Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
Ne obmanjujem se ja ništa, gusko, ja sam stvarno Hrvat!
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
Re: Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
Ne sumnjam u to, nego ovo drugo, važnije, da si normalan.
Guest- Guest
Kad si popijem, onda mi je lakše podnositi zbrku i kaos u glavi.
crvenkasti-
2014-04-17
Uživaj dok moš. Kad dođe šerija, bu ti verboten
Guest- Guest
kaj oni ne pijeju?
crvenkasti-
2014-04-17
" SVAKA BUDALA MOŽE PODIĆI OGRADU " - koju će sada glupost izjaviti KARANFIL ??
Za tu ogradu ( ZID ) od DUNAVA do SAVE trubim još od 95 - samo što bi u mojem scenariju srpčići ostajali s druge strane žice bar idućih 50ak godina dok im se ne izmjene ove krvožedne četničke generacije - a i poslije bismo vidjeli da li su spremni da im dozvolimo da mogu dolaziti kod nas !
Za tu ogradu ( ZID ) od DUNAVA do SAVE trubim još od 95 - samo što bi u mojem scenariju srpčići ostajali s druge strane žice bar idućih 50ak godina dok im se ne izmjene ove krvožedne četničke generacije - a i poslije bismo vidjeli da li su spremni da im dozvolimo da mogu dolaziti kod nas !
Guest- Guest
Sad buš umjesto Srbića dobil nepismene Pakistance za susede. Dobar deal
Guest- Guest
Koliko se čini arapi trpaju austriju tako da ćeš ti dobiti za susjede puno više arapa nego mi.Eva wrote:Sad buš umjesto Srbića dobil nepismene Pakistance za susede. Dobar deal
Guest- Guest
Kad bu zu viel, ja se vrnem doma.tre911 wrote:Koliko se čini arapi trpaju austriju tako da ćeš ti dobiti za susjede puno više arapa nego mi.Eva wrote:Sad buš umjesto Srbića dobil nepismene Pakistance za susede. Dobar deal
Guest- Guest
A kaj nisi ti graničar?
Guest- Guest
Nisam, reko ostoja ranković i milanče da je degutantno staviti vojsku na granicu da je čuva.Eva wrote:A kaj nisi ti graničar?
Guest- Guest
I ovdje je većina takva a nisu arapi.....Eva wrote:Arapi su bagra neradnička i paraziti. To sam gleda di se može uvalit da niš ne radi a dobro živi.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
pizzon wrote:mora da se ubacim u migrante, bez papira, i pravac beč ili minhen.
i ja znam gde je bolje. dok je kiša i ovaj haos.
A očito je bolje i crni arapin biti nego srbin.
Guest- Guest
Eva wrote:A čim su oni dojezdili do Grecije, daljše je sve lahko. (kad može Stribor, mogu i ja)
Ča to kad morem ja moreš i ti?
Stribor-
2015-09-22
Je ne morem više tako...Stribor wrote:Eva wrote:A čim su oni dojezdili do Grecije, daljše je sve lahko. (kad može Stribor, mogu i ja)
Guest- Guest
Pisat na dijalektu
Guest- Guest
Eva wrote:Pisat na dijalektu
Na dijalektu čega? Moja beseda ni dijalekt nego jazik.
Stribor-
2015-09-22
Eva wrote:Je ne morem više tako...Stribor wrote:Eva wrote:A čim su oni dojezdili do Grecije, daljše je sve lahko. (kad može Stribor, mogu i ja)
Da. Spomnim se toga. ČA val devedesetih va Hrvatskoj. Lipo.
Stribor-
2015-09-22
Mi smo swi glupi ....tu se prepiremo umisto da sjednemo i dogoworimo kako čemo podawit owe izbjegliće u čaši wode i to je to......pogotowo owe koji nisu iz Sirije nego nekakwi lažni imigranti dakle ilegalći koji koriste owu situaćiju i čine barem 50% owih u koloni i samo guše prawe izbjegliće koji od njih nemogu normalno proč.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
18.20 sati – Inoministarstvo Srbije objavilo je da je uputilo prosvjednu notu hrvatskom veleposlaniku Gordanu Markotiću zbog incidenta koji se jučer dogodio u zoni graničnog prelaza Berkasovo – Bapska.
– Tom prilikom više policijskih službenika Republike Hrvatske prešlo je na teritorij Republike Srbije i upotrebilo fizičku silu prema novinarima koji su izvještavali o događanjima na spomenutom graničnom prelazu, čime je povrijeđen teritorijalni integritet Republike Srbije. Nadležni organi Republike Srbije su spremni da s hrvatskom stranom razmijene sve relevantne informacije o spomenutom događaju, s uvjerenjem da se slično u budućnosti neće ponoviti – priopćio je MVP Srbije.
– Tom prilikom više policijskih službenika Republike Hrvatske prešlo je na teritorij Republike Srbije i upotrebilo fizičku silu prema novinarima koji su izvještavali o događanjima na spomenutom graničnom prelazu, čime je povrijeđen teritorijalni integritet Republike Srbije. Nadležni organi Republike Srbije su spremni da s hrvatskom stranom razmijene sve relevantne informacije o spomenutom događaju, s uvjerenjem da se slično u budućnosti neće ponoviti – priopćio je MVP Srbije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Dva ili tri dana do zatvaranja slovenske i austrijske granice
» Slovenija protiv austrijskog zatvaranja granice
» Nemci u panici zbog nestašica: Zbog zejtina letele uvrede, pretnje, umalo i oklagija
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Dva ili tri dana do zatvaranja slovenske i austrijske granice
» Slovenija protiv austrijskog zatvaranja granice
» Nemci u panici zbog nestašica: Zbog zejtina letele uvrede, pretnje, umalo i oklagija
Page 2 of 3