Neoliberal Orban - otpušta 20 000 zaposlenih na državnoj sisi , kaže.. "fali u privatnom sektoru radnika pa evo ih"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Neoliberal Orban - otpušta 20 000 zaposlenih na državnoj sisi , kaže.. "fali u privatnom sektoru radnika pa evo ih"
a ništa,Sora wrote:Zato ste sigurno imali bogatog popa i crkvuaben wrote:Sora wrote:Ne nego nasi otoci npraben wrote:čekoj, japanski krajevi su bili ekstremno bogati i bujali su životom, to mi govoriš?
Pa SLAVONIJA NPR
PA LIKA ..
A di ova konjina od Abena zivi ?
Medu aboridzinima valjda .
Ne zna hrvatski i ne kuzi kurca
otoci su bili bogati?
pa koljani su bili simbol siromašćine, sve do paname '70ih
Nego, opada broj stanovnika u tim mjestima
To je jos najgore
nastavite mi ploćati trajekt od 100 metri za 8 kn, 18 puta dnevno.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Neoliberal Orban - otpušta 20 000 zaposlenih na državnoj sisi , kaže.. "fali u privatnom sektoru radnika pa evo ih"
kic wrote:
kako li stojim huh
darth_vader-
2014-04-17
Sasvim sigurno je bilo vise ljudiaben wrote:to ti ni istina na nijednoj razini; trajekt turistima ni subvencionirun, i naravski da bi postojo tržišni prijevoz da ne postoji zabrana- ko ča i je postojo prije socijalizma. prije nego ča su došli šumski razbojnici i ukrali brodove jednoj obitelji, veze s kopnom su bile uredno održavane bez ikakovih subvencija, i to iz svakoga mesta, ne samo iz prijeka.debotoijusto wrote:aben wrote:konkretno,debotoijusto wrote:kaya wrote:
karta za automobil za trajekt ( o kojem ti pricas) koji vozi 20 minuta je sto kuna u jednom pravcu , taj automobil se mora vratiti i natrag, znaci 200, a sleper je oko 3500 kuna u jednom pravcu.
znaci ne govoris tocne podatke .
ali nije bitno.
drugo ne mozes 90 % drzave opustositi i da svi sjede u zagrebu , to je glupo.
trajekt do njegovog sela je neisplativ isto kao struja kanalizacija ili internet no da ih nema pisa bi u more u dronjcima i bio socijalist sto kuje zavjeru protiv drzave
realno sve sto ima dobio na racun "socijalnog" ulaganja drzave u njegovo selo
kanalizaciju nemomo, voda došla prije nekoliko godin, struja '59. a ploćena je elektri atraktivnim zemljišten,
većina socijalnog ulaganja je oteta somin ljudima toga mesta, ča je nepravda prve razine. druga razina socijalističke nepravde je krasti drugima, produktivnijima, da bi se ulagalo u mesto koje realno postoji samo zbog pojave barbara na istoku prije 500 godin.
pišo bi umore? vjerojatno, ali ne bi bi socijalist. i socijalisti ne kuju zavjere protiv drźave, oni kuju zavjeru za državu.
ako nema struje nema ni atraktivnog zemljista , kolega ako nema subvencija za trajekt nema turista ni posla na obali... sve je povezano , ostaje pisanje u more s nadom da nije juzina
I imali su velis prije šumskih razbojnika trajektnu liniju
I sad nemaju
A jelda se ljepse vozit na privatnom ..
debo je momak najbolji
njega svaki zakonodavac voli
jer on pleše po člancima
jer on pleše po stavcima
ajde debo sad pokaži
otkrij nama svoje draži
tko je tko na ljestvici debo
tko će otić na putovanje s tebom
aben wrote:u ton slučaju morun zaključiti da je jna kriva za japansku propast
Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Last edited by Regoč on 14/11/2018, 09:34; edited 2 times in total
Tko zna kako oni sebi predočuju taj socijalizam i komunizam. Da provedu jedan dan s Ivanom Denisovičem, odmah bi se predomislili.Sora wrote:duboka društvena kriza morala je pronaći svoj odraz u masovnoj svijesti, naročito među mladim ljudima koji se u mnogim dijelovima svijeta suočavaju sa sve većom nezaposlenošću, manjim prihodima te uslovima za život i rad nesigurnijima nego što su ih imali njihovi roditelji. U anketi koju je provela Fondacija žrtava komunizma, 44% američke generacije novog milenijuma (rođenih između 1981. i 1996. godine) je reklo da bi radije živjeli u socijalističkom društvu, za razliku od 42% koji preferiraju kapitalističko. Čak 7% (što je značajna brojka) je reklo da bi radije živjeli pod komunizmom, izazivajući time val zaprepaštenja u štampi.
