Hitno se gradi šatorsko naselje u Slavonskom Brodu za 10.000 migranata
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hitno se gradi šatorsko naselje u Slavonskom Brodu za 10.000 migranata
I da ponovom, Zoki i Ostojić su slučajni premijer i slučajni ministar.
Ovaj Zoki u CVu se samo preko veze smuca po kancelarijama, a ostojić je neuspjeli švercer bakalara. Sa takvim CV-om u USA bi mogli peći krumpiriće u MCdonaldu, a kod nas vode državu.
Obojica veze nemaju i sramote nas. Sve što su napravili isfalivali su . Međutim smješno mi je što su epi i kaja podržali ove budale, kada je bio očito da su im planovi fantosmki i da je sve to od kurca,
Ovaj Zoki u CVu se samo preko veze smuca po kancelarijama, a ostojić je neuspjeli švercer bakalara. Sa takvim CV-om u USA bi mogli peći krumpiriće u MCdonaldu, a kod nas vode državu.
Obojica veze nemaju i sramote nas. Sve što su napravili isfalivali su . Međutim smješno mi je što su epi i kaja podržali ove budale, kada je bio očito da su im planovi fantosmki i da je sve to od kurca,
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
i ja sam kampirao kao mali,bilo dobro samo problem bio wc,nemogoh se usrat na čučečki....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
RayMabus wrote:NEK SE TRPA.
s ovoliko cvijeća hrvatska ce izbit na drinu, blago vucini i treu....jednom zauvijek rijesit ce se srpsko pitanje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naprawit ćemo od srpske HOT SPOT.
2014-04-11
SB vjeroatno nije slućajno izabran ....kad počmu ulazit u Bosnu pa wamo onda će opet na SB.
2014-04-11
Ovi će držati granicu ???? hahahaha ajde malo humora ne smeta :DD No ako sam ja predvidio ovakav razvoj situacije i to na početku krize ovi mutavci na vlasti su već trebali imati kineski zid u to doba, no njima žica ne treba, orban je fuj , bljak jer je zaštitio svoju zemlju, slovenija je sada fuj bljak jer ne pušta ove iz RH, austrija je fuj bljak..jedino smo mi i srbi u pravu i to samo ako srbi ne šalju više od 8,5 tisuća ljudi dnevno, u tom slučaju zoka pametni opterećuje dodatno gospodarstvo zatvorivši legalne prijelaze da bi moglo ući na ilegalnim deset tisuća dnevno. Ludilo brale od pameti, ovakvih debila nema ni među indijanskim plemenima a ni među hutujima i tutsijima.epikur37 wrote:tre911 wrote:Oće oće, na tisuću koji odu uvale nam iz srbije 5 novih tisuća.epikur37 wrote:tre911 wrote:Znaš ti dobro što ja zastupam od početka a i tebi sam rekao da će nas natrpati mujama a ti si navijao da ih puštamo, sada će se nama zorangutanova politika i inih satelita nama obiti o glavu a ne evropi kako si ti navijao. Jebem vas kratkovidne i nedoprcane da vas jebem.epikur37 wrote:tre911 wrote:Swamo ti tovari, rekoh ti da će početi nas tovariti no ti si se pravio pametan. Svega mi ja bi šatorsko naselje u tvom dvorištu napravio čisto da ti se tvoje laprdanje obije o glavu.epikur37 wrote:hrvati i muslimani mogu živjeti zajedno, evo nek slavonci daju primjer hercegovcima kako se to radi :D
Pa kad sve razvijene zapadne zemlje imaju izbjeglice zašto ne bi i mi il se možda tebi više sviđa balkan
gluposti natrpali smo ih ohoho u europu a i ovi će otici
E a zato treba paziti na protočnost, kad otekne ovo gore ovim šupcima na zapadu, pustit ponovo malo. Granicu držati pod kontrolom koliko je to moguće.
Guest- Guest
Nemoj to epiju reć :DDRayMabus wrote:Naprawit ćemo od srpske HOT SPOT.
Guest- Guest
tre911 wrote:Nemoj to epiju reć :DDRayMabus wrote:Naprawit ćemo od srpske HOT SPOT.
