Francuski Ambasador o Ceremoniji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Francuski Ambasador o Ceremoniji
ja se jedino rukovodim
ponasanje ranijeg pred.hr. mesica
ti valjda nisi mesic ?
ti valjda nisi mesic ?
Guest- Guest
ja nisam a za eru ne znam, mislim da nijepizzon wrote:ja se jedino rukobodim
ti valjda nisi mesic ?
pa gdje nade tu mrcinu za primjer?
on je isto glumio magarca po svijetu kao suljo da ga kao slikaju jer je jako bitan
a najunosnije poslove, za sebe naravno je sklapao po tadzikistanu, kubi i bocvani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iz čuvene porodice Protića? Unuk ministra (?) Protića?pizzon wrote:protic je prva liga
Skoro sam siguran da j iz te loze.
Ja jesam, a ti kao ne znaš da jesam...kaya wrote:ja nisam a za eru ne znam, mislim da nijepizzon wrote:ja se jedino rukobodim
ti valjda nisi mesic ?
on je isto glumio magarca po svijetu kao suljo da ga kao slikaju jer je jako bitan
a najunosnije poslove, za sebe naravno je sklapao po tadzikistanu, kubi i bocvani.
:)Eroo wrote:Ja jesam, a ti kao ne znaš da jesam...kaya wrote:ja nisam a za eru ne znam, mislim da nijepizzon wrote:ja se jedino rukobodim
ti valjda nisi mesic ?
jesi onda. a ja sam zeljka markic .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote::)Eroo wrote:Ja jesam, a ti kao ne znaš da jesam...kaya wrote:ja nisam a za eru ne znam, mislim da nijepizzon wrote:ja se jedino rukobodim
ti valjda nisi mesic ?
jesi onda. a ja sam zeljka markic .
Tako sam i mislio.
pizzon wrote:jedino ne znam
kako ce zagreb preziveti
mskronovu posetu beogradu
mesic je molio siraka
za kaVu, barem na pisti
moguce da kolinda
Ima prsatije i trtastije argumente.
Naravno, svega pomalo. Kraljica.
Tako se stvara kult ličnosti, zato mnogi misle da je Tito bil genijalac jer ništa drugo o njem nisu čuli.kaya wrote:nije to nista, ukljuci pink , to nema ni u sjevernoj korejidebotoijusto wrote:u srbiji su kamere samo pratile vucica
titlovima ga i novinarima najavljuju po cijeli dan da ce da se obrati puku precednik
tako pompozno kao da ce objaviti rat americi otprilike
onda se budala javi i prosere nesto bezveze
onda mu ostatak dana dive kako je to velicanstveno rekao i kako ga celi svet postiva :)
da to kolinda i hrt rade rastrgali bi ih
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» Predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je pozdravljena hongijem, tradicionalnim maorskim pozdravom nosevima, te je prisustvovala Powhiri ceremoniji dobrodošlice kao i Haki, njihovom tradicionalnom ratnom plesu
» Predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je pozdravljena hongijem, tradicionalnim maorskim pozdravom nosevima, te je prisustvovala Powhiri ceremoniji dobrodošlice kao i Haki, njihovom tradicionalnom ratnom plesu
Page 2 of 2