Babilonska bludnica gori...
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Babilonska bludnica gori...
etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
Guest- Guest
Ja reko umesto 10 kuna. Bolje 2 litre benzina nego 10 kuna. Dodaću i paket HEPO kocki da ne bude da sam stipsa.pismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ja reko umesto 10 kuna. Bolje 2 litre benzina nego 10 kuna. Dodaću i paket HEPO kocki da ne bude da sam stipsa.pismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
Tja,gotovoda bih investirao u mikrosatelit,sa jakim solarnim panelima i CO2 laserom..ono ako vatra oslabi pa da Amerima pomognem da je ojacaju...
Guest- Guest
Mogu i oni Srbi što pale leti po Jadranu.pismejker wrote:dzango wrote:Ja reko umesto 10 kuna. Bolje 2 litre benzina nego 10 kuna. Dodaću i paket HEPO kocki da ne bude da sam stipsa.pismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
Tja,gotovoda bih investirao u mikrosatelit,sa jakim solarnim panelima i CO2 laserom..ono ako vatra oslabi pa da Amerima pomognem da je ojacaju...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
uffff...dzango wrote:Mogu i oni Srbi što pale leti po Jadranu.pismejker wrote:dzango wrote:Ja reko umesto 10 kuna. Bolje 2 litre benzina nego 10 kuna. Dodaću i paket HEPO kocki da ne bude da sam stipsa.pismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:
Ja ću 2 litre benzina.
Guest- Guest
uglavnom, ameriku ne treba napadat, izgorjece sami od sebe ako bude srece
jos da se onaj jebeni vulkan u jeloustonu probudi, iiii svjetske feste
a i to što kažeš, u svakom slučaju lupeta i nema pojma o čemu pričan_razbojnik wrote:Zašto bi menadžera zabolelo za neke Izraelce...ima veze sa njima k'o sa Kalifornijomtre wrote:Dakle po tvom obrascu bi jednostavno svakom poginulom izraelcu trebali napisati svakome prema zaslugama. Držim da bi se tada propeo na stražnje noge i izigravao humanistu do bola.pismejker wrote:Drz se ti srba i srbadije...tu nisi bas bitno drugaciji od menea po pitanjumog stava o Amerima..tre wrote:Znači ljudi kojima je izgorilo imanje i koji su poginuli su to i zaslužili jer si ti zaključio da je amerika babilonskla bludnica???pismejker wrote:svakom po zasluzi..
Brale ti nemaš pojma o materiji ali se usuđuješ lupetati sve u 16 oko te iste materije!! strava
to sto vam ameri njezno i sa puno vazelina utjeruju kuratz na svim linijama,a vi se smjeskate i jos ih hvalite,valjda je do karaktera i stanja kicme...
da bi i više kad bi sa rezervoarom pokrio barem plaćupismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
eeee..to...negdje citah da ja na supervulcan dovoljno ruknuti jednu megatonku i sve ode u MP6Leviathan2 wrote:uglavnom, ameriku ne treba napadat, izgorjece sami od sebe ako bude srece
Guest- Guest
vid ovog... ..Ma ima se Tre..ima se ak ose radi...Nije ovo balkan..eto malo da ti mast izvadim...tre wrote:da bi i više kad bi sa rezervoarom pokrio barem plaćupismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
1. mala gracka jurilica..
2.malo veca medjugracka nejurilica...
..Tre Tre..a ima i viska,ako zatreba,posaljem ti i pomognem..
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Šta mu šalješ? Kurca ili para?pismejker wrote:vid ovog... ..Ma ima se Tre..ima se ak ose radi...Nije ovo balkan..eto malo da ti mast izvadim...tre wrote:da bi i više kad bi sa rezervoarom pokrio barem plaćupismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:Ja ću 2 litre benzina.crvenkasti wrote:Jadni Amerikanci. Ajmo im poslati pomoć. Ja bih dao 10 kuna.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
dzango wrote:Šta mu šalješ? Kurca ili para?pismejker wrote:vid ovog... ..Ma ima se Tre..ima se ak ose radi...Nije ovo balkan..eto malo da ti mast izvadim...tre wrote:da bi i više kad bi sa rezervoarom pokrio barem plaćupismejker wrote:etoc..cijeli rezervoar prilazem..ciglih 65 litara..(Dzango,bas si skrtica..)dzango wrote:
Ja ću 2 litre benzina.
A jbtg..pripomazem mu sestre iz nacije izvuci van i naci im posel..meka sam srca..posaljem mu malo para,ako u zlu zatreba..Nih sveti cicija..
Guest- Guest
The Republic of Dream wrote:pa ti ajde u californiu
neka neka..klonim se ja kurwe babilonske...lajkam hladno
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:bu ta prica bolja i od ratova zvijezda (i to originala)prckov wrote:masoni, leptiri, gromoviLeteca Pegla wrote:sta je bitno cije je, od ove kilary ili narancastog dotarda (mislim da su ti ovi iz laznog raja bili dotardovi kad smo vec kod toga...), to sve bludnicka bagra teske kategorije, ovi jos i kucni prijatelji, bar koliko masonska globalisticka gamad to moze biti jedan drugome, a izigravaju tamo neki glupi cirkus. Pa ko jos moze povjerovati u te bajke to je interesantno jako...prckov wrote:steta kardasijanaca
ostalo je svakako hilarijino glasacko tijelo
jedini plus ovima kardsijancima su oni privatni vatrogasci, dobiju jedan debeli plus za to, treba to razglasit ostaloj gamadi na sva zvona kako stvari funkcioniraju u zemlji americi gamadiji, ljepo imas privatne po potrebi vatrogasce sa jedne strane, a sa druge, ako si "obican", onda snalazi se. Cak ti ne daju ni upozorenje o vatri na vrijeme. Ha svakakvi kosturi pocmu ispadati iz ormara cim nastane malo vatrice...
cekam vanzemaljce I zaplet
Ali za ove neke vanzemaljce je strucniji crveni vuk ili mabus, neka oni te djelove price ukljuce..
inace ovaj neki leptir opako oruzje. Ono zamisli zla imperija dodje sa zvjezdom smrti i kaze hahahaha imamo oruzje koje moze unistit planet niko nam nista ne moze, jaci smo od sudbineeee! A ti ono dodjes, a jok brale, ja imam leptira, koji jos k tome mase krilima! Ono bjezi odma, skrivaj se odma ispod kreveta!...
a nis, do iduce epizode, morat cemo se zadovoljiti uobicajenim forumskim temama!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» BLUDNICA SE TRESE...
» BLUDNICA TONE...
» BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE
» GORI MARJAN!
» BLUDNICA SE TRESE...
» BLUDNICA TONE...
» BIBLIJSKA BLUDNICA PART 2 SMRZAVANJE