Renault otpušta 15.000 radnika
Page 1 of 1
Renault otpušta 15.000 radnika
Od toga u Francuskoj 4,500.
https://www.klix.ba/biznis/renault-otpusta-15-000-radnika/200529021
45 tisuća ljudi u Francuskoj radi u Renaultu i sad lagano prijevremena penzija za 10% njih.
45 tisuća ljudi u Francuskoj radi u Renaultu i sad lagano prijevremena penzija za 10% njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Renault otpušta 15.000 radnika
Ionako su im auta sranje prema Peugeotu i Citroenu
slijedi to u svim autoindustrijama..tako ce pokriti gubitke,koji nastaju stopiranjem produkcije,a najavljena su akcije prodaje auta do 40% nize..kakogod,ovo je tek spic ledenog brijega..RayMabus wrote:Od toga u Francuskoj 4,500.
Guest- Guest
A di im je Airbus koji ima sjedište u Tolusu. Neće uopće bit avioprometa još jako dugo. Bude nezaposlenost u Francuskoj 20%.
2014-04-11
hajteh industrije su tijesno vezane u razvijenim zemljama..SVE ce trpiti,od vrha na nize..
Guest- Guest
Jebe mi se. Ja spavan do 2022 a posli ćemo vidit. Ovo taman ova korona da prođe , zabit se u kuću i spavat. Šta manje posla s ljudima i sad nema uopće smisla tražit neki posal kad je ova korona i ovoliko nezaposlenih koji traže posal. Doduše ja sam u penziji al mi prošlo da ne mogu samo spavat nego mora neku igri i osmislit al onda san se isto sitija da je korona i velika nezaposlenost pa onda do 2022 spavanje i zatvori se u kuću.Legendovich wrote:hajteh industrije su tijesno vezane u razvijenim zemljama..SVE ce trpiti,od vrha na nize..
2014-04-11
paz da se ne nadjes na cesti,kad te stari napuca vanka,a natrpa neke koji ce mu placati stanarinu..od tebe ionako nikakve koristi..telac jedan..RayMabus wrote:Jebe mi se. Ja spavan do 2022 a posli ćemo vidit. Ovo taman ova korona da prođe , zabit se u kuću i spavat. Šta manje posla s ljudima i sad nema uopće smisla tražit neki posal kad je ova korona i ovoliko nezaposlenih koji traže posal. Doduše ja sam u penziji al mi prošlo da ne mogu samo spavat nego mora neku igri i osmislit al onda san se isto sitija da je korona i velika nezaposlenost pa onda do 2022 spavanje i zatvori se u kuću.Legendovich wrote:hajteh industrije su tijesno vezane u razvijenim zemljama..SVE ce trpiti,od vrha na nize..
Guest- Guest
Similar topics
» VolksWagen otpušta 30.000 radnika
» Austrija otpušta 700 radnika u avioindustriji
» Rumunjska otpušta sto tisuća radnika
» Njemački Bayer otpušta 12 tisuća radnika
» Volkswagen zatvara tri pogona, otpušta desetke hiljada radnika
» Austrija otpušta 700 radnika u avioindustriji
» Rumunjska otpušta sto tisuća radnika
» Njemački Bayer otpušta 12 tisuća radnika
» Volkswagen zatvara tri pogona, otpušta desetke hiljada radnika
Page 1 of 1