Filmski dnevnik forumaša
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
E ja cu pogledati
Ne mogu naci Hunger stream.....njega sam zapravo htjela....
Ne mogu naci Hunger stream.....njega sam zapravo htjela....
Guest- Guest
Meni je Glass odlican....neobican,drugaciji,trazi te da mislis,igra se sa kamerom (svida mi se kamera), kraj nista herojski spektakularno,ali masovno spektakularno....ne jedan,dva ili tri cine promjenu,vec svi mi.....
Ako odbacimo teoriju zavjere u ovom filmu,cisto mira radi,opet cemo naci masu drugih pitanja koja cine da se zapitamo....
I just like the drama in this Movie Mr Shyamalan!
Ako odbacimo teoriju zavjere u ovom filmu,cisto mira radi,opet cemo naci masu drugih pitanja koja cine da se zapitamo....
Guest- Guest
Atlana wrote:Ja.
Bas sam dosla ostaviti upis kako me nekako razocarao.
Sama radnja mi je ostala nekako tupa i nedorecena.
Ocekivala sam puno vise radnje i zavrzlame.
Usudi se razmisljati i donosit zakljucke,cak i kad su pogresni,vode necemu,misao nije tren vec proces,al moras koristiti sve sto imas,ne potiskuj svoju strast i smisao za zakljucivanje,just keep goin'!
Reci mi sad,sta ti ne valja u filmu?
Guest- Guest
i dalje postim ,negledam video do GOT, slusam radio zadnjih dana , jos malo
EstebanEnrique-
2014-04-15
Moxy wrote:Atlana wrote:Ja.
Bas sam dosla ostaviti upis kako me nekako razocarao.
Sama radnja mi je ostala nekako tupa i nedorecena.
Ocekivala sam puno vise radnje i zavrzlame.
Usudi se razmisljati i donosit zakljucke,cak i kad su pogresni,vode necemu,misao nije tren vec proces,al moras koristiti sve sto imas,ne potiskuj svoju strast i smisao za zakljucivanje,just keep goin'!
Reci mi sad,sta ti ne valja u filmu?
Njegova dva prethodnika (ubreakable, split) ostavili su me potpuno bez daha.
Od ovog nastavka sam ocekivala da sve to zaokruzi i upotpuni.
Ma da film ima 2, 3 plot twista, ostalo je kao ravna crta.
Imam osjecaj da je shya tu htio iznijeti svoj stav o tome kako je ljudski mozak mocno oruzje, ali.. nesto mi nedostaje...neke dublje dubine. Sve je ostalo nekako povrsinski.
Cak i kada se dotaknuo ljubavi.
Guest- Guest
A pogledam ga jos jednom, popodne.
Mozda uocim nesto sto ranije nisam.
Mozda uocim nesto sto ranije nisam.
Guest- Guest
pocinje najbolja serija snimana u hrvatskoj
https://www.greatvaluevacations.com/travel-inspiration/game-of-thrones-filming-locations-in-croatia
https://www.greatvaluevacations.com/travel-inspiration/game-of-thrones-filming-locations-in-croatia
EstebanEnrique-
2014-04-15
Counterpart (tv serija)
Genre : Drama, Sci-Fi, Thriller
A UN employee discovers the agency he works for is hiding a gateway to a parallel dimension.
Howard Silk has been working for a Berlin based United Nations agency, Office of Interchange (OI), for thirty years; however, his rank is too low for him to be told what his work really involves. In fact, OI oversees a crossing point to a parallel Earth (the "Prime world"), a copy of Silk's world. Season Two reveals that this crossing point was unintentionally opened or created by East German scientist Yanek in 1987; Yanek brought in four other scientist friends to collaborate with their parallel counterparts to research the connection. The two Yaneks eventually experiment with a seemingly innocuous change between their worlds (only one gives his daughter a cassette tape of recorded music), ultimately pushing the two versions of Earth down a path of significant divergence, including millions of deaths (from a virus) on the Prime world.
Silk's "other" self, his counterpart from the Prime world, is, among other things, an OI Prime field agent who regularly makes crossings to Silk's world (the "Alpha world") to retrieve "others" who have gone rogue. Factional in-fighting in OI Prime, where some operatives hold the opinion that Alpha world caused the deadly virus, spills over to the Alpha world, endangering Silk and his comatose wife, Emily....
well, to je samo kratki sinopsis.
Genre : Drama, Sci-Fi, Thriller
A UN employee discovers the agency he works for is hiding a gateway to a parallel dimension.
Howard Silk has been working for a Berlin based United Nations agency, Office of Interchange (OI), for thirty years; however, his rank is too low for him to be told what his work really involves. In fact, OI oversees a crossing point to a parallel Earth (the "Prime world"), a copy of Silk's world. Season Two reveals that this crossing point was unintentionally opened or created by East German scientist Yanek in 1987; Yanek brought in four other scientist friends to collaborate with their parallel counterparts to research the connection. The two Yaneks eventually experiment with a seemingly innocuous change between their worlds (only one gives his daughter a cassette tape of recorded music), ultimately pushing the two versions of Earth down a path of significant divergence, including millions of deaths (from a virus) on the Prime world.
