Dankverbot
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Dankverbot
Ja progovaram samo na temelju onog što si rekao :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ne!Gnječ wrote:mativka wrote:Jes ti bio odjeven?Gnječ wrote:
kakav crni egzibicionizam u nudo kampu bogati? ?
koje si ti komplikacije napravila od jednog mog benignog posta. pa gdje ja živim u Afghanistanu?
Kod nas iz iskustva znaš da žene ne nose burke :D
sto mu gromova! više ništa neću reć ni napisat jer se sve izokrene.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Kako bi se zvala osoba kojoj misli nisu konzervativne no postupci jesu?
aben wrote:piu tira umpel de figa che cento cavaliGnječ wrote:aben wrote:aldentekic wrote:aben wrote:
aan...inače, pozdrav iz tarvisia:)
buonasera!
vafanculo!
kaskaš. tempi passati, this times are gone i peli di fica non ci sono piu.
Guest- Guest
baa nes citam o cistama brr..AnnieAreYouOk? wrote:Ma jooj, vi ste sad krenuli na drugu bandu. Nebitna je njihova velicina, bitno je da ostanu zdrave...
mativka wrote:Kako bi se reklo - jedre :)AnnieAreYouOk? wrote:Ma jooj, vi ste sad krenuli na drugu bandu. Nebitna je njihova velicina, bitno je da ostanu zdrave...
Moze! Potpisujem takve do kraja zivota.. :)
Guest- Guest
AnnieAreYouOk? wrote:kic wrote:ajoj :D preporucujem noz onda..AnnieAreYouOk? wrote:kic wrote:AnnieAreYouOk? wrote:mativka wrote:
A postoje zabave i zatvorenog tipa :)
Kako se zove taj poremećaj u kome se osobe vole pokazivati drugima?
Egzibicionizam? Mogle su barem kaputic staviti na se... Ali, vidis, zene jo's nisam susrela.. Nazalost, muskarce jesam.. Smijesni su. Ipak sam si nabavila elektrosoker.. Kojeg ne nosim. Papar u spreju uvijek je u torbici.
treba bit na dohvat ruke, u dzepu, torbica-ruksak je daleko.
Koliko Sam smotana, sebe bih samu onesvijestila... Iako se to, kao, ne moze dogoditi. Kad Sam ja u pitanju, Murphy je prejak...
Ti me BA's zelis samoubiti!!! @_@
ma to bih svakom rekao..
oruzja nikad dosta..
Moj savjet ti je da obratiš pažnju na prostatu :)kic wrote:baa nes citam o cistama brr..AnnieAreYouOk? wrote:Ma jooj, vi ste sad krenuli na drugu bandu. Nebitna je njihova velicina, bitno je da ostanu zdrave...
Da, i ja za svaku ženu bez obzira na veličinu, oblik ili godište :)AnnieAreYouOk? wrote:mativka wrote:Kako bi se reklo - jedre :)AnnieAreYouOk? wrote:Ma jooj, vi ste sad krenuli na drugu bandu. Nebitna je njihova velicina, bitno je da ostanu zdrave...
Moze! Potpisujem takve do kraja zivota.. :)
mativka wrote:Ja progovaram samo na temelju onog što si rekao :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ne!Gnječ wrote:mativka wrote:
Jes ti bio odjeven?
koje si ti komplikacije napravila od jednog mog benignog posta. pa gdje ja živim u Afghanistanu?
pričate o sisama pak se sjetih jednog detalja iz vremeplova. a šta sam rekao? počela si odmah osuđivati takvo upoznavanje a niti nisam ispričao cijelu priču a niti neću. cice ko cice. sto žena dvjesto sisa, sto muškaraca kajgana.
Guest- Guest
Od čega se život svakog ponaosob sastoji? :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ja progovaram samo na temelju onog što si rekao :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ne!Gnječ wrote:
pričate o sisama pak se sjetih jednog detalja iz vremeplova. a šta sam rekao? počela si odmah osuđivati takvo upoznavanje a niti nisam ispričao cijelu priču a niti neću. cice ko cice. sto žena dvjesto sisa, sto muškaraca kajgana.
konzervativacmativka wrote:Kako bi se zvala osoba kojoj misli nisu konzervativne no postupci jesu?
2014-04-16
Gnječ, lijepo je što si podijelio svoje iskustvo s nama. Ono samo otvara nova pitanja i različita promišljanja o njima. Ništa osobno naravno, već uopćeno. Što je dobro...Gnječ wrote:mativka wrote:Ja progovaram samo na temelju onog što si rekao :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ne!Gnječ wrote:
Bez obzira na postupke, tko smo tada u ovom net svijetu?aben wrote:konzervativacmativka wrote:Kako bi se zvala osoba kojoj misli nisu konzervativne no postupci jesu?
ako je bez obzira na postupke, unda nekonzervativacmativka wrote:Bez obzira na postupke, tko smo tada u ovom svijetu?aben wrote:konzervativacmativka wrote:Kako bi se zvala osoba kojoj misli nisu konzervativne no postupci jesu?
2014-04-16
Tko si ti, tko sam ja?aben wrote:ako je bez obzira na postupke, unda nekonzervativacmativka wrote:Bez obzira na postupke, tko smo tada u ovom svijetu?aben wrote:konzervativacmativka wrote:Kako bi se zvala osoba kojoj misli nisu konzervativne no postupci jesu?
kic wrote:baa nes citam o cistama brr..AnnieAreYouOk? wrote:Ma jooj, vi ste sad krenuli na drugu bandu. Nebitna je njihova velicina, bitno je da ostanu zdrave...
Hajde ti opet u Peru, radije.. :)
Guest- Guest
Joj nemoj..mogle bi mu opet ciste pasti na pamet :)AnnieAreYouOk? wrote:kic wrote:baa nes citam o cistama brr..AnnieAreYouOk? wrote:Ma jooj, vi ste sad krenuli na drugu bandu. Nebitna je njihova velicina, bitno je da ostanu zdrave...
Hajde ti opet u Peru, radije.. :)
s obziron na postupke ili ne?mativka wrote:Tko si ti, tko sam ja?aben wrote:ako je bez obzira na postupke, unda nekonzervativacmativka wrote:Bez obzira na postupke, tko smo tada u ovom svijetu?aben wrote:konzervativacmativka wrote:Kako bi se zvala osoba kojoj misli nisu konzervativne no postupci jesu?
2014-04-16
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Sveukupno.aben wrote:s obziron na postupke ili ne?mativka wrote:Tko si ti, tko sam ja?aben wrote:ako je bez obzira na postupke, unda nekonzervativacmativka wrote:Bez obzira na postupke, tko smo tada u ovom svijetu?aben wrote:
konzervativac
S mislima, a bez postupaka.
ti si socijalist a jo libertarijanacmativka wrote:Sveukupno.aben wrote:s obziron na postupke ili ne?mativka wrote:Tko si ti, tko sam ja?aben wrote:ako je bez obzira na postupke, unda nekonzervativacmativka wrote:
Bez obzira na postupke, tko smo tada u ovom svijetu?
S mislima, a bez postupaka.
2014-04-16
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50