Smeće od države i naroda
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Smeće od države i naroda
računovodstveni algoritam to provjeri u 5 minuta, samo treba imati dostupne baze podatakaAssadNaPodmornici wrote:mislim da bi se sve to provjerile, trebalo bi ogromni birokratski troškovi, računvodstva , revizije, deseci ljudi bi trebali češljati papire mjesecima, iako RH ima oko pola milijuna uhljeba, nema tamo nitko volje se baviit
Guest- Guest
nisam baš siguran.. a te neke podatke netko mora unjeti u PC, a to opet znači mjeseci urednog tipkanja i tipkanja i unošenja podataka.. ja sam radio u takvom sustavu, plus i takvi sustavi često su puno grešaka, aj programeri su se trudili ispravljati bugove.. ali treba unositi podatke iz papira u računala..NPC wrote:računovodstveni algoritam to provjeri u 5 minuta, samo treba imati dostupne baze podatakaAssadNaPodmornici wrote:mislim da bi se sve to provjerile, trebalo bi ogromni birokratski troškovi, računvodstva , revizije, deseci ljudi bi trebali češljati papire mjesecima, iako RH ima oko pola milijuna uhljeba, nema tamo nitko volje se baviit
ali opet kako sam rekao.. kada ovi vidu hrpu papira i posla.. "ajme meni majko" , doslovno ustanu sa stola i odu na kavu u kafić.. i čekaju svojih 6000kn.. a onda kada smo ja i ovaj momak i ova cura bili na "praksi" , aj vas troje to unosite, češljajte, i takve stvari da bi ovi pili kavu.. i onda te još pohvale
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
budu u PCu pa se printa papirAssadNaPodmornici wrote:a te neke podatke netko mora unjeti u PC
ali i papir nije problem, standardiziraš format računa na razini države i onda imaš skener i mašinsko čitanje
da se hoće, može se, i to jeftino, ali se ne želi, treba uvest imigrante jer fali radne snage
Guest- Guest
to je ta famozna digitalizacija o kojoj sve vlade pričaju.. sve to zahtjeva posao..NPC wrote:budu u PCu pa se printa papirAssadNaPodmornici wrote:a te neke podatke netko mora unjeti u PC
ali i papir nije problem, standardiziraš format računa na razini države i onda imaš skener i mašinsko čitanje
da se hoće, može se, i to jeftino, ali se ne želi, treba uvest imigrante jer fali radne snage
evo jedna još situacija kada sam bio na stažu u uhljebistanu prije par godina.. uglavnom ovi uhljebi iz IT sektora dobili baš posao da razviju baš takav neki računovodstveni/administrativni neman pojma koji software koji će ubrzati te birokratske procese..
prvo, svi mogući rokovi se probili.. ono .. došla ova kolegica koja je bila završila fakultet elektrotehnike, nju uvalilo da testira i razvija taj software, a ova jadna cura sama se trudi, a ovi uhljebi programeri idu na kave..
i zanimljivo kada je prošlo x mjeseci prekoračenja rokova i novca, na kraju su naručili privatnu firmu, i privatna firma sredila to u mjesec dana, dok su ovi iz državne firme pijuckali kavice.. a ova jedna za-stalno zaposlena inžinjerka, vrhunska pička samo bi kada bi dobila svojih 7000kn , kupila nove čizmice i paradirala hodnicima.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ti si tipicni nemoralni kreten ovog dobaSpeare Shaker wrote:melkior wrote:Promjeniš OIB i nisi nikome ništa dužan, to što si jedini osnivač i vlasnik firme koja je dužna, to nikome ništa, druga pravna osoba, e Svaki d.o.o. ima svoj OIB, možeš onovati stotine d.o.o. a i svaki da ostane dužan par milijardi kuna, i nikome ništa, to je normalno, to se tako posluje u civiliziranom svijetuSpeare Shaker wrote:marcellus wrote:tipična fake news, kerum nije dužan nikom ništa. Kao ni Todorić. Ako netko ne razumije pojmove dd. i doo to je njegov problem
Glavni problem ovog foruma je prosječni stupanj ne samo neinformiranosti nego i mentalne retardiranosti korisnika.
Nisam rekao niti riječ o Kerumu i takvoj poslovnoj praksi u Hrvata. Moj se komentar odnosio na something completely different.