Silk's "other" self, his counterpart from the Prime world, is, among other things, an OI Prime field agent who regularly makes crossings to Silk's world (the "Alpha world") to retrieve "others" who have gone rogue. Factional in-fighting in OI Prime, where some operatives hold the opinion that Alpha world caused the deadly virus, spills over to the Alpha world, endangering Silk and his comatose wife, Emily....
well, to je samo kratki sinopsis.
Guest- Guest
razocarao me.Moxy wrote:Meni je Glass odlican....neobican,drugaciji,trazi te da mislis,igra se sa kamerom (svida mi se kamera), kraj nista herojski spektakularno,ali masovno spektakularno....ne jedan,dva ili tri cine promjenu,vec svi mi.....
Mozda sam ocekivala previse.
Ideja odlicna, razrada losa.
Scenarij podbacio, likovi nerazradjeni, kamera s premalo sitnih kadrova.
Kako bilo, nije ki film izazvao "onaj" osjecaj nakon.
Mislin da ste već pisali o seriji, al Sinner mi je vrlo dobra serija...
Na momente odlična...
Jessica Biel mi je seksi...
:p
Na momente odlična...
Jessica Biel mi je seksi...
Last edited by fridrih_niche on Tue 16 Apr - 17:39; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
I mislija san da si ti pisala, lipoto...
Druga sezona će mi bit na repertoaru iza Uskrsa...
Sad mi je neka gužva...
;)
Druga sezona će mi bit na repertoaru iza Uskrsa...
Sad mi je neka gužva...
;)
Guest- Guest
Pogledala sam prvu epizodu posljednje sezone GOT-a. Zadovoljna sam.
* Spoileri *
Mislim da je naglasak bio na pripadnosti, bliskosti izmedju clanova obitelji. Prvo imamo moment Aryje koja, suprotno Jonovim ocekivanjima, staje na Sansinu stranu. Zatim uzasan moment u kojem Sam Tarly otkriva da mu je "nasa" kraljicica umorila oca i brata. Iako znamo da s ocem nije bio u dobrim odnosima, uocavamo svu emotivnu tezinu na njegovom licu te iznenadne spoznaje o njihovoj smrti.
Theon Greyjoy spasava sestru Yaru, a pred sam kraj Jon otkriva istinu o vlastitom podrijetlu.
Btw, Dany me uzasno nervira sa svojim nadmenim "I am your queen" naklapanjima, a kemija izmedju nje i Jona ravna je nistici. Mislim, onaj dijalog nakon slijetanja zmajeva, ( te puse i zagrljaji) bilo je jedno veliko zbljuv. (Mozda je tako i zamisljeno, buduci da mu je teta.)
I da, Bran je docekao svog starog druga. ;)
* Spoileri *
Mislim da je naglasak bio na pripadnosti, bliskosti izmedju clanova obitelji. Prvo imamo moment Aryje koja, suprotno Jonovim ocekivanjima, staje na Sansinu stranu. Zatim uzasan moment u kojem Sam Tarly otkriva da mu je "nasa" kraljicica umorila oca i brata. Iako znamo da s ocem nije bio u dobrim odnosima, uocavamo svu emotivnu tezinu na njegovom licu te iznenadne spoznaje o njihovoj smrti.
Theon Greyjoy spasava sestru Yaru, a pred sam kraj Jon otkriva istinu o vlastitom podrijetlu.
Btw, Dany me uzasno nervira sa svojim nadmenim "I am your queen" naklapanjima, a kemija izmedju nje i Jona ravna je nistici. Mislim, onaj dijalog nakon slijetanja zmajeva, ( te puse i zagrljaji) bilo je jedno veliko zbljuv. (Mozda je tako i zamisljeno, buduci da mu je teta.)
I da, Bran je docekao svog starog druga. ;)
Guest- Guest
Pa možda je baš namjerno tako odrađeno da nema kemije među njima s obzirom da su rod. Nisam baš polovio da mu je teta? Zar nije sestrična?
Uglavnom, epizoda mi djeluje kao uvod u oluju. Tko će čekat po tjedsn dana novu. Navikao sam se odgledat sezonu u 2-3 dana.
Uglavnom, epizoda mi djeluje kao uvod u oluju. Tko će čekat po tjedsn dana novu. Navikao sam se odgledat sezonu u 2-3 dana.
Roland Deschain wrote:Pa možda je baš namjerno tako odrađeno da nema kemije među njima s obzirom da su rod. Nisam baš polovio da mu je teta? Zar nije sestrična?
Moguce, ali i Cersei i Jaime su blizak rod pa se to ne desava... Ako i jest namjerno tako odradjeno, moguce je da ce uslijediti neka velika zrtva na koju ce se netko od njih dvoje morati odluciti...
Ne, teta mu je. Rhaegar (Jonov otac), Viserys i Daenerys djeca su Ludog kralja (onog kojeg je Jaime ubio).
Sto mislis da ona usplamtjela spirala predstavlja?
Guest- Guest
Jedva čekan da vise završi ta lakrdija od serije, pa da je vise niko nikad ne spomene...
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša