Dankverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Dankverbot
mativka wrote:Jeste li se konačno upoznali? :)aben wrote:epikur i jo smo se segutra digli u 6. un je pošo teći na baninu, a jo sun pošo u lidla na kafu. unda je un došo na poso i se na katridu, isto kako i jo. evo sa je skoro 11, a mi još sidimo. malo me boli guzica, pa ću za jeno po ure pojti na kafu...i malo ćemo se odmoriti za provi poso ki nas čeko popodne...
(da mi je to bilo za vidjeti)
haha, a nismo,
jer moja politika je ne mišati ove dvi stvarnosti, ali verujen da smo skroz kompatibilni, minus društveno uredjenje i ekonomska klasa :)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Gnječ wrote:mativka wrote:Hmm,Gnječ wrote:mativka wrote:Jeste li se konačno upoznali? :)aben wrote:epikur i jo smo se segutra digli u 6. un je pošo teći na baninu, a jo sun pošo u lidla na kafu. unda je un došo na poso i se na katridu, isto kako i jo. evo sa je skoro 11, a mi još sidimo. malo me boli guzica, pa ću za jeno po ure pojti na kafu...i malo ćemo se odmoriti za provi poso ki nas čeko popodne...
šta misliš u kojoj su državnoj prostituciji uhljebljeni bodul sociopat aben i bosančero epikur?
obrazovne ustanove.
Što tebi intuicija kaže?
ne. ne rade nego su uhljebljeni.
točno
u obrazovnim ustanovama moraš i raditi
bahahaha, aburek aburek, bhahahaha!
2014-04-16
kakovi detalji?kic wrote:
details
2014-04-16
I meni vas dvojica tako djelujete. Šteta bi bila da se ne upoznate kada ste već tako blizu.aben wrote:mativka wrote:Jeste li se konačno upoznali? :)aben wrote:epikur i jo smo se segutra digli u 6. un je pošo teći na baninu, a jo sun pošo u lidla na kafu. unda je un došo na poso i se na katridu, isto kako i jo. evo sa je skoro 11, a mi još sidimo. malo me boli guzica, pa ću za jeno po ure pojti na kafu...i malo ćemo se odmoriti za provi poso ki nas čeko popodne...
haha, a nismo,
jer moja politika je ne mišati ove dvi stvarnosti, ali verujen da smo skroz kompatibilni, minus društveno uredjenje i ekonomska klasa :)
Ja ne volim miješati ove dvije stvarnosti samo s pripadnicima suprotnog spola :)
a, ti si jebežljiva?mativka wrote:I meni vas dvojica tako djelujete. Šteta bi bila da se ne upoznate kada ste već tako blizu.aben wrote:mativka wrote:Jeste li se konačno upoznali? :)aben wrote:epikur i jo smo se segutra digli u 6. un je pošo teći na baninu, a jo sun pošo u lidla na kafu. unda je un došo na poso i se na katridu, isto kako i jo. evo sa je skoro 11, a mi još sidimo. malo me boli guzica, pa ću za jeno po ure pojti na kafu...i malo ćemo se odmoriti za provi poso ki nas čeko popodne...
haha, a nismo,
Ja ne volim miješati ove dvije stvarnosti samo s pripadnicima suprotnog spola :)
ma, da ti pravo rečen, vrlo vjerojatno se mi i poznivomo a da to i ne znomo.
ali, ni šteta, jebeš ljude:)
2014-04-16
Ništa manje, a i ništa više od tebe :)aben wrote:a, ti si jebežljiva?mativka wrote:I meni vas dvojica tako djelujete. Šteta bi bila da se ne upoznate kada ste već tako blizu.aben wrote:mativka wrote:Jeste li se konačno upoznali? :)aben wrote:epikur i jo smo se segutra digli u 6. un je pošo teći na baninu, a jo sun pošo u lidla na kafu. unda je un došo na poso i se na katridu, isto kako i jo. evo sa je skoro 11, a mi još sidimo. malo me boli guzica, pa ću za jeno po ure pojti na kafu...i malo ćemo se odmoriti za provi poso ki nas čeko popodne...
