5239 € socijalne pomoći mjesečno, stan od 220 m2 i cola sa slamčicom!!!! - Wir schaffen dass!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 5239 € socijalne pomoći mjesečno, stan od 220 m2 i cola sa slamčicom!!!! - Wir schaffen dass!
svabi trljaju rucice..Ovakvi ce se razmnazati i stvarati jeftinu radnu snagu...
S druge strane Svabi se sve manje razmnazaju,cak se i muski daju u vazektomiju,da ne bi slucajno pojebali svabicu i onda fasovali alimentaciju..Ovo je sjelo svapskoj teskoj industriji kao bulali pljeska...stariji Kozojebi nece bas raditi,ali djecu kozojepsku ce Svabi dobro preodgojiti u svom Borg kolektivu..
S druge strane Svabi se sve manje razmnazaju,cak se i muski daju u vazektomiju,da ne bi slucajno pojebali svabicu i onda fasovali alimentaciju..Ovo je sjelo svapskoj teskoj industriji kao bulali pljeska...stariji Kozojebi nece bas raditi,ali djecu kozojepsku ce Svabi dobro preodgojiti u svom Borg kolektivu..
Guest- Guest
Re: 5239 € socijalne pomoći mjesečno, stan od 220 m2 i cola sa slamčicom!!!! - Wir schaffen dass!
Pis jebote pa ti hraniš tamo milijune kozojeba jebo te irudpismejker wrote:svabi trljaju rucice..Ovakvi ce se razmnazati i stvarati jeftinu radnu snagu...
Sasvim solidna zbirka psovki, čovjek emotivac.
Guest- Guest
tre wrote:Pis jebote pa ti hraniš tamo milijune kozojeba jebo te irudpismejker wrote:svabi trljaju rucice..Ovakvi ce se razmnazati i stvarati jeftinu radnu snagu...
Šuti...sve se iskompliciralo..Svabi ponosno uvode americki sustav u sve,slijedi brutalna koljacina na svim bransama na svim nivvoima poslova..poznam zenu jednu 45 godina,dvadeset godina radila kao sekrtetarica,ima pravni studij i dobila hbez razlogaotkaz..masovno uposljavaju mlade ,neiskusne,koje ce izmodati u radilice,koje nece smjeti glavu dici od posla..
Svi su pod druckom,osim ovih Kozojepa..Sve brutalnije uvode quality management sistem,kojim firme i korporacije bez puno rezloga mogu dijeliti masovne otkaze,na svim nivoima..prava radnika i ostalih u padu..nes se gadno kuffa..mogal bi ja seliti kod buraza u svicarsku..
Guest- Guest
Rujka skuffala kofi.,.ajte zdravo..
Guest- Guest
Ma neee, on je samo poseban, vjerojatno tako razgovara i sa majkom u kući, i sa sestrom...kolerik wrote:Sasvim solidna zbirka psovki, čovjek emotivac.
Švica je zakon, RH isto samo je razlika što kozojebe u švicu ne puštaju a kod nas ne želepismejker wrote:tre wrote:Pis jebote pa ti hraniš tamo milijune kozojeba jebo te irudpismejker wrote:svabi trljaju rucice..Ovakvi ce se razmnazati i stvarati jeftinu radnu snagu...
Šuti...sve se iskompliciralo..Svabi ponosno uvode americki sustav u sve,slijedi brutalna koljacina na svim bransama na svim nivvoima poslova..poznam zenu jednu 45 godina,dvadeset godina radila kao sekrtetarica,ima pravni studij i dobila hbez razlogaotkaz..masovno uposljavaju mlade ,neiskusne,koje ce izmodati u radilice,koje nece smjeti glavu dici od posla..
Svi su pod druckom,osim ovih Kozojepa..Sve brutalnije uvode quality management sistem,kojim firme i korporacije bez puno rezloga mogu dijeliti masovne otkaze,na svim nivoima..prava radnika i ostalih u padu..nes se gadno kuffa..mogal bi ja seliti kod buraza u svicarsku..
tre wrote:Ma neee, on je samo poseban, vjerojatno tako razgovara i sa majkom u kući, i sa sestrom...kolerik wrote:Sasvim solidna zbirka psovki, čovjek emotivac.
ajde na pp ustašo. ne zagađuj forum.