Ne razumijem ga uglavnomRegoč wrote:Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Postoji neki standard
Isto tako mogu ja kajkavski tu se preseravati ..
Nek si Aben nade prevoditeljicu za hrvatski a ne tu lupeta neki sleng
Bogami da provedu jedan SAT SA SLOBODNIM DEMOKRATAMA TVOG TIPARegoč wrote:Tko zna kako oni sebi predočuju taj socijalizam i komunizam. Da provedu jedan dan s Ivanom Denisovičem, odmah bi se predomislili.Sora wrote:duboka društvena kriza morala je pronaći svoj odraz u masovnoj svijesti, naročito među mladim ljudima koji se u mnogim dijelovima svijeta suočavaju sa sve većom nezaposlenošću, manjim prihodima te uslovima za život i rad nesigurnijima nego što su ih imali njihovi roditelji. U anketi koju je provela Fondacija žrtava komunizma, 44% američke generacije novog milenijuma (rođenih između 1981. i 1996. godine) je reklo da bi radije živjeli u socijalističkom društvu, za razliku od 42% koji preferiraju kapitalističko. Čak 7% (što je značajna brojka) je reklo da bi radije živjeli pod komunizmom, izazivajući time val zaprepaštenja u štampi.
OGLUPILI BI, DOBILI SRACKU I ZAMRZILI POL SVIJETA
CISTO DOSTA
MENI SE TO NE DOGAĐA , OSIM SRACKE .. JER SAM JAKOG DUHA
ALI MLADI LJUDI jadni su bogme
sore mozes li medguzovima slomit orahSora wrote:Bogami da provedu jedan SAT SA SLOBODNIM DEMOKRATAMA TVOG TIPARegoč wrote:Tko zna kako oni sebi predočuju taj socijalizam i komunizam. Da provedu jedan dan s Ivanom Denisovičem, odmah bi se predomislili.Sora wrote:duboka društvena kriza morala je pronaći svoj odraz u masovnoj svijesti, naročito među mladim ljudima koji se u mnogim dijelovima svijeta suočavaju sa sve većom nezaposlenošću, manjim prihodima te uslovima za život i rad nesigurnijima nego što su ih imali njihovi roditelji. U anketi koju je provela Fondacija žrtava komunizma, 44% američke generacije novog milenijuma (rođenih između 1981. i 1996. godine) je reklo da bi radije živjeli u socijalističkom društvu, za razliku od 42% koji preferiraju kapitalističko. Čak 7% (što je značajna brojka) je reklo da bi radije živjeli pod komunizmom, izazivajući time val zaprepaštenja u štampi.
CISTO DOSTA
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To što ga ti ne razumiješ nije nikakav dokaz ičemu.Sora wrote:Ne razumijem ga uglavnomRegoč wrote:Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Postoji neki standard
Glavno je da ne zavole Tita i komunizam.Sora wrote:Bogami da provedu jedan SAT SA SLOBODNIM DEMOKRATAMA TVOG TIPARegoč wrote:Tko zna kako oni sebi predočuju taj socijalizam i komunizam. Da provedu jedan dan s Ivanom Denisovičem, odmah bi se predomislili.Sora wrote:duboka društvena kriza morala je pronaći svoj odraz u masovnoj svijesti, naročito među mladim ljudima koji se u mnogim dijelovima svijeta suočavaju sa sve većom nezaposlenošću, manjim prihodima te uslovima za život i rad nesigurnijima nego što su ih imali njihovi roditelji. U anketi koju je provela Fondacija žrtava komunizma, 44% američke generacije novog milenijuma (rođenih između 1981. i 1996. godine) je reklo da bi radije živjeli u socijalističkom društvu, za razliku od 42% koji preferiraju kapitalističko. Čak 7% (što je značajna brojka) je reklo da bi radije živjeli pod komunizmom, izazivajući time val zaprepaštenja u štampi.
CISTO DOSTA
i te kako, meni ga je milina čitat :)Regoč wrote:Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to sigurno ne, al jezičinom da ga mlatne pretvori ga u prahprckov wrote:sore mozes li medguzovima slomit orahSora wrote:Bogami da provedu jedan SAT SA SLOBODNIM DEMOKRATAMA TVOG TIPARegoč wrote:Tko zna kako oni sebi predočuju taj socijalizam i komunizam. Da provedu jedan dan s Ivanom Denisovičem, odmah bi se predomislili.Sora wrote:duboka društvena kriza morala je pronaći svoj odraz u masovnoj svijesti, naročito među mladim ljudima koji se u mnogim dijelovima svijeta suočavaju sa sve većom nezaposlenošću, manjim prihodima te uslovima za život i rad nesigurnijima nego što su ih imali njihovi roditelji. U anketi koju je provela Fondacija žrtava komunizma, 44% američke generacije novog milenijuma (rođenih između 1981. i 1996. godine) je reklo da bi radije živjeli u socijalističkom društvu, za razliku od 42% koji preferiraju kapitalističko. Čak 7% (što je značajna brojka) je reklo da bi radije živjeli pod komunizmom, izazivajući time val zaprepaštenja u štampi.
