Zaspao sam dok su ih ubijali
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zaspao sam dok su ih ubijali
ja sam pičketini na ignoru, jednostavno je izgubio muda kad sam krenio za kretenom na njegov level i tamo ga cipelario a kakti je na tom levelu mlogo jakNoor wrote:a ova srbadija na forumu, u negiranju i prekrajanju povijesti, kojoj smo manje više svi ovdje svjedočili, uzima sve više maha...slusaj samo onog dzanga kako recimo treu ili vuku docira i pri tome svirepo uživa...ili ovaj pizzon koji hračne na naše žrtve da ni ne trepne...ma gnoj, a ne ljudi!Sabina Spielrein wrote:Nije se velikosrpska ideologija slučajno stvorila, očigledno pada na plodno tlo i traje do danas.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
kic wrote:
imas pravo, ovo je patologija vec.
pa pižon je dete kreten to valjda znaš...
Noor wrote:velis, za mlade generacije :)Hektorović wrote:Noor wrote:kic, baniraj to visednevno...jedan dan ko ni jedan
Ja sam protiv bana, neka ga... čisto kao predmet proučavanja :)
Onako kao vepar u zoološkom vrtu
da vide kako se tu nista promijenilo nije i kako to trebaju uvijek imati na umu....nema spavanja
Možda sam previše naivan, ali ne vidim smisla u takvoj vrsti promatranja raznih primjeraka, posebno ako je jasno da im se ne može pomoći, jer oni odbijaju bilo kakvu pomoć i svaku vrstu tretmana.
Riječ je ipak o ljudima, a ne rijetkim zvjerima i zvjerčicama odnosno egzotičnim bićima i nekako sam sklon vjerovati da se od promatranja takvih nema što iole korisno naučiti, a nije nikakva tajna da ima svakakvih ljudskih primjeraka, sve nas je na takav zaključak uputilo neko elementarno životno iskustvo.
Osim ako nismo perverzni po prirodi pa uživamo u promatranju raznih devijacija i prljavština.
To ima smisla samo u funkciji održavanja "borbene gotovosti" u novim ratovima.
Međutim, nitko ih ne bi trebao priželjkivati ako nije siguran u svoju odnosno pobjedu naroda kojem pripada i tu postoji razlika između Srba i Hrvata na kolektivnoj razini. Barem sam ja tako sklon misilti, a moguće je i da se varam.
Guest- Guest
Ima doduše i ona dimenzija mediokriteta koji vole pored sebe vidjeti kojekakve primjerke jer ih to onda uljuljkuje u zaključku kako su oni upravo fenomenalni kada se uspoređuju sa takvima pa onda ne samo svjesno trpljenje takvih primjeraka u svojem okruženju nego i perverzno uživanje u tom smislu ima i tu dimenziju.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Ima doduše i ona dimenzija mediokriteta koji vole pored sebe vidjeti kojekakve primjerke jer ih to onda uljuljkuje u zaključku kako su oni upravo fenomenalni kada se uspoređuju sa takvima pa onda ne samo svjesno trpljenje takvih primjeraka u svojem okruženju nego i perverzno uživanje u tom smislu ima i tu dimenziju.
Da se razumijemo, nikada mi ne bi palo na pamet da Noor spada u takve. :) Niti u ludilu. :)
Guest- Guest
Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.vuksadinare wrote:I Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.
Šešeljevci su bili ondje još i najčasniji. (Mare,Kinez i slični).
Mom prijatelju iz Borova Naselja život je spasio Lančužanin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.vuksadinare wrote:I Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.
2014-04-22
vuksadinare wrote: Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.Ja ga pitam zasto a on odgovara da bi armija rijesila prije problem Vukovara
Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.
2014-04-22
da..ali nisi naveo da je mare kinez spasio vilima upravo iz ruku seseljevaca krvolocnih a ne iz ruku jna vojnika i oficira..ako si citao vilimovu knjigujastreb wrote:Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.vuksadinare wrote:I Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da..ali nisi naveo da je mare kinez spasio vilima upravo iz ruku seseljevaca krvolocnih a ne iz ruku jna vojnika i oficira..ako si citao vilimovu knjigujastreb wrote:Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.vuksadinare wrote:I Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.
2015-09-08
Čito sam. Ovo su bili pijani domaći četnici.vuksadinare wrote:da..ali nisi naveo da je mare kinez spasio vilima upravo iz ruku seseljevaca krvolocnih a ne iz ruku jna vojnika i oficira..ako si citao vilimovu knjigujastreb wrote:Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.vuksadinare wrote:I Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.
2014-04-22
dakle opet cetnici koji su podrzavali seselja...drugo ako si citao onda si mofgao procitati da su na veleprometu upravo ubijali cetnici a ne regularni vojnici jna..drugo na ovcari vilim navodi da su u hangaru ukli i obicni vojnci jna ali ne tako zvjerski kao cetnici i rezervisti na drugoj strani hangara i da su mnogi bili ajmo reci sretniji ako su se nasli na strani hangara gdje su ih tukli vojnci jnajastreb wrote:Čito sam. Ovo su bili pijani domaći četnici.vuksadinare wrote:da..ali nisi naveo da je mare kinez spasio vilima upravo iz ruku seseljevaca krvolocnih a ne iz ruku jna vojnika i oficira..ako si citao vilimovu knjigujastreb wrote:Glupost. Najveće zločine činila je i organizirala upravo JNA.vuksadinare wrote:I Na moje pitanje sta mu predstavlja najveci problem on kao iz topa odgovara ove fukare od teritorijalaca i seseljevi sljedbenici.
2015-09-08
..drugo mare kinez jest bio u seseljevoj stranci ali nije bio pripadnik 'belih orlova' nego jedinice koja je direktno bila podređena veselinu sljivancaninu i sastavni dio jna...ali kao clan seseljove stranke imao je neki ugled i među paravojnoj cetnickoj formaciji seseljevaca 'beli orlovi'..i 'leva supoderica'...i maru kineza se na snimkama vidiza vrijeme napada na vukovar i okupaciej uvijek uz sljivancanina i oficire jna..cak u jednom intervjuu mare kinez nakon mnogo godina kaze da ovi sto su mucili vilima i htjeli ga ubiti druknuli su ga seselju...koji ga je izbacio iz stranke tamo '92 ili '93...ne zanm sad tocno godinu...ali uglavnom nije puno proslo od vukovara
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dječak koji je kulerski otkantao Vučića:'Rijeka je moj klub a na Zvezdi sam zaspao'
» POD PETOKRAKOM UBIJALI HRVATE IZA 45 I IZA 91, ZABRANIMO JE!!
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
» 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
» POD PETOKRAKOM UBIJALI HRVATE IZA 45 I IZA 91, ZABRANIMO JE!!
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
» 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
Page 2 of 2