Vujčić tvrdi da je iznad ove države i naroda
Page 1 of 1
Vujčić tvrdi da je iznad ove države i naroda
http://www.index.hr/vijesti/clanak/boris-vujcic-politika-mi-ne-moze-naci-nista-da-me-smijeni/883774.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Vujčić tvrdi da je iznad ove države i naroda
"Hrvatska narodna banka jest neovisna, po postojećim zakonima. Ona se ponaša neovisno i nastavit će se ponašati neovisno bez obzira na to tko, što o tome mislio.
Svaka promjena zakona Hrvatske narodne banke mora se prvo slati na mišljenje Europskoj središnjoj banci".
Pametnom dosta
Svaka promjena zakona Hrvatske narodne banke mora se prvo slati na mišljenje Europskoj središnjoj banci".
Pametnom dosta
Kermit-
2014-04-17
meni se on čini kao da je konstantno ušmrkan....
Pa i jest, to se vidi po stavu, ponašanju, egu i nadmetnosti ono ja ne radim za Vas nego za ekipu iz Bruxella hahaha on nas sve vrijeđaTotenkopf wrote:meni se on čini kao da je konstantno ušmrkan....
Kermit-
2014-04-17
ista prica po stoti put - sami smo si sve ovo krivi.. ono kad su neko vrijeme ljudi navijalj da Rohatinski bude premijer xD
tobi wrote:ista prica po stoti put - sami smo si sve ovo krivi.. ono kad su neko vrijeme ljudi navijalj da Rohatinski bude premijer xD
Od Rohatinskog su prvenstveno mediji napravili sveca...ja sam ga osobno uvijek pljuvao jer je lik i omogućio lihvarima da gule kožu ljudima...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» Euro iznad naroda!Je li u Italiji počeo kraj EU?
» Smeće od države i naroda
» Kina tvrdi da su rijetki metali vlasništvo države
» Katolička Crkva u Slovačkoj isprobala je novu metodu borbe protiv koronavirusa - nadlijetanje zrakoplova sa svetom relikvijom iznad države
» Euro iznad naroda!Je li u Italiji počeo kraj EU?
» Smeće od države i naroda
» Kina tvrdi da su rijetki metali vlasništvo države
» Katolička Crkva u Slovačkoj isprobala je novu metodu borbe protiv koronavirusa - nadlijetanje zrakoplova sa svetom relikvijom iznad države
Page 1 of 1