OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
Stanojko wrote:Jedu govna. Droga ovde nikada nije bila jeftinija...kofein wrote:Jebu vas Šiptari u novćanik, de najboli više.
ž
Šipci kažu da godinama blokirate njihovu robu.....
Jad i čemer vam uvodi sankcije, pometite to.
Guest- Guest
Re: OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
hoce...ali jednog lijepog proljecakofein wrote:Stanojko wrote:Jedu govna. Droga ovde nikada nije bila jeftinija...kofein wrote:Jebu vas Šiptari u novćanik, de najboli više.
ž
Šipci kažu da godinama blokirate njihovu robu.....
Jad i čemer vam uvodi sankcije, pometite to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Haradinaj je sve lijepo objasnio, baš onako kako sam i mislio...pizzon wrote:Ne znaju kako da zamagle neuspeh
pa glume strogocu, pred sipcima
https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-finansije/kutija-keksa-400-dinara-izvoz-na-kosovo-500-miliona-evra-udar-na-2662-srpska/rf9zr21
Informiraj se malo bolje. Haradinaj ti nije baš pouzdan izvor informacija, bez obzira što je tebi drag.[size=33]„Gasprom“ presekao: „Turski tok“ ide i kroz Srbiju[/size]
NovostiOnline | 22. novembar 2018. 10:49
Ruska kompanija „Gasprom“ donela je odluku da gasovod „Turski tok“ nastavi svoju trasu kroz Bugarsku, Srbiju, Mađarsku i Slovačku
-------------------------
o ovome ti je riječ
Idemo po redu, najprije "Južni tok".
Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:Haradinaj je sve lijepo objasnio, baš onako kako sam i mislio...pizzon wrote:Ne znaju kako da zamagle neuspeh
https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-finansije/kutija-keksa-400-dinara-izvoz-na-kosovo-500-miliona-evra-udar-na-2662-srpska/rf9zr21
Informiraj se malo bolje. Haradinaj ti nije baš pouzdan izvor informacija, bez obzira što je tebi drag.[size=33]„Gasprom“ presekao: „Turski tok“ ide i kroz Srbiju[/size]
Ruska kompanija „Gasprom“ donela je odluku da gasovod „Turski tok“ nastavi svoju trasu kroz Bugarsku, Srbiju, Mađarsku i Slovačku
o ovome ti je riječ
Pročitaj si sve, glupane.
Kako se navodi, prve isporuke gasa u Bugarsku i Srbiju počeće 2020. godine, do Mađarske će ruski gas stići samo godinu dana kasnije, što će omogućiti ruskoj kompaniji da do 2022. godine u potpunosti obustavi isporuku „plavog energenta“ preko Ukrajine.
„Komersant“ ukazuje da je to takoreći „Južni tok“ koji je Evropska unija obustavila još 2014. godine pod pritiskom SAD.
Kako se ocenjuje, ovog puta će biti drastično komplikovanije uticati na to da se projekat obustavi, jer „Gasprom“ u potpunosti poštuje zakone Evropske unije.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:761976-Gasprom-presekao-Turski-tok-ide-i-kroz-Srbiju
crvenkasti-
2014-04-17
Počet će, je futur , tupko...a nisu ni jednu cijev, kao onomad, pošteno zavarili.crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:Haradinaj je sve lijepo objasnio, baš onako kako sam i mislio...pizzon wrote:Ne znaju kako da zamagle neuspeh
o ovome ti je riječ
Kako se navodi, prve isporuke gasa u Bugarsku i Srbiju počeće 2020.
Eroo wrote:Počet će, je futur , tupko...a nisu ni jednu cijev, kao onomad, pošteno zavarili.crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Haradinaj je sve lijepo objasnio, baš onako kako sam i mislio...
o ovome ti je riječ
Kako se navodi, prve isporuke gasa u Bugarsku i Srbiju počeće 2020.
Poslednji krak Turskog toka postavljen u Crno more
19.11.2018 ~ 22.11.2018
crvenkasti-
2014-04-17
[size=30]Užas u slikama: Spaljuju srpske proizvode VIDEO[/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju, koju su objavili na društvenim mrežama, prenosi KoSSev.
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=11&dd=22&nav_id=1472711
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=11&dd=22&nav_id=1472711
2014-08-25
kaze vucici da su to knjige...Serbinho-3 wrote:[size=30]Užas u slikama: Spaljuju srpske proizvode VIDEO[/size]
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[size=30]Porezi stoje dok Srbija ne prizna Kosovo"[/size]
Priština -- Dok Srbija ne prizna Kosovo, porez ne treba smanjivati, rekao je predsednik privremene kosovske vlade Ramuš Haradinaj, kako ga je citirala GazetaExpres.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=22&nav_category=640&nav_id=1472717
Priština -- Dok Srbija ne prizna Kosovo, porez ne treba smanjivati, rekao je predsednik privremene kosovske vlade Ramuš Haradinaj, kako ga je citirala GazetaExpres.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=22&nav_category=640&nav_id=1472717
2014-08-25
Eto njega za neki dan skida takse.