Koji se jos usudi nekog vrijeđati
Domesticus vulgaris gad
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:tipična fake news, kerum nije dužan nikom ništa. Kao ni Todorić. Ako netko ne razumije pojmove dd. i doo to je njegov problem
Glavni problem ovog foruma je prosječni stupanj ne samo neinformiranosti nego i mentalne retardiranosti korisnika.
i hrvatske općenito. Ako na zapadu i žive debili isprana mozga ali su i dalje upućeniji u osnovne činjenice, neusporedivo.
melkior wrote:Promjeniš OIB i nisi nikome ništa dužan, to što si jedini osnivač i vlasnik firme koja je dužna, to nikome ništa, druga pravna osoba, e Svaki d.o.o. ima svoj OIB, možeš onovati stotine d.o.o. a i svaki da ostane dužan par milijardi kuna, i nikome ništa, to je normalno, to se tako posluje u civiliziranom svijetuSpeare Shaker wrote:marcellus wrote:tipična fake news, kerum nije dužan nikom ništa. Kao ni Todorić. Ako netko ne razumije pojmove dd. i doo to je njegov problem
to je stvar drugih propisa i poslovne prakse, no govorimo striktno o tome da ako ja osnujem firmu, obećam ulagačima brda i doline, oni ulože novac ili ja uložim svoj novac, svejedno, banke mi daju kredit jer mi ide, i firma mi propadne, ja nisam nikom ništa dužan.
ulagači moraju procijeniti pespektivu i vrijednost tvrtke, ne osobne imovine vlasnika
pa direktor siemensa nije bio vlasnik firme, mislim da nije imao ni dionice. direktor proizvodnje heideihaina isto, bio je direktor. VW predsjednik uprave završio u zatvoru. predsjednici i direktori bmw i mercedesa se nagodili. onaj iz patrie se nagodio. jebga u rvackoj samo obrtnici odgovaraju svom svojom imovinom. u njemačkoj bi sviral ali ne po pršutu i sva imovina bi mu bila oduzeta. zločinačka org doo je napravila zakon po sebi.marcellus wrote:¸Yehudim wrote:marcellus wrote:tipična fake news, kerum nije dužan nikom ništa. Kao ni Todorić. Ako netko ne razumije pojmove dd. i doo to je njegov problem
i to je tako u svim državama na planeti
a šta tebi nije jasno? Ponavljam, Kerum nije dužan nikom ništa. Novine jednostavno seru. Dužan je Jolly ili kako se već firma zvala. Vlasnik odgovara samo do svog udjela u vlasništvu i to je sve. Cjelokupnom osobnom imovinom odgovara samo obrtnik i seosko gospodarstvo, dd i doo kako im ime kaže ne
2014-12-30
O daj bogati ovom idoitu Marcelku zacepi usta
To ni pas s maslom NR bi progutao STO ON BRANI PLJACKU DRUGOH
MAJMUN BEZ PAMETI
I TAJ JE NOUNAR .
MAMICU MU
To ni pas s maslom NR bi progutao STO ON BRANI PLJACKU DRUGOH
MAJMUN BEZ PAMETI
I TAJ JE NOUNAR .
MAMICU MU
veber wrote:pa direktor siemensa nije bio vlasnik firme, mislim da nije imao ni dionice. direktor proizvodnje heideihaina isto, bio je direktor. VW predsjednik uprave završio u zatvoru. predsjednici i direktori bmw i mercedesa se nagodili. onaj iz patrie se nagodio. jebga u rvackoj samo obrtnici odgovaraju svom svojom imovinom. u njemačkoj bi sviral ali ne po pršutu i sva imovina bi mu bila oduzeta. zločinačka org doo je napravila zakon po sebi.marcellus wrote:¸Yehudim wrote:marcellus wrote:tipična fake news, kerum nije dužan nikom ništa. Kao ni Todorić. Ako netko ne razumije pojmove dd. i doo to je njegov problem
a šta tebi nije jasno? Ponavljam, Kerum nije dužan nikom ništa. Novine jednostavno seru. Dužan je Jolly ili kako se već firma zvala. Vlasnik odgovara samo do svog udjela u vlasništvu i to je sve. Cjelokupnom osobnom imovinom odgovara samo obrtnik i seosko gospodarstvo, dd i doo kako im ime kaže ne
temeljem čega? Pa to i je njemačko nizozemski izum da ne odgovaraš osobnom imovinom za imovinu poduzeća.
švabe su to i izumili, odgovoran si samo do onog kolko si uložio u firmu, zato se to zove d.d., znači najviše možeš izgubit ono kolko si platio dionice. To je ideja na kojoj je u 17. stoljeću u protestantskom svijetu nastao kapitalizam.
osobnu imovinu ti niko ne mre dirat, uključujući ono što si zaradio na dionicama prije nego je firma propala. To tak ide.
