Dodik za ruski Sputnjik: Neminovno je da RS i Srbija budu jedno
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dodik za ruski Sputnjik: Neminovno je da RS i Srbija budu jedno
Šta se tiče Dodika prwo je pitanje bil RUsi to podržali jer i RUsi su potpisnići Dejtona u kojem stoji da je RS entitet unutar BiH bez prawa na otćjepljnje .....owako Rusi drže pola BIh i zašto bi riskirali da to popuše ?!?
Dodik je populista , priča bajke za malu djeću.
Dodik je populista , priča bajke za malu djeću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma naravno. Pogotovo u svijetu u kojem ti živiš. Ti i Petar Pan skupa. Za slobodnu Bošnjačkog naroda. Koji isto postoji u Nedođiji.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
A i bošnjaci da dobiju svoju nacionalnu državu.
Ma naravno. Kako da ne.
Znam da ste protiv slobode za Hrvate BiH al što se može.
Guest- Guest
zgdosada wrote:Ma naravno. Pogotovo u svijetu u kojem ti živiš. Ti i Petar Pan skupa.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
Ma naravno. Kako da ne.
Pa zašto ste protiv podjele Bih i na strani muslimana?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisam nimalo. Negoo to je kompleksna situacija. Iznad tvojih intelektualnih mogučnosti. Tako ne možeš shvaitit nisi situaciju niti moje komentare.epikur37 wrote:zgdosada wrote:Ma naravno. Pogotovo u svijetu u kojem ti živiš. Ti i Petar Pan skupa.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
Ma naravno. Kako da ne.
Guest- Guest
Ja ne djelim svoju zemlju sa nepostoječim narodom i ostacima okupatora.
Guest- Guest
zgdosada wrote:Nisam nimalo. Negoo to je kompleksna situacija. Iznad tvojih intelektualnih mogučnosti. Tako ne možeš shvaitit nisi situaciju niti moje komentare.epikur37 wrote:zgdosada wrote:Ma naravno. Pogotovo u svijetu u kojem ti živiš. Ti i Petar Pan skupa.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
Ma naravno. Kako da ne.
Vrlo je jasno, vi i muslimani ste za očuvanje BiH a mi i Srbi smo za to da se raziđemo. Vi ste u maloj prednosti sad vam dolaze ove vehabije s bliskog istoka pa mozda izbijete i na Drinu ;)
2015-08-06
Nije ti nimalo jasno. I tko ste to vi ? Majke ti ? Turci ?
Guest- Guest
zgdosada wrote:Nije ti nimalo jasno. I tko ste to vi ? Majke ti ? Turci ?
HercegBosanci, etnički Hrvati iz Bih.
Vaša izdajnička politika se mora prekinuti.
2015-08-06
RS je u bankrotu finanćijski i demografski.
NAPAD NA DODIKA
U BANJALUČKOJ BOLNICI STANJE NA RUBU KATASTROFE 'Koristimo zavoje iz bitke na Neretvi, s oznakama bivše države i njezine vojske...'
U Kliničkom centru u Banjoj Luci, najbolje opremljenoj zdravstvenoj ustanovi u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine stanje je na rubu katastrofe, a najbolji dokaz tome je činjenica da se tamo koriste zavoji primjereniji Drugom svjetskom ratu nego 21. stoljeću, ustvrdio je u nedjelju bivši ministar zdravlja Republike Srpske Slobodan Stanić.
On je na konferenciji za novinare Srpske demokratske stranke (SDS) u Banjoj Luci pokazao primjerke zavoja proizvedenih u lipnju 1949. s oznakama nekadašnje jugoslavenske države i njene vojske pojašnjavajući kako su oni nedavno korišteni pri liječničkim intervencijama u banjolučkom kliničkom centru.
"Da nije tragično bilo bi smiješno… Ovaj je materijal mogao biti korišten u bici na Neretvi", kazao je novinarima Stanić.
Posebni je problem to što se "zavoji za muzej", kako ih je nazvao Stanić, pri uporabi tretiraju kao sterilni iako je jasno da nakon pola stoljeća stajanja u skladištima oni to ne mogu biti.
Kazao je kako se u bolnicama u RS-u poseže za ovakim "arhivskim" materijalom jer vlada nestašica svega i svačega prouzročena lošim funkcioniranjem zdravstvenog sustava.
Stanić je ustvrdio kako izravnu odgovornost za to snosi sadašnja vlada Republike Srpske koju kontrolira Milorad Dodik.
Jedan zavoj, kako je pojasnio, košta svega dvadeset feninga (deset euro centi) a vlada umjesto da osigura novac za nabavku takvih nužnih stvari poseže za kreditima kojima financira izgradnju megalomanskih građevina od kojih nema nikakve koristi.
http://www.jutarnji.hr/u-banjaluckoj-bolnici-stanje-na-rubu-katastrofe--ovi-zavoji-mogli-su-biti-koristeni-u-bici-na-neretvi-/1440432/
NAPAD NA DODIKA
U BANJALUČKOJ BOLNICI STANJE NA RUBU KATASTROFE 'Koristimo zavoje iz bitke na Neretvi, s oznakama bivše države i njezine vojske...'
U Kliničkom centru u Banjoj Luci, najbolje opremljenoj zdravstvenoj ustanovi u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine stanje je na rubu katastrofe, a najbolji dokaz tome je činjenica da se tamo koriste zavoji primjereniji Drugom svjetskom ratu nego 21. stoljeću, ustvrdio je u nedjelju bivši ministar zdravlja Republike Srpske Slobodan Stanić.
On je na konferenciji za novinare Srpske demokratske stranke (SDS) u Banjoj Luci pokazao primjerke zavoja proizvedenih u lipnju 1949. s oznakama nekadašnje jugoslavenske države i njene vojske pojašnjavajući kako su oni nedavno korišteni pri liječničkim intervencijama u banjolučkom kliničkom centru.