Guest- Guest
Eskapedinjo reko sam ti plave u podne a crvene navečer prije večere, i jednu žutu nakon, opet si sve pomiješao
marcellus wrote:Eskapedinjo reko sam ti plave u podne a crvene navečer prije večere, i jednu žutu nakon, opet si sve pomiješao
a ti si taj lupež sa tre lupežom takozvanim braniteljem svekolikog ustaštva....
gle vucibatino pozdravi oca poturicu i njemu treba oporavak od silnoh hrvatovanja
UHLJEB U AGENCIJI ZA PLAĆANJE U POLJOPRIVREDI: ‘Primam plaću od 15.000 kuna i ne radim ništa, ali neće me se tako lako riješiti’
https://net.hr/danas/hrvatska/uhljeb-u-agenciji-za-placanje-u-poljoprivredi-primam-placu-od-15-000-kuna-i-ne-radim-nista-ali-nece-me-se-tako-lako-rijesit/
Guest- Guest
ajde dok se vratim uzet ljekić moram ić
a vidi ovo nekako promaklo ustaškim bojovnicima:
Austrija zabranjuje ustaške simbole: Kazna do 10.000 eura Zabranom ustaških simbola Austrija želi prije svega djelovati protiv veličanja fašizma na komemoraciji u Bleiburgu gdje je dio ljudi često nosio simbole NDH...
Austrijska vlada usvojila je u srijedu izmjenu zakona kojom se proširuje lista zabranjenih simbola, a koja obuhvaća i ustaška obilježja.
Tako su se simboli ustaškog pokreta i NDH našli uz bok simbolima terorističkih organizacija ISIL-a i Al Qaide te još nekih organizacija, ponajviše iz islamskih zemalja, čiji su ciljevi u suprotnosti s temeljnim vrijednostima Austrije – stoji u obrazloženju, javlja AlJazeera.
U izmjenama zakona, koje sljedećeg vikenda trebaju biti usvojene u parlamentu, nalaze se simboli Muslimanske braće, Sivih vukova, Radničke partije Kurdistana, Hamasa, vojnog krila Hezbollaha, ali i ustaška obilježja.
Zabranom ustaških simbola Austrija želi prije svega djelovati protiv veličanja fašizma na komemoraciji u Bleiburgu gdje je dio ljudi često nosio simbole NDH.
Zakon treba stupiti na snagu 1. ožujka sljedeće godine, a kazna za nepoštivanje bit će do 10.000 eura, što je daleko više nego za širenje i korištenje nacističkih simbola, za što je najviša kazna 4000 eura.
ustaše na aparatimah
https://www.24sata.hr/news/austrija-zabranjuje-ustaske-simbole-kazna-do-10-000-eura-601150
Austrija zabranjuje ustaške simbole: Kazna do 10.000 eura Zabranom ustaških simbola Austrija želi prije svega djelovati protiv veličanja fašizma na komemoraciji u Bleiburgu gdje je dio ljudi često nosio simbole NDH...
Austrijska vlada usvojila je u srijedu izmjenu zakona kojom se proširuje lista zabranjenih simbola, a koja obuhvaća i ustaška obilježja.
Tako su se simboli ustaškog pokreta i NDH našli uz bok simbolima terorističkih organizacija ISIL-a i Al Qaide te još nekih organizacija, ponajviše iz islamskih zemalja, čiji su ciljevi u suprotnosti s temeljnim vrijednostima Austrije – stoji u obrazloženju, javlja AlJazeera.
U izmjenama zakona, koje sljedećeg vikenda trebaju biti usvojene u parlamentu, nalaze se simboli Muslimanske braće, Sivih vukova, Radničke partije Kurdistana, Hamasa, vojnog krila Hezbollaha, ali i ustaška obilježja.
Zabranom ustaških simbola Austrija želi prije svega djelovati protiv veličanja fašizma na komemoraciji u Bleiburgu gdje je dio ljudi često nosio simbole NDH.
Zakon treba stupiti na snagu 1. ožujka sljedeće godine, a kazna za nepoštivanje bit će do 10.000 eura, što je daleko više nego za širenje i korištenje nacističkih simbola, za što je najviša kazna 4000 eura.
ustaše na aparatimah
https://www.24sata.hr/news/austrija-zabranjuje-ustaske-simbole-kazna-do-10-000-eura-601150
Guest- Guest
bmk, ja imam oko 7tauzenki place i oko 4 tauzenke pamzije
plus stignem i u fushu zaradit nesto kad mi se oce
nek mu daju, mene ne smeta, ne ide iz mog dzepa :)
plus stignem i u fushu zaradit nesto kad mi se oce
nek mu daju, mene ne smeta, ne ide iz mog dzepa :)
nemam pojma,pismejker wrote:Levi koliko je ono gorivo u Rusiji u Ojrima?
znam da je 46 rublji
Guest- Guest
par rublji manje recimo u nekim gradovima kao sto je chita ili ulan ude
jos malo pa ce audi na atest
jos samo da mi elektroniku sloze
racunam da ce bit preko 600 km s jednim punjenjem, nisam uspio nabavit baterije koje sam mislio da povecam doseg
jos samo da mi elektroniku sloze
racunam da ce bit preko 600 km s jednim punjenjem, nisam uspio nabavit baterije koje sam mislio da povecam doseg
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trio socijalne pomoći
» Senf povecava broj korisnika socijalne pomoci
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Wir schaffen das
» Senf povecava broj korisnika socijalne pomoci
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Wir schaffen das
Page 3 of 5