5239 € socijalne pomoći mjesečno, stan od 220 m2 i cola sa slamčicom!!!! - Wir schaffen dass!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 5239 € socijalne pomoći mjesečno, stan od 220 m2 i cola sa slamčicom!!!! - Wir schaffen dass!
aha, koji cent gore dolepismejker wrote:75 rublji 1 ojro
Re: 5239 € socijalne pomoći mjesečno, stan od 220 m2 i cola sa slamčicom!!!! - Wir schaffen dass!
ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
Guest- Guest
hehe, ja sa 10 eura prejdem 600 :)pismejker wrote:ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
jbte, na gorivo, , jes ludpismejker wrote:tja..nebitno,,lova je samo papir..ili digitalni zapis...valja je trositi sto vise..Leviathan2 wrote:hehe, ja sa 10 eura prejdem 600 :)pismejker wrote:ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
aj potrosit na kurve i zderanje
il cisto na neku pizdariju
al za gorivo, pa dojde mi da se rasplacem ko kad vidim u ducanu da mi pdv napisali
Pa meni je voznja vrhunsko zadovoljstvo,.zato i uzimam nove aute..etoc,jucer sa Rujkom,lokalnim cestama se laganini vozikali,uz laganu muziku,pa malo skrenuli u vinograde,koji su sada prazni,pa se malo povolili,poslije odvezli u bekeraj popiti kofi i pojesti koji kolac..i polako natrag...jebiga,nije mi nimal zao para za gorivo..gushti su gushti..a i tu naftu su rudari morali iskopati namuciti se oko nje..Leviathan2 wrote:jbte, na gorivo, , jes ludpismejker wrote:tja..nebitno,,lova je samo papir..ili digitalni zapis...valja je trositi sto vise..Leviathan2 wrote:hehe, ja sa 10 eura prejdem 600 :)pismejker wrote:ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
aj potrosit na kurve i zderanje
il cisto na neku pizdariju
al za gorivo, pa dojde mi da se rasplacem ko kad vidim u ducanu da mi pdv napisali
Guest- Guest
pusti mandrilčinu nek se krevelji....bit ce i ganglije mu na izdisajutre wrote:Mir zgnječo inače će te možđeni strefiti. Oš i nju upucati iz grmlja sa pištoljemGnječ wrote:Noor wrote:zapeo mu vibrator u šupkuprckov wrote:sta je bilo gejoGnječ wrote:
samo zbog ovoga sam se ponovo registrirao ustaška kurvo. uhljebi. gade ti se uhljebi a imaš ih pun kurac u ustaškoj ti vječnoj rvackoj tuđmavnovsko pavelićevoj vatikanskoj udbaškoj HORVATIJI. vječna ne bu bila nikad majku ti jebem.
uhljebiiii kurvo bosanska ustaška.
sto skvicis tolko
ma jebem ti mater što si se za mene ulovila ja pričam o tvom licemjerju kurvo ustaška zgražaš se nad njemcima a u tvojoj prokletoj ustaškoj rvackoj vukojebini imaš isti slučaj. što ne pričaš malo o rvackim uhljebima????
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ovaj svijet mora biti uništen...Pretvorili ste ga u ruglo...
red wolf-
2016-02-10
ako ga dohvatim biti će stvarno na izdisaju no više štete nego koristi jer moji bi žaili za mnom što trunem u zatvoru zbog budaletine ali bi njegovi bili sretni što je netko isprtatio budaletinu kod druga lucifera.Noor wrote:pusti mandrilčinu nek se krevelji....bit ce i ganglije mu na izdisajutre wrote:Mir zgnječo inače će te možđeni strefiti. Oš i nju upucati iz grmlja sa pištoljemGnječ wrote:Noor wrote:zapeo mu vibrator u šupkuprckov wrote:
sta je bilo gejo
sto skvicis tolko
ma jebem ti mater što si se za mene ulovila ja pričam o tvom licemjerju kurvo ustaška zgražaš se nad njemcima a u tvojoj prokletoj ustaškoj rvackoj vukojebini imaš isti slučaj. što ne pričaš malo o rvackim uhljebima????
Gnječ wrote:Noor wrote:Sirijska obitelj Mohammed u Leipzigu prima 5239 eura socijalne pomoći mjesečno i živi u stanu od 220 kvadrata, a nitko od obitelji ne radi!
Na društvenim mrežama nedavno je objavljen video sirijske obitelji koja živi u Leipzigu u Njemačkoj, a koja prima redovnu socijalnu pomoć u iznosu od 5239 eura. Video se najprije pojavio na portalu politikversagen, a kasnije je correctiv, koji se bavi “razotkrivanjem lažnih vijesti”, potvrdio autentičnost uz primjedbu da su izrezani komentari Nijemaca koji se ne protive tolikim iznosima socijalnih davanja, odnosno da je skraćen.
