strava u slavonskom brodu
Page 1 of 1
strava u slavonskom brodu
STANARI naselja Andrija Hebrang u Slavonskom Brodu koji zive u neposrednoj blizini nove crkve žale se na preglasnu zvonjavu s tornja crkve Blaženog Alojzija Stepinca, koja je otvorena 7. srpnja ove godine.
Intervenirala je i policija jer su glasnu zvonjavu crkvenih zvona koja počinje točno u šest sati ujutro stanari prijavili policiji kao kršenje javnog reda i mira.
Smeta im i to što župnik Tomislav Ćurić svakodnevno u 21 sat glasno preko zvučnika na zvoniku pušta pjesmu "Zdravo Djevo, kraljice Hrvata"
https://www.index.hr/vijesti/clanak/stanari-u-slavonskom-brodu-zale-se-na-preglasna-crkvena-zvona-dosla-i-policija/2022233.aspx
Intervenirala je i policija jer su glasnu zvonjavu crkvenih zvona koja počinje točno u šest sati ujutro stanari prijavili policiji kao kršenje javnog reda i mira.
Smeta im i to što župnik Tomislav Ćurić svakodnevno u 21 sat glasno preko zvučnika na zvoniku pušta pjesmu "Zdravo Djevo, kraljice Hrvata"
https://www.index.hr/vijesti/clanak/stanari-u-slavonskom-brodu-zale-se-na-preglasna-crkvena-zvona-dosla-i-policija/2022233.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: strava u slavonskom brodu
Iz policije su, također, napomenuli kako razina i učestalost buke nisu u nadležnosti policije te kako su za buku koja dolazi, primjerice, iz ugostiteljskih lokala, nadležne institucije Grada Slavonskog Broda.
Iz Grada su također odgovorili da se crkvena zvona ne računaju kao buka.
Drugim riječima, stanare od buke može spasiti samo dobra volja župnika koji sam određuje kada će i koliko glasno zvoniti.
nervozan nejebicom frustriran zupnik smanjuje vrijednost nekretnina
a drzava nemocna
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kod nas je zvono umjerene jačine i počinje u 6 ujutro i super mi je. Da treba i plaćao bih ga. Ne moram gledati na sat, znam koja ura je. Rano se dižem i otprilike kad počne loncijat i ja sam na nogama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jacina zvona moze se podesiti
da se cuje, ali da ne bude preglasno
2014-04-16
mortal wrote:jacina zvona moze se podesiti
i tako i treba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sva sreća ne čujem ništa.. A ova slavonska sirotinja put njemačke i irske, nije mi jasno kako netko može živjeti u toj vukijebini
Similar topics
» "Želimo čist zrak u Slavonskom Brodu"
» Mali Muhamed-Hrvoje rođen u Slavonskom Brodu
» Hitno se gradi šatorsko naselje u Slavonskom Brodu za 10.000 migranata
» Uhićen 30-godišnjak osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu
» U Slavonskom Brodu autom pritisnuo čovjeka uz zid i pucao mu u glavu, ispitali ga pa pustili
» Mali Muhamed-Hrvoje rođen u Slavonskom Brodu
» Hitno se gradi šatorsko naselje u Slavonskom Brodu za 10.000 migranata
» Uhićen 30-godišnjak osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu
» U Slavonskom Brodu autom pritisnuo čovjeka uz zid i pucao mu u glavu, ispitali ga pa pustili
Page 1 of 1