Francuski Ambasador o Ceremoniji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Francuski Ambasador o Ceremoniji
https://www.blic.rs/vesti/politika/francuski-ambasador-za-blic-zasto-sam-osetio-potrebu-da-se-izvinim-srpskom-narodu/yl9v7w3
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Francuski Ambasador o Ceremoniji
Seljačka povratna za Eru.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Dobro jedna greška, ali tri?Nema šanse...Blic se "adaptirao", "b92" također...itd.
Mjesec dana je Vučko znao za kompletan raspored.
Ne čitajte vaše medije(obično smeće), rađe upitajte nekog vašeg diplomatu šta o svemu misli...
Ne čitajte vaše medije(obično smeće), rađe upitajte nekog vašeg diplomatu šta o svemu misli...
e, ne bi rastuzivala pizzona vise danas ali... :)
izvinuo se se bezveze :) onako... u beogradu je trenutno ambasador pa da vas utjesi malo :)
ili....
saznao je za super tajno oruzje o kojem vulin cuti jer je tajna i ustrtario se
al mislim da je ipak ovo prvo ..
izvinuo se se bezveze :) onako... u beogradu je trenutno ambasador pa da vas utjesi malo :)
ili....
saznao je za super tajno oruzje o kojem vulin cuti jer je tajna i ustrtario se
al mislim da je ipak ovo prvo ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa koga jbt kad im je vulin diplomat?!Eroo wrote:Dobro jedna greška, ali tri?Nema šanse...Blic se "adaptirao", "b92" također...itd.
2015-08-15
u srbiji su kamere samo pratile vucica a kod @ere je kolinda primila sve na razgovor o pitanjima svijeta u 2 minute
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Srbija je uvijek imala sijajne diplomate. Takvi im sad ne trebaju, sve upravljačke konce ima u rukama Vučko.kaya wrote:pa koga jbt kad im je vulin diplomat?!Eroo wrote:Dobro jedna greška, ali tri?Nema šanse...Blic se "adaptirao", "b92" također...itd.
U takvim situacijama se nacija i intektualna elita dovedu u psihijatriji dobro poznato stanje...Upravo sam to negdje napisao.
Pametni ljudi ne vide više smisla boriti se s vjetrenjačama. Zato ide:
- Adaptacija na postojeće stanje, ..znaš ono "moja kućica-moja okućnica".
Onda slijedi "neslobodan od-slobodan za"...i to je to.
Brnabićka započinje svoj odgovor na novinarsko pitanje : - Kao što je AV rekao...
Vulin isto, svi ministri i podređeni također. Nemaš ti što misliti, tu je on da misli.
ja ti to vjerujem, i novinare i intelektualceEroo wrote:Srbija je uvijek imala sijajne diplomate.kaya wrote:pa koga jbt kad im je vulin diplomat?!Eroo wrote:Dobro jedna greška, ali tri?Nema šanse...Blic se "adaptirao", "b92" također...itd.
no sada ima sulju, vulina, pjevaca turskih opereta dacica i novinare informera, linta im je glavni intelektualac .
i pink naravno.
2015-08-15
Taman toliko. U skladu sa veličinom i značajem države koju predstavlja.debotoijusto wrote:u srbiji su kamere samo pratile vucica a kod @ere je kolinda primila sve na razgovor o pitanjima svijeta u 2 minute
Dok god ste prosjaci (europski fondovi) ne možete ništa više ni očekivati.
to je prica za malu decu
sve se znalo mesecima unapred
ovo je relax priprema makronovoj
poseti na nivou ambasadora.
vrrovatno dolazi, kao " prijatelj :
da nam uvejeno saopsti da im je
pun qurac, igranja zmurke.
sve se znalo mesecima unapred
ovo je relax priprema makronovoj
poseti na nivou ambasadora.
vrrovatno dolazi, kao " prijatelj :
da nam uvejeno saopsti da im je
pun qurac, igranja zmurke.
Guest- Guest
nije to nista, ukljuci pink , to nema ni u sjevernoj korejidebotoijusto wrote:u srbiji su kamere samo pratile vucica
titlovima ga i novinarima najavljuju po cijeli dan da ce da se obrati puku precednik
tako pompozno kao da ce objaviti rat americi otprilike
onda se budala javi i prosere nesto bezveze
onda mu ostatak dana dive kako je to velicanstveno rekao i kako ga celi svet postiva :)
da to kolinda i hrt rade rastrgali bi ih
2015-08-15
kaya wrote:ja ti to vjerujem, i novinare i intelektualceEroo wrote:Srbija je uvijek imala sijajne diplomate.kaya wrote:pa koga jbt kad im je vulin diplomat?!Eroo wrote:Dobro jedna greška, ali tri?Nema šanse...Blic se "adaptirao", "b92" također...itd.
no sada ima sulju, vulina, pjevaca turskih opereta dacica i novinare informera, linta im je glavni intelektualac .
i pink naravno.
