ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glupi Kinezi razvili temeraturu 6 puta veću od Sunca

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Glupi Kinezi razvili temeraturu 6 puta veću od Sunca - Page 3 Empty Re: Glupi Kinezi razvili temeraturu 6 puta veću od Sunca

Post by Eroo 16/11/2018, 11:11

NPC wrote:
Guest wrote:
veber wrote:pentagon ti iskopča sve mobitele, ruske sve stroncijevske lampe skuri. nemojte pisat pizdarije. rusi imaju jako malo silicija a zbog energetske vrijednosti i velikih zaliha koriste stroncij. problem je u volumenu.

good Lord! silicij je drugi najzastupljeniji element na Zemlji ima ga svuda pa i u tvom šupku.

silicija nema, a nafte je pun kurac, kurac pun je nafte, a nema silicija
Silicij? Četvrtina ukupne zemljine mase. :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Glupi Kinezi razvili temeraturu 6 puta veću od Sunca - Page 3 Empty Re: Glupi Kinezi razvili temeraturu 6 puta veću od Sunca

Post by Leviathan2 16/11/2018, 11:55

veber wrote:
Leviathan2 wrote:
Ringo10 wrote:
Stanojko wrote:Hm, koliko se ja secam, glavni problem za fuziju bila je neverovatna kolicina toplote koja se tim procesom oslobadja, a koju nijedan materijal ne moze da podnese. Oni ovo resavaju tako sto plazma ni u jednom trenutku ne dolazi u dodir sa posudom?
E nacekat cemo se do konacne mogucnosti prakticne upotrebe fuzije.
pooolako, imamo ruske genijalce za to, ako su mogli nuklearni rekator upakirat u kamion onda i fuzija nebude dugo odolijevala
jebote levi, nije problem reaktora. niti njegove veličine. kruzer kuri 5tona na sat, bager 50 litri. veličina uopće nije bitna.
ma ocu reci da napreduju
a i rade oni na tomu
evo skoro sam dosao do informacije da su aktivirali rad na hadronskom kolajderu koji su bili zapustili jer je cccp bio ukurcu pa su to poslije skopirali u svicarskoj, inace je njihova originalna ideja
eno testiraju 600megabitni internet
u bangladesu rade nuklearnu centralu u jedan blok ce bit odmah za spaljivanje nuklearnog otpada, kak je banglades mjesto za recikliranje brodskog otpada tako ce sad i nuklearni
16 nuklearki rosatom ovog momenta gradi, posla preko glave
sto se tice kruzera, kruzer trosi vise jel mu je otpor veci a i efikasnost motora zakurac,  to je isto kao sto sam nekad vozio a4 sa 180 konja dok mi je frend vozio a4 1.6 motor, nekih 110 konja  je bilo, moj trosio prosjecno 6,5 litara a njegov 8

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2018, 11:58

ajmo ovako..u Katru je kuuul letiti u Wingsuitu,opremljenom minijaturnim mlaznim motorima..sve se moze minijaturno napraviti..jel..logika..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 16/11/2018, 12:26

fizika je fizika. tanker digne broj okretaja za 50 i dobije dva čvora.
zabluda je da veliki auti puno troše. moj ide na plin. u gradu 18l i to kada ga voziš u prvoj, zeleni val, špica...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/11/2018, 12:36

veber wrote:fizika je fizika.

Kakva genijalna misao. Kako se samo sjetio toga?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Yehudim 16/11/2018, 12:59

Eroo wrote:Meni je naslov malo zbunjujuć. Kako može temperatura biti veća od sunca? Drveno gvožđe... :D
:aw

lol!

drunken

.................biseru

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics