''Odvjetnica zgrozila Irsku: "Silovana tinejdžerica nosila je čipkaste tange"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Odvjetnica zgrozila Irsku: "Silovana tinejdžerica nosila je čipkaste tange"
Ne branim lika, ne branim muškarce koji siluju, ali silovanje u konkretnom slučaju nije dokazano. Ali ono što se želi imputirati muškima je to da su unaprijed krivi za svako svoje djelovanje, za razliku od žena koje pak, nisu odgovorne i ne snose krivnju za vlastito ponašanje. A navodno su spolovi ravnopravni?pismejker wrote:I auto kad napuris na 200 treba vremena,da se zaustavi,makar nalegao cijelom tezinom na kocnice..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: ''Odvjetnica zgrozila Irsku: "Silovana tinejdžerica nosila je čipkaste tange"
Ne cure...Stavljao si muške koji se predstavljaju jao ženske...I imaju pimpeke...I tad su mnogi shvatili to i ustali protiv tebe...Nesvjesno si im otkrio sebe...Ja Vas uvijek natjeram da mi se ovdje otkrijete...Ni sami niste svijesni što mi sve otkrijete...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehe...pismejker wrote:red wolf wrote:Kad si stavljao te s pimpekom i nesvjesno se otkrio, ja sam bio taj koji te branio...Ali je tebi draže biti na strani onih koji preziru te s pimpekom i tebe tavog kakav jesi ( čovječe ne srami se onoga što jesi )i i bacati kamenje na mene...pismejker wrote:Bash si neuljudan Ezeku.,..ajmo ovako..Podaš mi svoju curu ili gospodju,na jednu noc,a ona nek presudi sto sam..naravno ako je lijepa i zgodna...red wolf wrote:Pa ti voliš one s pimpekom...Ne vidim ga na ovoj ili ovom...pismejker wrote:Vidi Ezeku,pipicaj oj hotje ispasti van..
Stavljam ja svakakve slike,mogu cure i debele biti..jel to znaci da volim debele..one cure sa pishom su devijacije,da dokazem u kojem smjeru sve ide..u propast,jerbo se takvima daju veca prava nego normalnima,a to nije dobro...
red wolf-
2016-02-10
melkior wrote:Ne branim lika, ne branim muškarce koji siluju, ali silovanje u konkretnom slučaju nije dokazano. Ali ono što se želi imputirati muškima je to da su unaprijed krivi za svako svoje djelovanje, za razliku od žena koje pak, nisu odgovorne i ne snose krivnju za vlastito ponašanje. A navodno su spolovi ravnopravni?pismejker wrote:I auto kad napuris na 200 treba vremena,da se zaustavi,makar nalegao cijelom tezinom na kocnice..
Jesi li primjetio da je u zadnje vrijeme popularno optuzivati vremesne glumce za pokusaje silovanja i silovanja,od strane nekih..cura..koje ih terete za silovanje prije 25-35 godina...
Guest- Guest
Tebe čuvaju, a što s nama ostalima?red wolf wrote:Meni ne mogu ništa...;-))))melkior wrote:Tako je to u životu, netko čip, netko metak, ali zašto misliš da ćeš ti izbjeći takvu sudbinu?red wolf wrote:Ako preživiš, radujem se činjenici da će takvo smeće poput tebe dobiti čip između kažiprsta i placa...E onda ćeš doći na svoje...T. wrote:Odvjetnici bilježim '+' za uspješnu obranu neosnovano optuženog čovjeka...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
to su cure,tak ose izjasnjavaju..Dokazi mi da su muski..sve zensko imaju plus pisho..No Ezeku,izgleda da ti o tome stalno razmisljas...red wolf wrote:Ne cure...Stavljao si muške koji se predstavljaju jao ženske...I imaju pimpeke...I tad su mnogi shvatili to i ustali protiv tebe...Nesvjesno si im otkrio sebe...Ja Vas uvijek natjeram da mi se ovdje otkrijete...Ni sami niste svijesni što mi sve otkrijete...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehe...pismejker wrote:red wolf wrote:Kad si stavljao te s pimpekom i nesvjesno se otkrio, ja sam bio taj koji te branio...Ali je tebi draže biti na strani onih koji preziru te s pimpekom i tebe tavog kakav jesi ( čovječe ne srami se onoga što jesi )i i bacati kamenje na mene...pismejker wrote:Bash si neuljudan Ezeku.,..ajmo ovako..Podaš mi svoju curu ili gospodju,na jednu noc,a ona nek presudi sto sam..naravno ako je lijepa i zgodna...red wolf wrote:
Pa ti voliš one s pimpekom...Ne vidim ga na ovoj ili ovom...
