Ovu sliku morate pogledati
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ovu sliku morate pogledati
Poslije će teći samo med i mlijeko.red wolf wrote:Ovaj svijet mora biti rasturen...I to je dobro...Obzirom u što je pretvoren...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ne...Ako ostane 5 % čovječanstva, a ostati će, to je dovoljno za novi početak...Trinity wrote:Poslije će teći samo med i mlijeko.red wolf wrote:Ovaj svijet mora biti rasturen...I to je dobro...Obzirom u što je pretvoren...
Guest- Guest
A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Trinity-
2014-04-17
https://www.facebook.com/identitaeroesterreich/videos/776135672497763/
Stribor-
2015-09-22
Ne. Ti će biti na sigurnome. Poslije će ustrojiti ovih 5 % preživjelih.Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Guest- Guest
Znaci ezekiel ti i ja:)Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
dijagram-
2015-08-09
Ne znam za tebe...Ja neću...Odo ja na neka druga prostranstva...Dovoljno sam promatrao ovdje...Nisam vidio ništa...Čast izuzecima...dijagram wrote:Znaci ezekiel ti i ja:)Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Guest- Guest
Sto? Izaci ces iz sobe?red wolf wrote:Ne znam za tebe...Ja neću...Odo ja na neka druga prostranstva...Dovoljno sam promatrao ovdje...Nisam vidio ništa...Čast izuzecima...dijagram wrote:Znaci ezekiel ti i ja:)Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
omni-
2014-04-12
Covjeku ne moze da ne bude drago, kada pogleda tu rijeku znanja i volje. Rijeku doktora, zubara, atomskih fizicara i buducih nobelovaca... muhahahahhaaStribor wrote:https://www.facebook.com/identitaeroesterreich/videos/776135672497763/
2014-04-14
...a Yoda ?dijagram wrote:Znaci ezekiel ti i ja:)Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Trinity-
2014-04-17
Popunit vlade i ministarstva ovom grupicom. Rezultat isti, troskovi isti.abraham wrote:Covjeku ne moze da ne bude drago, kada pogleda tu rijeku znanja i volje. Rijeku doktora, zubara, atomskih fizicara i buducih nobelovaca... muhahahahhaaStribor wrote:https://www.facebook.com/identitaeroesterreich/videos/776135672497763/
omni-
2014-04-12
ok, yoda mijenja ezeka jer je pametan,ezek dragovoljno odlazi, ti si dobra ,a ja eto, ostajem zbog ljepote:)Trinity wrote:...a Yoda ?dijagram wrote:Znaci ezekiel ti i ja:)Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
dijagram-
2015-08-09
Kako će oni ostati na sigurnome ? Po kojem ključu ? Po kojem ključu će ustrojiti ovih 5% ?red wolf wrote:Ne. Ti će biti na sigurnome. Poslije će ustrojiti ovih 5 % preživjelih.Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Gorim od znatiželje.
Trinity-
2014-04-17
Onda ima mjesta i za mene, jos se nitko nije pohvalio velicinom kite. Pik moje.dijagram wrote:ok, yoda mijenja ezeka jer je pametan,ezek dragovoljno odlazi, ti si dobra ,a ja eto, ostajem zbog ljepote:)Trinity wrote:...a Yoda ?dijagram wrote:Znaci ezekiel ti i ja:)Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
omni-
2014-04-12
Neću ostati na sigurnome...Umrijeti ću...To jest moje tijelo...Ja, Ja ću otići na neko drugo mjesto...To je sve jednostavno...Trinity wrote:Kako će oni ostati na sigurnome ? Po kojem ključu ? Po kojem ključu će ustrojiti ovih 5% ?red wolf wrote:Ne. Ti će biti na sigurnome. Poslije će ustrojiti ovih 5 % preživjelih.Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Gorim od znatiželje.
Guest- Guest
omni wrote:Onda ima mjesta i za mene, jos se nitko nije pohvalio velicinom kite. Pik moje.
Kako je wolf znao natuknuti, neće ti trebati. Otpadaš.
Trinity-
2014-04-17
E jbg, a mozda se on samo salio, ima li nade?.Trinity wrote:omni wrote:Onda ima mjesta i za mene, jos se nitko nije pohvalio velicinom kite. Pik moje.
Kako je wolf znao natuknuti, neće ti trebati. Otpadaš.
omni-
2014-04-12
Pa bit će u bunkerima....A poslije slijedi kao i svaki puta, novo uređenje svijeta...Trinity wrote:Kako će oni ostati na sigurnome ? Po kojem ključu ? Po kojem ključu će ustrojiti ovih 5% ?red wolf wrote:Ne. Ti će biti na sigurnome. Poslije će ustrojiti ovih 5 % preživjelih.Trinity wrote:A ostat će samo pametni, dobri , lijepi...
Gorim od znatiželje.
Guest- Guest
Vidim,mene ste zaboravili:D
Dobro,barem su me tamo na Nogometu uvrstili u ekipu opstanka..:P
Dobro,barem su me tamo na Nogometu uvrstili u ekipu opstanka..:P
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
» Pogledati
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
» Pogledati
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
Page 2 of 4