CISTO DOSTA
2017-10-06
Noor wrote:to sigurno ne, al jezičinom da ga mlatne pretvori ga u prahprckov wrote:sore mozes li medguzovima slomit orahSora wrote:Bogami da provedu jedan SAT SA SLOBODNIM DEMOKRATAMA TVOG TIPARegoč wrote:Tko zna kako oni sebi predočuju taj socijalizam i komunizam. Da provedu jedan dan s Ivanom Denisovičem, odmah bi se predomislili.Sora wrote:duboka društvena kriza morala je pronaći svoj odraz u masovnoj svijesti, naročito među mladim ljudima koji se u mnogim dijelovima svijeta suočavaju sa sve većom nezaposlenošću, manjim prihodima te uslovima za život i rad nesigurnijima nego što su ih imali njihovi roditelji. U anketi koju je provela Fondacija žrtava komunizma, 44% američke generacije novog milenijuma (rođenih između 1981. i 1996. godine) je reklo da bi radije živjeli u socijalističkom društvu, za razliku od 42% koji preferiraju kapitalističko. Čak 7% (što je značajna brojka) je reklo da bi radije živjeli pod komunizmom, izazivajući time val zaprepaštenja u štampi.
CISTO DOSTA
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sora wrote:Ne nego nasi otoci npraben wrote:čekoj, japanski krajevi su bili ekstremno bogati i bujali su životom, to mi govoriš?
Pa SLAVONIJA NPR
PA LIKA ..
da je samo konjina bilo bi dobro. aben je sociopat.
Guest- Guest
Sora wrote:Ne razumijem ga uglavnomRegoč wrote:Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Postoji neki standard
ja sam odavno abenu i regoču rekao da prestanu pisati izumrlim dijalektima ili lokalnim dijalektima koje zna razumjeti par stotina ljudi u njihovom kraju. hajde da svi krenemo na forumu pisati svim mogućim svatko svojim dijalektima i da vidimo što će se desiti.
Guest- Guest
aben wrote:Sora wrote:Ne nego nasi otoci npraben wrote:čekoj, japanski krajevi su bili ekstremno bogati i bujali su životom, to mi govoriš?
Pa SLAVONIJA NPR
PA LIKA ..
otoci su bili bogati?
pa koljani su bili simbol siromašćine, sve do paname '70ih
poznata je "ljubav" bodulska. znamo kako se boduli međusobno jako vole.
Guest- Guest
Zato jer ga ništa ne razumijesNoor wrote:i te kako, meni ga je milina čitat :)Regoč wrote:Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Nemas ti ganglije za to
Jebe ti se sto ko pise, moze i furkurtur jezik ..
tebi ravno
Kila mozga ..ha ha
mersiha, ja abena razumijem svaku riječ, češće se mučim s tvojom pismenošću, vjerujSora wrote:Zato jer ga ništa ne razumijesNoor wrote:i te kako, meni ga je milina čitat :)Regoč wrote:Aben je vičan hrvatskomu, ne lupetaj.Sora wrote:Ne zna hrvatski
Nemas ti ganglije za to
Jebe ti se sto ko pise, moze i furkurtur jezik ..
tebi ravno
Kila mozga ..ha ha
evo, sljedeće abenove upise ću ti "prevesti"
2017-10-06
aben je frik kako kaže gnječ koji nema puno veze sa praksom i životom
on je nabubao nešto o socijalizmu i kapitalizmu ali sva ta silna teorija ne vrijedi u praksi nego u priči
zato i ima furku da sirota jadrolinija vozi jednog putnika a bore se rukama i nogama da im ne dođe talijanska ili neka druga konkurencija ( i ne uzme valjda 8 kuna).
on je nabubao nešto o socijalizmu i kapitalizmu ali sva ta silna teorija ne vrijedi u praksi nego u priči
zato i ima furku da sirota jadrolinija vozi jednog putnika a bore se rukama i nogama da im ne dođe talijanska ili neka druga konkurencija ( i ne uzme valjda 8 kuna).
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» Krediti privatnom sektoru na godišnjoj razini stagnirali
» U državnim firmama rade pošteni ljudi. I u privatnom sektoru ima uhljeba
» Renault otpušta 15.000 radnika
» VolksWagen otpušta 30.000 radnika
» Krediti privatnom sektoru na godišnjoj razini stagnirali
» U državnim firmama rade pošteni ljudi. I u privatnom sektoru ima uhljeba
» Renault otpušta 15.000 radnika
» VolksWagen otpušta 30.000 radnika
Page 4 of 5