Stavljam ja svakakve slike,mogu cure i debele biti..jel to znaci da volim debele..one cure sa pishom su devijacije,da dokazem u kojem smjeru sve ide..u propast,jerbo se takvima daju veca prava nego normalnima,a to nije dobro...
Guest- Guest
Spolovi nisu isti, nisu jednaki i neće nikada biti. Pa zapalit ćemo svijet ako treba, neka gori, tko ga jebe. Sa ženskim spolom ne treba lijegati u krevet jer je to unaprijed imputiranje u spolni odnos s nemoćnom osobom.
2015-08-09
Ne, ne čuvaju me...Vi...Tko Vas jebe...Zaslužili ste sve što će vam se dogoditi...T. wrote:Tebe čuvaju, a što s nama ostalima?red wolf wrote:Meni ne mogu ništa...;-))))melkior wrote:Tako je to u životu, netko čip, netko metak, ali zašto misliš da ćeš ti izbjeći takvu sudbinu?red wolf wrote:Ako preživiš, radujem se činjenici da će takvo smeće poput tebe dobiti čip između kažiprsta i placa...E onda ćeš doći na svoje...T. wrote:Odvjetnici bilježim '+' za uspješnu obranu neosnovano optuženog čovjeka...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne, ne čuvaju me...Vi...Tko Vas jebe...Zaslužili ste sve što će vam se dogoditi...T. wrote:Tebe čuvaju, a što s nama ostalima?red wolf wrote:Meni ne mogu ništa...;-))))melkior wrote:Tako je to u životu, netko čip, netko metak, ali zašto misliš da ćeš ti izbjeći takvu sudbinu?red wolf wrote:
Ako preživiš, radujem se činjenici da će takvo smeće poput tebe dobiti čip između kažiprsta i placa...E onda ćeš doći na svoje...
sto ce nam se Ezeku dogoditi..?? Meni svakim danom sve bolje i bolje..
Guest- Guest
Ono na što su navukli Vaš um...pismejker wrote:red wolf wrote:Ne, ne čuvaju me...Vi...Tko Vas jebe...Zaslužili ste sve što će vam se dogoditi...T. wrote:Tebe čuvaju, a što s nama ostalima?red wolf wrote:Meni ne mogu ništa...;-))))melkior wrote:
Tako je to u životu, netko čip, netko metak, ali zašto misliš da ćeš ti izbjeći takvu sudbinu?
red wolf-
2016-02-10
tja..uobicajne stvari..Dobra papica,dobra kapljica,dobri auti,dobra Cura,nije grijeh nista..jel..red wolf wrote:Ono na što navukli Vaš um...pismejker wrote:red wolf wrote:Ne, ne čuvaju me...Vi...Tko Vas jebe...Zaslužili ste sve što će vam se dogoditi...T. wrote:Tebe čuvaju, a što s nama ostalima?red wolf wrote:
Meni ne mogu ništa...;-))))
Guest- Guest
Ne.pismejker wrote:tja..uobicajne stvari..Dobra papica,dobra kapljica,dobri auti,dobra Cura,nije grijeh nista..jel..red wolf wrote:Ono na što navukli Vaš um...pismejker wrote:red wolf wrote:Ne, ne čuvaju me...Vi...Tko Vas jebe...Zaslužili ste sve što će vam se dogoditi...T. wrote:
Tebe čuvaju, a što s nama ostalima?
red wolf-
2016-02-10
Pa nije bas tako...moras probati pa vidjeti da nije grijeh..
Guest- Guest
Pa ok, ajmo curama oduzeti poslovnu sposobnost, nećemo im ju priznati do 25. godine života, neka se o njima brinu mama, tata, država, društvo, bebisiterica i još 10 prijateljica. Glavno da one traže izjednačavanje plaća i članstva u nadzornim i upravnim odborima kompanija. Ma goni ih u tri pičke materine retardirane, jebo ih onaj tko s njima ima posla.melkior wrote:Spolovi nisu isti, nisu jednaki i neće nikada biti. Pa zapalit ćemo svijet ako treba, neka gori, tko ga jebe. Sa ženskim spolom ne treba lijegati u krevet jer je to unaprijed imputiranje u spolni odnos s nemoćnom osobom.
2015-08-09
Jesi li ti konačno ostvario maštariju i primio njega u guzu?pismejker wrote:Pa nije bas tako...moras probati pa vidjeti da nije grijeh..
red wolf-
2016-02-10
za moju generaciju...
Guest- Guest
Ezeku,Ezeku...bas si prost... vjerujem da ti zena o tome iskljucivo mashta...a i da ga primi redovno u Pipicu...red wolf wrote:Jesi li ti konačno ostvario maštariju i primio njega u guzu?pismejker wrote:Pa nije bas tako...moras probati pa vidjeti da nije grijeh..