"Da nije tragično bilo bi smiješno… Ovaj je materijal mogao biti korišten u bici na Neretvi", kazao je novinarima Stanić.
Posebni je problem to što se "zavoji za muzej", kako ih je nazvao Stanić, pri uporabi tretiraju kao sterilni iako je jasno da nakon pola stoljeća stajanja u skladištima oni to ne mogu biti.
Kazao je kako se u bolnicama u RS-u poseže za ovakim "arhivskim" materijalom jer vlada nestašica svega i svačega prouzročena lošim funkcioniranjem zdravstvenog sustava.
Stanić je ustvrdio kako izravnu odgovornost za to snosi sadašnja vlada Republike Srpske koju kontrolira Milorad Dodik.
Jedan zavoj, kako je pojasnio, košta svega dvadeset feninga (deset euro centi) a vlada umjesto da osigura novac za nabavku takvih nužnih stvari poseže za kreditima kojima financira izgradnju megalomanskih građevina od kojih nema nikakve koristi.
http://www.jutarnji.hr/u-banjaluckoj-bolnici-stanje-na-rubu-katastrofe--ovi-zavoji-mogli-su-biti-koristeni-u-bici-na-neretvi-/1440432/
2014-04-11
epikur37 wrote:zgdosada wrote:Nije ti nimalo jasno. I tko ste to vi ? Majke ti ? Turci ?
A ha šverceri. I mislio sam. Da ste hrvati živjeli bi u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Uglavnom za mene bošnjaci kao narod ne postoje. To su ostaci osmanlija. RS ostatak vojne krajne. Ja svoju zemlju ne djelim i ne poklanjam za razliku od tebe.
Guest- Guest
je evo propade dodik, rs se raspada, nastaje cjelovita bih i hrvatska može biti mirna od velikosrpske ugroze.
ah da i putina će smijeniti u revoluciji to je bonus za yodu i dedu :D
ah da i putina će smijeniti u revoluciji to je bonus za yodu i dedu :D
2015-08-06
RS je shebana sama od sebe ....inače tema wam je promašena ...postoji zajednički interes Srbije i Hr da to ostane takwo kakwo je ako se poštuju neke norme ......a poštuju se i nema razloga da se i u buduće nepoštuje.
2014-04-11
zgdosada wrote:epikur37 wrote:zgdosada wrote:Nije ti nimalo jasno. I tko ste to vi ? Majke ti ? Turci ?
Ja živim u Hrvatskoj i preporučujem ostatku Hrvata iz Bih da napravi isto. A ne da bude topovsko meso izdajničke politike i zegeja ;)
2015-08-06
I jurišas li na Fraposa? Bošnjaci to neće dati bez rata. E sad, yoda, diagram ne kane ginuti za HB, tako da jedino tko ostaje si ti.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
Ma naravno. Kako da ne.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
SKužili su i owi u Beogradu nešto nakon traktorijade. Ta ugroza bi postojala ako bi se našao opet neki MIle Martić pa nekakwim Orkanima baćao zwončiće na Zagreb. Za sada takwih promišljanja nema u wojnom wrhu Srbije a i naznake su da ih neće biti nego će se raditi model dogowora.epikur37 wrote: i hrvatska može biti mirna od velikosrpske ugroze.
Last edited by RayMabus on 20/10/2015, 16:07; edited 1 time in total
2014-04-11
gargamel0101 wrote:I jurišas li na Fraposa? Bošnjaci to neće dati bez rata. E sad, yoda, diagram ne kane ginuti za HB, tako da jedino tko ostaje si ti.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
Ma naravno. Kako da ne.
Gle vi ekipa bi jurišali na RS, znači samo vas preusmjeriti sa Srspkom nemamo problema ;)
2015-08-06
ako ej tko ikad i prvi izdan to su posavski hrvati...i ako ima tko pravo govorit o izdaji i prodaji to su posavski hrvati...koji vise nemaju nit kuce nit zemlje u posavini....epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:zgdosada wrote:Nije ti nimalo jasno. I tko ste to vi ? Majke ti ? Turci ?
Ja živim u Hrvatskoj i preporučujem ostatku Hrvata iz Bih da napravi isto. A ne da bude topovsko meso izdajničke politike i zegeja ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cjelovita BiH ? Što je to ? Koji narod živi u BiH ? Hrvatska je do Drine. I ne postoji bošnjači narod niti bošnjačka država. Postoje ostaci osmanskog carstva i glupsti koju je neki američki kreten zamislio a to je sve ustvari hrvatska. Trenutno okupirana od tebe i sličnih tebi.
Guest- Guest
Jurišamo na Srpsku zajedno sa našim prijateljima Bošnjacima.:Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:I jurišas li na Fraposa? Bošnjaci to neće dati bez rata. E sad, yoda, diagram ne kane ginuti za HB, tako da jedino tko ostaje si ti.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:Odlično, to je prilika da se i HercegBosna odvoji.
Ma naravno. Kako da ne.
Gle vi ekipa bi jurišali na RS, znači samo vas preusmjeriti sa Srspkom nemamo problema ;)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
A ha borac za slobodu iz diaspore. Još bolje.epikur37 wrote:zgdosada wrote:epikur37 wrote:zgdosada wrote:Nije ti nimalo jasno. I tko ste to vi ? Majke ti ? Turci ?
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Ruski stručnjaci odobrili početak proizvodnje vakcine Sputnjik V u Srbiji"
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narod
» Srbija ce kaznjavat ljude koji ne budu zalili za Irinejom
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narod
» Srbija ce kaznjavat ljude koji ne budu zalili za Irinejom
Page 3 of 4