Dankverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Dankverbot
kic wrote:
moram kupit bolji noz..
bolje ti je da smiriš abena ako ne želiš čitati u medijima kako se podjebavanje i provokacija na forumu odjednom pretvorila u real life krvoproliće. ili baš to želiš? ili misliš da se takvo što nemože desiti??? može može imaš primjera na netu. evo čisto da znaš i marčelo je bio premlaćen od strane jednog forumaša. pitaj ga.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
moram kupit bolji noz..
bolje ti je da smiriš abena ako ne želiš čitati u medijima kako se podjebavanje i provokacija na forumu odjednom pretvorila u real life krvoproliće. ili baš to želiš? ili misliš da se takvo što nemože desiti??? može može imaš primjera na netu. evo čisto da znaš i marčelo je bio premlaćen od strane jednog forumaša. pitaj ga.
lavlje srce?
2014-04-16
ali najveći paradox je taj da aben turbo socijalista uhljeb mentalno orijentirani sociopat meni i ostalima govori da smo socijalisti. taj isti aben kurvin sin koji živi na grbači radnika te iste radnike koji ga hrane piša i sere po njima i mantra o nekom libertarijanizmu i kapitalizmu. ako to nije psihopatologija onda neznam što je.
Guest- Guest
kic wrote:
dajte ljudi
ne dun, zarodi sun :)
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
dajte ljudi
zanima me tvoja žena. nju ću prvu izroštiljat.
Guest- Guest
AnnieAreYouOk? wrote:Ah ti forumski ratnici i filozofi... Prvo bih vam razbila kompove, laptope i mobilne s kojih svakodnevno drecite i kurcem ne mrdate.
Zelite bolje drustvo? Da. nabacite jos par linkova i nastavite s virtualnim "da sam ja netko", jebem li vam sunce da vam jebem. Eto.
;)
a nazi
2014-04-16
aben wrote:AnnieAreYouOk? wrote:Ah ti forumski ratnici i filozofi... Prvo bih vam razbila kompove, laptope i mobilne s kojih svakodnevno drecite i kurcem ne mrdate.
Zelite bolje drustvo? Da. nabacite jos par linkova i nastavite s virtualnim "da sam ja netko", jebem li vam sunce da vam jebem. Eto.
;)
a nazi
baš ti je ona nazi. pogledaj njene postove kurvin sine bodulski gdje ti vidiš da je ona nazi?
Guest- Guest
aben wrote:kic wrote:
dajte ljudi
zaradit ćeš ti da samo ne ono što misliš.
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote:AnnieAreYouOk? wrote:Ah ti forumski ratnici i filozofi... Prvo bih vam razbila kompove, laptope i mobilne s kojih svakodnevno drecite i kurcem ne mrdate.
;)
a nazi
baš ti je ona nazi. pogledaj njene postove kurvin sine bodulski gdje ti vidiš da je ona nazi?
dobro,
nije da razumin obraća li se ona ljudima s kojima se ne slože, pa bi ih nad njima izvršila nasilje,
ili
se obraća ljudima iskima se slože, ali budući da su po njenom mišljenju nedovoljno konkretni, izvršila bi nasilje nad njima
dakle, a nazi
2014-04-16
kic wrote:
gnječ prestani s prijetnjama molim lijepo.
slušaj seronjo! dao si meni dvije opomene a sociopati abenu niti jednu! a razvidno je da on flejma od početka. držim da si pristran da gajiš simpatije i ponašaš se zaštitnički prema abenu jer ste ista ustaško neonacistička škvadra.
Guest- Guest
look, aben ne pise da ce ti cupat prste, ili tvojoj zeni nesto...
ocito si uzrujan necim, ali nije ni blizu ovom sto ti pises mislim.
a sad odoh gledat film. Marx je imao pravo kad je rekao da su hrvati dno dna septičke jame.
Guest- Guest
kic wrote:
look, aben ne pise da ce ti cupat prste, ili tvojoj zeni nesto...
ocito si uzrujan necim, ali nije ni blizu ovom sto ti pises mislim.
nisam ja kompa ničime uzrujan nego kao svaki normalan čovjek vidim šta se na forumu dešava. i kao svaki normalan čovjek reagiram kada trolčine poput abena preuzmu forum. to je hijacking jel tako već kad smo amerikanizirani što je fuuuul kuuuul. aben sociopata svaku diskusiju sabotira. ajd jednom dvaput ali brate mili što je previše previše. enough is enough. ako se to nemože ili ti nemožeš riješiti na forumu, kao admin onda se stvar prelijeva u real life. it's so simple. a rvacka vukojebina nije velika svakog se može naći.
dakle budi nepristran pa daj da vidim i to čudo da opomeneš sociopatsko govno abena.
hajd sad ti lumenu.
Guest- Guest
nein.
objasnio sam sve mislim, ovdje svako svakom hijacka raspravu i piše o čemu želi, i to je perfectly fine, ako ne želite polemizirati s abenom, nemojte mu odgovarati, na kraju krajeva svi i dolazite ovdje zbog njega..
ukratko, daj se smiri ili ću počet opet hladiti te, hvala na razumijevanju.
kic wrote:
nein.
objasnio sam sve mislim, ovdje svako svakom hijacka raspravu i piše o čemu želi, i to je perfectly fine, ako ne želite polemizirati s abenom, nemojte mu odgovarati, na kraju krajeva svi i dolazite ovdje zbog njega..
nećeš ga opomenuti usprkos svim očitim dokazima? seronjo. nitko osim mativke ne dolazi ovdje na ovaj podforum zbog abena.
aben ima tvoju zaštitu to je tako vidljivo da mi nemožeš srat da nije a tvoju devijantnu zaštitu imaju i svi ostali trolovi na tvom forumu. šta si htio napravit neki klon 4chan foruma ili kiwi foruma? idi drkat možda ti je mozak pun sperme nađi neku curu pa se poseksaj jebote nemoj tu glumatati pravednika kad pravednik nisi nego si muljator, mutikaša neo nazi.
Guest- Guest
its been a nice night, thank you guys.
u ušima mi zvoni ona pisma od neki sun, pa ću se ko i mativka odlogirati uz veselu pjesmicu..
u ušima mi zvoni ona pisma od neki sun, pa ću se ko i mativka odlogirati uz veselu pjesmicu..
2014-04-16
kic wrote:
mene ćeš ti početi hladiti? hahahah... upravo ćeš napraviti suprotan efekt seronjo. ali dobro ako ti želiš da se sretnemo u RL, go ahead, ban me.
Guest- Guest
ne laži, ne dolazimo zbog tebe!!!!!Gnječ wrote:kic wrote:
nein.
nećeš ga opomenuti usprkos svim očitim dokazima? seronjo. nitko osim mativke ne dolazi ovdje na ovaj podforum zbog abena.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50