To je izazvalo snažne reakcije u javnosti, jer je to liječnička plaća u Njemačkoj, a brojni visokoobrazovani Nijemci zarađuju osjetno manje.
Stan u kojem žive, u središtu Leipziga, plaćaju 1220 eura mjesečno, a 4000 eura ovoj 11-članoj obitelji ostaje za ostale potrebe. Nitko od članova obitelji nije zaposlen: Otac obitelji, Idris, je po dolasku u Njemačku prije četiri godine dobio posao kao poštar i prodavač novina, no kako nije uspio naučiti njemački vratio se na socijalu, prenosi narod
Nijemci, koji za taj iznos moraju i te kako raditi i školovati se i koji nerijetko žive lošije od imigranata, većinom nisu previše oduševljeni time. Jedna Njemica u videu kaže: “Ovo je stvar u koju je teško povjerovati, posebno kada razmišljam o siromašnim njemačkim obiteljima. Zašto država njima ne daje isti iznos kao i ovoj obitelji?”
Otac Idris priznaje da se radi o velikom iznosu, no tvrdi da mu nije namjera živjeti od socijale nego od rada i da se posvetio učenju njemačkog jezika.
samo zbog ovoga sam se ponovo registrirao ustaška kurvo. uhljebi. gade ti se uhljebi a imaš ih pun kurac u ustaškoj ti vječnoj rvackoj tuđmavnovsko pavelićevoj vatikanskoj udbaškoj HORVATIJI. vječna ne bu bila nikad majku ti jebem.
uhljebiiii kurvo bosanska ustaška.
daj stvarno prestani
nisu ludi da rade ista, sve 5 dok ih ne dohvate celavciflumen wrote:fake News...
koliko je meni poznato dobiva 7345,54 €
Link nije fake nego reala
2017-10-06
ma ne pomisljaj ruke prljat tim govnom...smrdi ogavno i dok ga ne dirastre wrote:ako ga dohvatim biti će stvarno na izdisaju no više štete nego koristi jer moji bi žaili za mnom što trunem u zatvoru zbog budaletine ali bi njegovi bili sretni što je netko isprtatio budaletinu kod druga lucifera.Noor wrote:pusti mandrilčinu nek se krevelji....bit ce i ganglije mu na izdisajutre wrote:Mir zgnječo inače će te možđeni strefiti. Oš i nju upucati iz grmlja sa pištoljemGnječ wrote:Noor wrote:
zapeo mu vibrator u šupku
2017-10-06
Noor wrote:ma ne pomisljaj ruke prljat tim govnom...smrdi ogavno i dok ga ne dirastre wrote:ako ga dohvatim biti će stvarno na izdisaju no više štete nego koristi jer moji bi žaili za mnom što trunem u zatvoru zbog budaletine ali bi njegovi bili sretni što je netko isprtatio budaletinu kod druga lucifera.Noor wrote:pusti mandrilčinu nek se krevelji....bit ce i ganglije mu na izdisajutre wrote:Mir zgnječo inače će te možđeni strefiti. Oš i nju upucati iz grmlja sa pištoljemGnječ wrote:
a vidi ti to. ovdje mi prijete ubojstvom kic ne reagira a na moj benigni post odmah skače i tako to. zanimljivo moderiranje.
Guest- Guest
opet si to zapoceo, tebe nitko nije spominjao pa si poceo s prozivanjima, vrijedjanjem a pozivi na megdan si ti trait..
da ne govorim o logickoj gresci usporedjivanja 13 useljenika na socijali s hrvatskim uhljebom..
morat cu ipak ohladit glave
Nema tu pomoći...
Ljevičarstvo i tzv. antifašizam su neizlječivi poremećaji...
Ljevičarstvo i tzv. antifašizam su neizlječivi poremećaji...
red wolf wrote:Ovaj svijet mora biti uništen...Pretvorili ste ga u ruglo...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
mjesečna karta za vlak, tramvaj ili bus ???Leviathan2 wrote:hehe, ja sa 10 eura prejdem 600 :)pismejker wrote:ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
2014-04-16
Malo, meni kaže cca 980 kad ga natankam do čepa...pismejker wrote:ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Evo im novih 800 friških ,upravo iz Afrike
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-jednom-danu-spanske-vlasti-prihvatile-800-migranata
Šalji sve na sisu glupih poreznih obveznika u Njemačkoj
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-jednom-danu-spanske-vlasti-prihvatile-800-migranata
Šalji sve na sisu glupih poreznih obveznika u Njemačkoj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
sto vozis?....T. wrote:Malo, meni kaže cca 980 kad ga natankam do čepa...pismejker wrote:ja sa rezervoarom,65 litara predjem 760km
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trio socijalne pomoći
» Senf povecava broj korisnika socijalne pomoci
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Wir schaffen das
» Senf povecava broj korisnika socijalne pomoci
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Wir schaffen das