Ovu sliku morate pogledati
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ovu sliku morate pogledati
Vidim,mene ste zaboravili:D
Dobro,barem su me tamo na Nogometu uvrstili u ekipu opstanka..:P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
Trinity-
2014-04-17
Elita...Trinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
Guest- Guest
Ajde ljube, pa ti ces sa mnom dakako:)maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
dijagram-
2015-08-09
Tko je/su elita ?red wolf wrote:Elita...Trinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
Trinity-
2014-04-17
Miki - Zg 20. oktobar 2015. 19:55 #3725898
Kako puca ljudskost ,humanost kod gospode Slovenaca .Uspaničili se ,uzbudili ,naljutili se na susjede ,sva socijalna osjetljivost pala za 2 .dana .Policija na konjima ,dižu svoju vojsku ( ako se to može tako zvati ) u pomoć traže policiju iz EU.Ne znam što ne traže NATO snage -koje od juče imaju manevre po Mediteranu ?
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:572830-Slovenija-od-EU-trazi-dodatne-policijske-snage
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobit ces uskoro jasan odgovor :DTrinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
2014-04-12
nego sto..to uvijek..*♡*dijagram wrote:Ajde ljube, pa ti ces sa mnom dakako:)maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
2014-04-12
Čuvari ovaca...Tako je oduvijek bilo...Trinity wrote:Tko je/su elita ?red wolf wrote:Elita...Trinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
Guest- Guest
Čobani ?red wolf wrote:Čuvari ovaca...Tako je oduvijek bilo...Trinity wrote:Tko je/su elita ?red wolf wrote:Elita...Trinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
Trinity-
2014-04-17
Smiješno ti je nešto?Trinity wrote:Čobani ?red wolf wrote:Čuvari ovaca...Tako je oduvijek bilo...Trinity wrote:Tko je/su elita ?red wolf wrote:Elita...Trinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
Guest- Guest
Veliki sam Katolik, okrecem obraze, ko na raznju. A znam i recitovat sredpusakabajoneta.Trinity wrote:E jbga, imaš još koji adut?
omni-
2014-04-12
Oko 4.000 izbeglica dospelo je večeras, nenajavljeno i potpuno neočekivano za austrijske vlasti, na austrijsko-slovenački prelaz Špilfeld, što je stvorilo velike probleme.
O dolasku tako velike grupe izbeglica austrijske vlasti nisu bile informisane od slovenačkih vlasti.
Izbeglice su žurile da pređu u Austriju pošto su mnogi bili gladni, te je prilikom podele hrane došlo i do koškanja, saopštila je policija.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/599938/Nenajavljeno-4000-izbeglica-stiglo-na-austrijskoslovenacki-prelaz-Spilfeld
O dolasku tako velike grupe izbeglica austrijske vlasti nisu bile informisane od slovenačkih vlasti.
Izbeglice su žurile da pređu u Austriju pošto su mnogi bili gladni, te je prilikom podele hrane došlo i do koškanja, saopštila je policija.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/599938/Nenajavljeno-4000-izbeglica-stiglo-na-austrijskoslovenacki-prelaz-Spilfeld
2014-04-11
Psihopatska kamarila, koja je uzrokovala ovaj kaos.Trinity wrote:Čobani ?red wolf wrote:Čuvari ovaca...Tako je oduvijek bilo...Trinity wrote:Tko je/su elita ?red wolf wrote:Elita...Trinity wrote:Ne znam...svi se sad guraju...a ja pokušavam od wolfa izvući tko će i kako raditi selekciju...maggie13 wrote:Vidim,mene ste zaboravili:D
lookatme-
2014-04-18
Slovenski parlament već više sati raspravlja o izmjenama zakona o obrani koji bi, ako bude potvrđen, mogao stupiti na snagu već u srijedu, a glasovanje se očekuje u noćnim satima.
Njime bi se dao dio policijskih ovlasti pripadnicima slovenske vojske koja ima 7000 pripadnika u obrani granice s Hrvatskom dugom 670 kilometara.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenija-hitno-donosi-zakon-kojim-bi-vojska-dobila-vece-ovlasti-u-kontroliranju-granice/850559.aspx
Njime bi se dao dio policijskih ovlasti pripadnicima slovenske vojske koja ima 7000 pripadnika u obrani granice s Hrvatskom dugom 670 kilometara.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenija-hitno-donosi-zakon-kojim-bi-vojska-dobila-vece-ovlasti-u-kontroliranju-granice/850559.aspx
2014-04-11
Ili ipak samo nepismeni i retardirani arapski čobani pedofili?
Guest- Guest
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:572901-Stajnmajer-Talas-migranata-ne-sme-da-donese-sukobe-Balkanu
2014-04-11
RayMabus wrote:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:572901-Stajnmajer-Talas-migranata-ne-sme-da-donese-sukobe-Balkanu
vec ova slika je sukob kome to nije jasno..
Longi kad lipiš sliku,stavi u opciju 1024,da se moze lijepo svaki detalj vidjeti
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
» Pogledati
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
» Pogledati
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
Page 3 of 4