Milanović:'Nemrem,nemrem,nemrem..više i gotovo..nemrem svi moji liberalni ideali propali'
Page 1 of 1
Milanović:'Nemrem,nemrem,nemrem..više i gotovo..nemrem svi moji liberalni ideali propali'
..i nemrem...i tocka..i nemrem....izdali me svi..ostavili me samog...a ja zivot dajem za multi kulti EU..a oni tako..nemrem...nemrem..vise i gotovo..ubise mi volju za zivot....svi hoce zice i ograde..a ja ne zelim..to nije moj ideal..to nije ideal druga tita...svuda oko mene zica...dajtze mi bombu da se ko sava kovacevic raznesem...ovo nije moj svijet..ovo nije moja EU....drugovi...ja pogiboh...DRUGOVI:neka ti je slava i hvala druze Zoki sto si stajao na braniku neoliberalizma i multi-kuti politike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Nemrem bilivit
» Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
» Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
» Muslimana gotovo da više nema u CAR-u, pobjegli su da ne bi bili ubijeni ili živi spaljeni
» Srpski ministri:Milanović je izgubio kompas,ne ponaša se više kao premijer!
» Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
» Američki veleposlanik: Hrvatsku smo godinama uzimali zdravo za gotovo, više nećemo
» Muslimana gotovo da više nema u CAR-u, pobjegli su da ne bi bili ubijeni ili živi spaljeni
» Srpski ministri:Milanović je izgubio kompas,ne ponaša se više kao premijer!
Page 1 of 1