Vučko bi htio biti veći od Obrenovića, a oko njega sve Karađorđevići. Pismeni Srbi znaju što želim reći.
Potpuno pogrešna percepcija vremena i prostora. I njega i njegovog tima. Nije dovoljno imati samo želje...
I baba bi htjela imati, ali nema...
kaya wrote:nije to nista, ukljuci pink , to nema ni u sjevernoj korejidebotoijusto wrote:u srbiji su kamere samo pratile vucica
titlovima ga i novinarima najavljuju po cijeli dan da ce da se obrati puku precednik
onda mu ostatak dana dive kako je to velicanstveno rekao i kako ga celi svet postiva :)
Moj predsjednik se javi nekoliko puta godišnje, u posebnim prigodama i to je to.
Dok je tako znam da Vlada radi svoj posao.
joj daj, ova nasa bubeta gluposti al bar ne glumi mao tze tungaEroo wrote:kaya wrote:nije to nista, ukljuci pink , to nema ni u sjevernoj korejidebotoijusto wrote:u srbiji su kamere samo pratile vucica
Moj predsjednik se javi nekoliko puta godišnje, u posebnim prigodama i to je to.
2015-08-15
https://www.blic.rs/vesti/politika/blic-serijal-bivsi-ambasador-u-americi-bez-dlake-na-jeziku-za-resenje-problema-kosova/ejfv2rekaya wrote:joj daj, ova nasa bubeta gluposti al bar ne glumi mao tze tungaEroo wrote:kaya wrote:nije to nista, ukljuci pink , to nema ni u sjevernoj korejidebotoijusto wrote:u srbiji su kamere samo pratile vucica
Kad sam već u prilici, evo jednog njihovog bivšeg diplomate, koji upravo reče ono šta sam
gore spomenio "Neću odgovoriti, jer bi mi se moglo obiti oglavu".
Neki dan sam na YT u dahu odslušao jedan njegov poduži intervju...
Takvih danas nema u srpskoj politici (očigledno ni u diplomaciji),
jer govore mimo ustaljenih klišeja (bajke, mitovi, povjesne izmišljotine i slično)
jedino ne znam
kako ce zagreb preziveti
mskronovu posetu beogradu
mesic je molio siraka
za kaVu, barem na pisti
moguce da kolinda
Ima prsatije i trtastije argumente.
kako ce zagreb preziveti
mesic je molio siraka
za kaVu, barem na pisti
moguce da kolinda
Guest- Guest
Bez veze ti je taj komentar. Nitko vam na to nije ljubomoran. Daleko od toga.pizzon wrote:jedino ne znam
kako ce zagreb preziveti
mesic je molio siraka
za kaVu, barem na pisti
moguce da kolinda
Dobro će vam biti kad nećete više znati da li vapredsjednik nekud ide ili se vraća.
Što manje se budu bavili s vama tim bolje po vas.
Tu sam negdje dao link intervjua Protića, bivšeg ambasadora u Americi.
Isto sam vam ovdje napisao toliko puta...ali ja "kenjam", jebiga.
https://www.blic.rs/vesti/politika/blic-serijal-bivsi-ambasador-u-americi-bez-dlake-na-jeziku-za-resenje-problema-kosova/ejfv2re
jel bi ja tebe jako razocarala ako bi ti rekla da nas bas briga:)pizzon wrote:jedino ne znam
kako ce zagreb preziveti
mislim to ne bi zbilja htjela
iako vjerujem da ce informer biti pun naslovnica o tome kako se ubijamo od muke
i kako sulji zavidi cijeli svijet
i kako mu je macron sapnuo da ce mu pomoci ujediniti sve srpske zemlje
2015-08-15
ja se jedino rukovodim
ponasanje ranijeg pred.hr. mesica
ti valjda nisi mesic ?
ponasanje ranijeg pred.hr. mesica
ti valjda nisi mesic ?
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» Predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je pozdravljena hongijem, tradicionalnim maorskim pozdravom nosevima, te je prisustvovala Powhiri ceremoniji dobrodošlice kao i Haki, njihovom tradicionalnom ratnom plesu
» Predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je pozdravljena hongijem, tradicionalnim maorskim pozdravom nosevima, te je prisustvovala Powhiri ceremoniji dobrodošlice kao i Haki, njihovom tradicionalnom ratnom plesu
Page 1 of 2