Usput, najbolje da ih zadrže i držati im jos veću blokadu.
2014-08-25
ok, ovaj put su vam dobro zavalili (s amerima iza leda).
evropa odlucna kao inace ( mozda bi krenuli ali ako stanemo pa cemo vidjeti ) je glasala za njihov ulazak u interpol ali na mueslijevo moljskanje bi i da povuku carine .
nista se od toga nece dogoditi, iza njih je amerika , nece povuci carine dok europa ne prisili srbiju da ih prizna .
evropa odlucna kao inace ( mozda bi krenuli ali ako stanemo pa cemo vidjeti ) je glasala za njihov ulazak u interpol ali na mueslijevo moljskanje bi i da povuku carine .
nista se od toga nece dogoditi, iza njih je amerika , nece povuci carine dok europa ne prisili srbiju da ih prizna .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Počet će, je futur , tupko...a nisu ni jednu cijev, kao onomad, pošteno zavarili.crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:
o ovome ti je riječ
Kako se navodi, prve isporuke gasa u Bugarsku i Srbiju počeće 2020.Poslednji krak Turskog toka postavljen u Crno more
19.11.2018 ~ 22.11.2018
A ja mislio da se najprije zavari jedna cijev u Šumadiji...
Ja mislim da bi bilo efikasnije ako blokirate Ameriku.Serbinho-3 wrote:Eto njega za neki dan skida takse.
:) ja mislim da oni uopce ne kuze da im je amerika digla carine :) ..pa su u fazonu mi cemo ovo, onoEroo wrote:Ja mislim da bi bilo efikasnije ako blokirate Ameriku.Serbinho-3 wrote:Eto njega za neki dan skida takse.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote::) ja mislim da oni uopce ne kuze da im je amerika digla carine :) ..pa su u fazonu mi cemo ovo, onoEroo wrote:Ja mislim da bi bilo efikasnije ako blokirate Ameriku.Serbinho-3 wrote:Eto njega za neki dan skida takse.
Ako su mogli pobediti Amere u Interpolu, onda im isto ne bi trebao biti problem i u ovom slučaju. Logika.
Ili se radi o onome "na mostu dobio-na ćupriji izgubio"?
ero tko će pobijediti ovi tvoji šiptari 11rb ili srbi slaveni?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i srbi su taj ir1b kako se već zove.. i muslimani i hrvati i srbi, i šiptari nešto manje doduše.. na balkanu ga još ima visoko kod rumunja, kod slovenaca već pada..epikur37 wrote:ero tko će pobijediti ovi tvoji šiptari 11rb ili srbi slaveni?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:i srbi su taj ir1b kako se već zove.. i muslimani i hrvati i srbi, i šiptari nešto manje doduše.. na balkanu ga još ima visoko kod rumunja, kod slovenaca već pada..epikur37 wrote:ero tko će pobijediti ovi tvoji šiptari 11rb ili srbi slaveni?
protiv koga udara onda ero
2015-08-06
ja to zovenem genetikom korupcije , prosijaka i sinova..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:i srbi su taj ir1b kako se već zove.. i muslimani i hrvati i srbi, i šiptari nešto manje doduše.. na balkanu ga još ima visoko kod rumunja, kod slovenaca već pada..epikur37 wrote:ero tko će pobijediti ovi tvoji šiptari 11rb ili srbi slaveni?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ja to zovenem genetikom korupcije , prosijaka i sinova..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:i srbi su taj ir1b kako se već zove.. i muslimani i hrvati i srbi, i šiptari nešto manje doduše.. na balkanu ga još ima visoko kod rumunja, kod slovenaca već pada..epikur37 wrote:ero tko će pobijediti ovi tvoji šiptari 11rb ili srbi slaveni?
znači srbi
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode
» PRIŠTINA SMRTNO UVREDILA BLISKI ISTOK: Pozivaju sve da povuku priznanje Kosova
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» PRIŠTINA NAPRAVILA VELIKU GREŠKU Deset zemalja spremno da povuče priznanje Kosova, dali čvrste garancije Beogradu!
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
» PRIŠTINA SMRTNO UVREDILA BLISKI ISTOK: Pozivaju sve da povuku priznanje Kosova
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» PRIŠTINA NAPRAVILA VELIKU GREŠKU Deset zemalja spremno da povuče priznanje Kosova, dali čvrste garancije Beogradu!
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
Page 4 of 6