto, to je originalno!
Jeste i to,ali mislim da odlaskom u kino ljudi prvenstveno zele zabavu....
Sjecam se kad sam sa 2 prijateljice isla gledati Tully...one su bile razocarane,meni je film bio ok.....pronasla sam se u masu scena,i znam da su i one,ali one su to shvatile kao sprdanje sa majcinstvom,plus masu scena nisu uopce shvatile...nisu shvatile tu njenu tully kao privremen bijeg i odmor,vec kao slom zivaca majke,ajme ona nije sposobna brinut se o toj djeci....moras biti 24/7 savrsena....tako one to vide....
Ja u kino najradije idem sama....najvise volim pogledati fantaziju u kinu,zbog efekata,i nije da si mogu priustit cest odlazak,pa odem kad vidim da ima neka dobra fantazija,dijete u meni to obozava....
Guest- Guest
mativka wrote:Pogledaj Aquamana s djecom. Topla preporuka. A tebi zbog njega ;)Moxy wrote:Taj bandersnatch sam i ja jucer vidjela online,i samo dalje scrolala....trazila sam orasara da pogledam sa djecom....
Mativka mašala!
Hvala budem
Guest- Guest
Ithildin wrote:kic wrote:
Ne samo da takve pjesme postoje, vec je i sama narav poezije takva - duboko asocijativna. Nekome praznine, nekome bremenitost znacenja.
U osnovi, volim djela koja moram sama dovrsavati.
Jucer sam zapocela B-snatchera i dosla sam do jedne granice za koju nisam sigurna da cu je prijeci. Izbor oko ubojstva "oca". Ni ne znam kako sam se ondje pronasla, ali nisam dalje nastavila..
Znam i bez filmova za sta smo mi ljudi sve sposobni i nekako mi se ne da trosit vrijeme na takve filmove....ja to valjda uvijek tako intepretiram da provucem cijeli film kroz misli i osjecaje,i zato ne volim filmove koji opterecuju previse,koji pokazuju dijelove nas s kojima ja nikako ne zelim imati posla,iako sam ih svjesna.....
Moj sin npr. Obozava horore i oni ga smiruju..... to ima od tate....njima je sigurno lakse u glavi nego meni samoj....
Guest- Guest
Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
Neko voli jedno, a neko voli drugo...
I to je ok...
Meni je jučer bila repriza Mistične rijeke...
I gusta san gledat to remek djelo po stoti put...
;)
I to je ok...
;)
Guest- Guest
Vrijeme je da pogledaš nešto po prvi put :)fridrih_niche wrote:Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
I to je ok...
;)
fridrih_niche wrote:Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
I to je ok...
;)
upravo tako ...... mi se odlučili za oldskul film Travolte i ostatka izvrsne ekipe "Get shorti" ...predobro
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Pa pogleda san prije par dana Youth po prvi put...mativka wrote:Vrijeme je da pogledaš nešto po prvi put :)fridrih_niche wrote:Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
I to je ok...
;)
I odusevija se!
Fantastičan art film koji se na suptilan način igra s emocijama...
Ne mogu virovat da je HRT prikaza nešto tako dobro...
A glazba u filmu je bila savršena...
Al tako je uvik sa Sorrentinovim filmovima...
Samo se prepustiš vizualno/auditivnoj čaroliji i samo uživaš...
;)
Guest- Guest
To je super film...orion wrote:fridrih_niche wrote:Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
I to je ok...
;)
upravo tako ...... mi se odlučili za oldskul film Travolte i ostatka izvrsne ekipe "Get shorti" ...predobro
Isto se može pogledat vise puta...
:D
Guest- Guest
Nisam ga gledala. Jel HRT 3?fridrih_niche wrote:Pa pogleda san prije par dana Youth po prvi put...mativka wrote:Vrijeme je da pogledaš nešto po prvi put :)fridrih_niche wrote:Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
I to je ok...
;)
I odusevija se!
;)
Nisan siguran, mislin da je bija na HRT 2...mativka wrote:Nisam ga gledala. Jel HRT 3?fridrih_niche wrote:Pa pogleda san prije par dana Youth po prvi put...mativka wrote:Vrijeme je da pogledaš nešto po prvi put :)fridrih_niche wrote:Ma svi smo posebne individue i svak se pronađen u nečemu sta mu pase...
I to je ok...
;)
I odusevija se!
;)
https://www.imdb.com/title/tt3312830/
;)
Guest- Guest
Ima ta jedna pjesma meni jako draga zove se Youth (Daughter)..i bojim se kada vidim isti naziv da se ne razočaram :)
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
Page 15 of 50