Njemačka i Francuska potpisat će ugovor o novom borbenom lovcu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka i Francuska potpisat će ugovor o novom borbenom lovcu
ebem vas liene..sto ovome fali..???
Guest- Guest
Nije nego nemamo presu za kotače,to je Yuga teškom mukom nabavila i valjaona je bila u Cgpismejker wrote:A ja..lakse tu kramu uvesti nego svoj proizvesti...DEGMAN.. ..Ne smijete vi nis limeno proizvoditi osim konzervi..tako reko Gazda na Zapadu..RayMabus wrote:Za Njemačku, nama ka nama Leopard 2 sasvim okT. wrote:pa leopard 2 je dizajn star 40 godina već...
iako je još uvijek u vrhu, vrijeme je za novi borbeni tenk...
Nemamo valjaonu za gusjenične kotače
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tenk ka tenk nam sad nije prioritet,možda za sedam godina ali s obzirom na količinu i potrebe močemo i ukrajinske kupit pa ih dodatno poboljšat
Slabo se to koristi a mala količina
Slabo se to koristi a mala količina
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije nego nemamo presu za kotače,to je Yuga teškom mukom nabavila i valjaona je bila u Cgpismejker wrote:A ja..lakse tu kramu uvesti nego svoj proizvesti...DEGMAN.. ..Ne smijete vi nis limeno proizvoditi osim konzervi..tako reko Gazda na Zapadu..RayMabus wrote:Za Njemačku, nama ka nama Leopard 2 sasvim okT. wrote:pa leopard 2 je dizajn star 40 godina već...
iako je još uvijek u vrhu, vrijeme je za novi borbeni tenk...
Nemamo valjaonu za gusjenične kotače
kuku....tehnoloski problem..pa projektirajte i napravite presu jebote..to je tehnologija s pocetka proslog stoljeca...ajebote..
Guest- Guest
Neisplati nam se za količinu od osamdesetak tenkova
Sad su prioritet lovački avioni a o tenkovima ćemo tamo oko 2023
Nema tu puno opcija a s tenkom nećeš u mirovne misije dakle samo Evropa dakle Višegradska borbena skupina koju predvode Poljaci koji imaju Leopard 2...tako da radi kompaktibilnosti to je nekako najlogičnija opcija
Tenk jest zanimljiva tematika no mi smo obramnena a ne napadačka vojska
Sad su prioritet lovački avioni a o tenkovima ćemo tamo oko 2023
Nema tu puno opcija a s tenkom nećeš u mirovne misije dakle samo Evropa dakle Višegradska borbena skupina koju predvode Poljaci koji imaju Leopard 2...tako da radi kompaktibilnosti to je nekako najlogičnija opcija
Tenk jest zanimljiva tematika no mi smo obramnena a ne napadačka vojska
2014-04-11
Češka ima oko 100 T-72 dakle SSSR
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Military_equipment_of_the_Czech_Republic
Vidit ćemo sve u dogovoru sa ostalim članicama višegradske borbene skupine
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Military_equipment_of_the_Czech_Republic
Vidit ćemo sve u dogovoru sa ostalim članicama višegradske borbene skupine
2014-04-11
Slovaci imaju oko 30 T-72
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ground_Forces_of_the_Slovak_Republic
Pričekat ćemo njih sve da vidimo šta će oni pa onda donit odluku jer očito da Češka,Slovačka i Madarska tek tribaju nabavit tenkove pa ćemo onda s njima dogovorit strukturalnu suradnju
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ground_Forces_of_the_Slovak_Republic
Pričekat ćemo njih sve da vidimo šta će oni pa onda donit odluku jer očito da Češka,Slovačka i Madarska tek tribaju nabavit tenkove pa ćemo onda s njima dogovorit strukturalnu suradnju
2014-04-11
Po meni mi ćemo pričekat Češku,Slovačku i Madarsku koje će u idućih pet godina donijeti odluke o modernizaciji svojih tenkovskih postrojbi pa ćemo mi u suradnji s njima razvijat višegradsku borbenu skupinu pa onda tridesetak tenkova Leopard 2 dok M 84 stoji ovdje u rezervi pa onda je to to pa onda za pet i više godina uzet još Leoparda i tako to
Tenk nije skup ko avion , bitno ti je da imaš tridesetak Leoparda 2 za sebe i eu borbenu grupu a lako je kupit još pededetak komada
Tenk nije skup ko avion , bitno ti je da imaš tridesetak Leoparda 2 za sebe i eu borbenu grupu a lako je kupit još pededetak komada
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ministar Krstičević letio u borbenom zrakoplovu F-16
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Supruga pokojnog pilota Vukusica Marina tvrdi nakon Nu2:'I dalje tvrdim da Selak laze o svom borbenom djelovanju 1991'
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Supruga pokojnog pilota Vukusica Marina tvrdi nakon Nu2:'I dalje tvrdim da Selak laze o svom borbenom djelovanju 1991'
» Macronu propada ugovor iz snova?!
Page 2 of 2