Pa kažem ja vama, ovo vam je ko naručeno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne mogu oni ni to peći jer bi sve zagorilo ili bilo sirovo, eventualno čupati korov.neoliberalni_placenik wrote:I da ponovom, Zoki i Ostojić su slučajni premijer i slučajni ministar.
To s trpanjem Njemačke je logično, ali način na koje je to sve bilo (ne)pripremljeno i izvedeno je ravno dječjem vrtiću. Služe se metodom mudraca: "Ja sam tako rekao, tako je bilo i/ili mora biti" pa ako su oni rekli kako su spremni(a nisu bili za ništa) onda je tako, tj. jesu a nisu krivi.
To naravno ne prolazi jer su najobičniji politički smećari, a ne mudraci.
Što se tiče onog ranije s granicama, od toga nema ništa. Ukrajinci su priča i svijet za sebe a posljedice svega već osjete i osjetit će još na vlastitu štetu. Čak su im Ameri uvalili pedersku sramotu u Kijevu usred rata, a takvo poniženje niti jedan narod u povijesti nije doživio usred nekog ratnog sukoba.
Mi se oko toga ne trebamo brinuti već kako to da nisu preko milijun puta do sada izdajnike i veleizdajnike izbrisali iz hrvatskog društva, već ih nagradili plaćama, bonusima, mirovinama, oprostima i kojekakvim demokratsko-'civilizacijskim' perverzijama.
Guest- Guest
IMA BRE DA SE SMRDSKA USMRDI OD LOJA.tre911 wrote:Nemoj to epiju reć :DDRayMabus wrote:Naprawit ćemo od srpske HOT SPOT.
2014-04-11
Kaže prije 2-3 dana kako je u Protektoratu svaki šesti stanovnik gladan. To će biti "black hole" a ne hot spot.RayMabus wrote:Naprawit ćemo od srpske HOT SPOT.
Guest- Guest
JO JO ...BLACK HOLE.
2014-04-11
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
FOTOREPORTER AFP-a: 'Hrvatski su mi policajci kod Bapske oteli opremu i bacili me u blato' MUP: 'Granicu je prešao ilegalno'....
Nešto slično bilo i sa reutersom i jazirom :) .
Nešto slično bilo i sa reutersom i jazirom :) .
Normalno da će se granica zatworit . onda raja ide preko Bosne , onda malo harači po Dalmaciji ...tu je kraj igre i onda se Balkan puni muslimanima ...pravoslavci vs Arapi i balkanski muslimani ....KOKICE.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:
FOTOREPORTER AFP-a: 'Hrvatski su mi policajci kod Bapske oteli opremu i bacili me u blato' MUP: 'Granicu je prešao ilegalno'....
Normalno, nije poštovao pravila "kriznog komuniciranja". Da nije imao fotoaparat onda bi mogao ući uehehehehehe lloooooolllll
Guest- Guest
Ono možda je kamerman terorist... hehe A tamo malo dalje alkaida u kukuruzuLe Roi Soleil wrote:mutava baštarda wrote:
Normalno, nije poštovao pravila "kriznog komuniciranja". Da nije imao fotoaparat onda bi mogao ući uehehehehehe lloooooolllll
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:10 tisuća muslimana u brodu na jutarnjem klanjaju nije bilo od druge opsade Beča.
Hm ..... bome da!
Stribor-
2015-09-22
opet će katolici morat izbjeći u brodski varoš
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» strava u slavonskom brodu
» "Želimo čist zrak u Slavonskom Brodu"
» Mali Muhamed-Hrvoje rođen u Slavonskom Brodu
» Uhićen 30-godišnjak osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu
» Predsjednica primila predstavnike inicijative 'Želimo čisti zrak u Slavonskom Brodu'
» "Želimo čist zrak u Slavonskom Brodu"
» Mali Muhamed-Hrvoje rođen u Slavonskom Brodu
» Uhićen 30-godišnjak osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu
» Predsjednica primila predstavnike inicijative 'Želimo čisti zrak u Slavonskom Brodu'
Page 3 of 4