haha, a nismo,
(pogotovo s obzirom na tvoju zadnju rečenicu)
ne razumin ča govorišmativka wrote:Ništa manje, a i ništa više od tebe :)aben wrote:a, ti si jebežljiva?mativka wrote:I meni vas dvojica tako djelujete. Šteta bi bila da se ne upoznate kada ste već tako blizu.aben wrote:mativka wrote:
Jeste li se konačno upoznali? :)
haha, a nismo,
2014-04-16
Ništa neobično :)aben wrote:ne razumin ča govorišmativka wrote:Ništa manje, a i ništa više od tebe :)aben wrote:a, ti si jebežljiva?mativka wrote:I meni vas dvojica tako djelujete. Šteta bi bila da se ne upoznate kada ste već tako blizu.aben wrote:
haha, a nismo,
ea e
2014-04-16
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Kakvo ti je to pitanje, jesam li jebežljiva?!
jel se lako pojebeš s neznancima, tipa navečer u izlasku, ili an poslovnon putovanju, sindikalnim igrama i sl...
2014-04-16
A tako.aben wrote:mativka wrote:Kakvo ti je to pitanje, jesam li jebežljiva?!
jel se lako pojebeš s neznancima, tipa navečer u izlasku, ili an poslovnon putovanju, sindikalnim igrama i sl...
Reći ću ti kada se zaposlim :))))
Kako ti stojiš po tom pitanju?
Maja Šuput i Ella Dvornik imaju pregenijalne mat ruževe, pa smo saznale gdje i kada ih možemo kupiti
Želite li imati savršeni mat ruž baš kakav nose Maja Šuput i Ella Dvornik, ne propustite Kiss Kit beauty tulum godine u Arena Centru
https://super1.net.hr/look/maja-suput-i-ella-dvornik-imaju-pregenijalne-mat-ruzeve-pa-smo-saznale-gdje-i-kada-ih-mozemo-kupiti/
Želite li imati savršeni mat ruž baš kakav nose Maja Šuput i Ella Dvornik, ne propustite Kiss Kit beauty tulum godine u Arena Centru
https://super1.net.hr/look/maja-suput-i-ella-dvornik-imaju-pregenijalne-mat-ruzeve-pa-smo-saznale-gdje-i-kada-ih-mozemo-kupiti/
Guest- Guest
Opa, Zagreb ima tri nove lokacije za Advent. Počelo je zagrijavanje za najluđi mjesec
vau!!!
https://super1.net.hr/relax/opa-zagreb-ima-tri-nove-lokacije-za-advent-pocelo-je-zagrijavanje-za-najludi-mjesec/
vau!!!
https://super1.net.hr/relax/opa-zagreb-ima-tri-nove-lokacije-za-advent-pocelo-je-zagrijavanje-za-najludi-mjesec/
Guest- Guest
Fibica wrote:Krecu isplate minimalca radnicima uljanika :(:n
misliš da to abena i mativku zanima? ne zanima ih. ni veliku većinu državotvornih rvat'na i rvat'ca to ne zanima zanimaju ih vijesti koje sam lajkao iznad. vauuuu!!!!
Guest- Guest
mativka wrote:A tako.aben wrote:mativka wrote:Kakvo ti je to pitanje, jesam li jebežljiva?!
Reći ću ti kada se zaposlim :))))
Kako ti stojiš po tom pitanju?
nemo to veze s poslon.
pa jo nis jebežljiv..
2014-04-16
Gnječ wrote:Fibica wrote:Krecu isplate minimalca radnicima uljanika :(:n
misliš da to abena i mativku zanima? ne zanima ih. ni veliku većinu državotvornih rvat'na i rvat'ca to ne zanima zanimaju ih vijesti koje sam lajkao iznad. vauuuu!!!!
zoč bi me to zanimalo? jo sun da se potpuno prestanu isplaćivati socijalističke ploće
2014-04-16
Da, razumljivo je s obzirom na godine.aben wrote:
nemo to veze s poslon.
pa jo nis jebežljiv..
Kako tvoje tako i moje :)))
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50