Temeljem toga sto si pokrao lovumarcellus wrote:veber wrote:pa direktor siemensa nije bio vlasnik firme, mislim da nije imao ni dionice. direktor proizvodnje heideihaina isto, bio je direktor. VW predsjednik uprave završio u zatvoru. predsjednici i direktori bmw i mercedesa se nagodili. onaj iz patrie se nagodio. jebga u rvackoj samo obrtnici odgovaraju svom svojom imovinom. u njemačkoj bi sviral ali ne po pršutu i sva imovina bi mu bila oduzeta. zločinačka org doo je napravila zakon po sebi.marcellus wrote:¸Yehudim wrote:marcellus wrote:tipična fake news, kerum nije dužan nikom ništa. Kao ni Todorić. Ako netko ne razumije pojmove dd. i doo to je njegov problem
temeljem čega? Pa to i je njemačko nizozemski izum da ne odgovaraš osobnom imovinom za imovinu poduzeća.
Ni manje ni vise
Svakome je jasno ako netko proglasi bankrot namjerno ..
Da je lopov
a direktor jasno može u zatvor ako je donosio loše poslovne odluke, ali vlasnik firme ne, to nije njegov problem
nego što je razlog guranja komunjrskog Todorića i svih ostalih komunjaravuksadinare wrote:Odavno sam tvrdio da je kerum pametan ali pravi se lud...arlekin..mada realno da drzava nije gurala todorica kerum je mogao postati najjaci maloprodajni lanac..a ni radnici mu nisu imali place kao oni u konzumu imali su oko 3 500 kuna dok su tada kod tode imali 2500
strah od Hrvata koji ne pripadaju njihovom lobiju
2014-04-16
Iako dd i doo odgovaraju pred trgovačkim sudom samo imovinom firme, vlasnici i odgovorni rukovodioci mogu pred krivičnim sudom odgovarati za prijevaru ili nesavjesno poslovanje.
crvenkasti-
2014-04-17
Sora wrote:Temeljem toga sto si pokrao lovumarcellus wrote:veber wrote:pa direktor siemensa nije bio vlasnik firme, mislim da nije imao ni dionice. direktor proizvodnje heideihaina isto, bio je direktor. VW predsjednik uprave završio u zatvoru. predsjednici i direktori bmw i mercedesa se nagodili. onaj iz patrie se nagodio. jebga u rvackoj samo obrtnici odgovaraju svom svojom imovinom. u njemačkoj bi sviral ali ne po pršutu i sva imovina bi mu bila oduzeta. zločinačka org doo je napravila zakon po sebi.marcellus wrote:¸Yehudim wrote:
Ni manje ni vise
Da je lopov
oprosti ali kao ekonomski potkovana osoba ne razumijem o čemu ti blebećeš
Sora wrote:Temeljem toga sto si pokrao lovumarcellus wrote:veber wrote:pa direktor siemensa nije bio vlasnik firme, mislim da nije imao ni dionice. direktor proizvodnje heideihaina isto, bio je direktor. VW predsjednik uprave završio u zatvoru. predsjednici i direktori bmw i mercedesa se nagodili. onaj iz patrie se nagodio. jebga u rvackoj samo obrtnici odgovaraju svom svojom imovinom. u njemačkoj bi sviral ali ne po pršutu i sva imovina bi mu bila oduzeta. zločinačka org doo je napravila zakon po sebi.marcellus wrote:¸Yehudim wrote:
Ni manje ni vise
Da je lopov
oprosti ali kao ekonomski potkovana osoba ne razumijem o čemu ti blebećeš
naime to što je neka firma propala, a firme propadaju svaki dan, uključujući najveće, ne znači da je itko išta krao ili uradio bilo što nezakonito
odgovaranje vlastitom imovinom vlasnika smatram prijevarom tvoraca zakonacrvenkasti wrote:Iako dd i doo odgovaraju pred trgovačkim sudom samo imovinom firme, vlasnici i odgovorni rukovodioci mogu pred krivičnim sudom odgovarati za prijevaru ili nesavjesno poslovanje.
ukoliko neka firma, obrt bilo koje pravno tijelo nije u stanju isplaćivati plaće treba ga odmah zatvarati, ako to ne učine greška je područnih jedinica koje to dopuštaju
svaka otimačina je ujedno pljačka bez obzira tko se na tom mjestu otimača nalazio.. pojedinac ili državni zakon
2014-04-16
Znacimarcellus wrote:naime to što je neka firma propala, a firme propadaju svaki dan, uključujući najveće, ne znači da je itko išta krao ili uradio bilo što nezakonito
U tomu je problem
Ti si corav kod zdravih ociju
KERUM JE IZVUKAO LOVU IZ SUSTAVA
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vedrana Rudan "Hrvati su smeće od naroda"
» Vujčić tvrdi da je iznad ove države i naroda
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Vujčić tvrdi da je iznad ove države i naroda
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
Page 3 of 4