Guest- Guest
Ray Mabus je apsolutno u pravu, sa ženama ne treba imati ništa, osim ako ih prethodno ne otkupiš od njihovih roditelja, pa i žene su roba kao i svaka druga i imaju svoju cijenu, jedino što se mijenjalo kroz povijest je onaj koji im je svodnik i kome trebaš plaćati.melkior wrote:Pa ok, ajmo curama oduzeti poslovnu sposobnost, nećemo im ju priznati do 25. godine života, neka se o njima brinu mama, tata, država, društvo, bebisiterica i još 10 prijateljica. Glavno da one traže izjednačavanje plaća i članstva u nadzornim i upravnim odborima kompanija. Ma goni ih u tri pičke materine retardirane, jebo ih onaj tko s njima ima posla.melkior wrote:Spolovi nisu isti, nisu jednaki i neće nikada biti. Pa zapalit ćemo svijet ako treba, neka gori, tko ga jebe. Sa ženskim spolom ne treba lijegati u krevet jer je to unaprijed imputiranje u spolni odnos s nemoćnom osobom.
2015-08-09
Ezeku,jel redovno zadovoljavas svoju zenu?
Guest- Guest
CCCCC...Ajde ajde...Jesi li ga primio u guzu...Znaš da ja znam tvoje snove?...Voliš gledati stranice japanskih muškaraca koji izgledaju poput žena i onda masturbiraš na to...Nemoj se sramiti toga...To si ti...pismejker wrote:Ezeku,Ezeku...bas si prost... vjerujem da ti zena o tome iskljucivo mashta...a i da ga primi redovno u Pipicu...red wolf wrote:Jesi li ti konačno ostvario maštariju i primio njega u guzu?pismejker wrote:Pa nije bas tako...moras probati pa vidjeti da nije grijeh..
Last edited by red wolf on 14/11/2018, 22:46; edited 2 times in total
red wolf-
2016-02-10
melkior wrote:Ray Mabus je apsolutno u pravu, sa ženama ne treba imati ništa, osim ako ih prethodno ne otkupiš od njihovih roditelja, pa i žene su roba kao i svaka druga i imaju svoju cijenu, jedino što se mijenjalo kroz povijest je onaj koji im je svodnik i kome trebaš plaćati.melkior wrote:Pa ok, ajmo curama oduzeti poslovnu sposobnost, nećemo im ju priznati do 25. godine života, neka se o njima brinu mama, tata, država, društvo, bebisiterica i još 10 prijateljica. Glavno da one traže izjednačavanje plaća i članstva u nadzornim i upravnim odborima kompanija. Ma goni ih u tri pičke materine retardirane, jebo ih onaj tko s njima ima posla.melkior wrote:Spolovi nisu isti, nisu jednaki i neće nikada biti. Pa zapalit ćemo svijet ako treba, neka gori, tko ga jebe. Sa ženskim spolom ne treba lijegati u krevet jer je to unaprijed imputiranje u spolni odnos s nemoćnom osobom.
Ajd u klinac.. ..daj,pa ne budi bas takav pesimista i crnjak...jebiga,nadjes neku mladu raspustenicu sa teletom i servisiras,nije to tak lose..
Guest- Guest
Nisam dosad,jebiga..nes me ne privlaci,no,reci mi,jel se ti to meni nabacujes??red wolf wrote:CCCCC...Ajde ajde...Jesi li ga primio u guzu...Znaš da ja znam tvoje snove?...Voliš gledati stranice japanskih mupškaraca koji izgledaju poput žena i onda masturbiraš na to...Nemoj se sramiti toga...To si ti...pismejker wrote:Ezeku,Ezeku...bas si prost... vjerujem da ti zena o tome iskljucivo mashta...a i da ga primi redovno u Pipicu...red wolf wrote:Jesi li ti konačno ostvario maštariju i primio njega u guzu?pismejker wrote:Pa nije bas tako...moras probati pa vidjeti da nije grijeh..
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi Iron Man - 15-godišnja tinejdžerica
» Nosila ti Drina sto muđahedina ,...svaki dan.
» Brutalnost Turske akcije zgrozila zapad
» Pro-ruska odvjetnica postala Youtube starleta......
» ''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
» Nosila ti Drina sto muđahedina ,...svaki dan.
» Brutalnost Turske akcije zgrozila zapad
» Pro-ruska odvjetnica postala Youtube starleta......
» ''Kao tinejdžerica je zavodila naciste, a zatim ih ubijala u šumi''
Page 3 of 5