stvari koje mi se najviše gade na svijetu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: stvari koje mi se najviše gade na svijetu
cijela azija. treba sve zapalit i napravit obradivu površinu, da više jednom bude mir
Guest- Guest
Cilu aziju triba dati Japancima. Sve ostalo je stoka .
Sa Japanom na celu azija izgleda ka zemlja prosperiteta i ekonomske moci. Nadam se da ce Japan zavladati Azijom.
Sa Japanom na celu azija izgleda ka zemlja prosperiteta i ekonomske moci. Nadam se da ce Japan zavladati Azijom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U europi vlast dati njemcima...
Srbi balije zifovi i cigani su ionako beskorisna stoka koja je uzrocnik virusa neimastine i raznih oboljenja
Srbi balije zifovi i cigani su ionako beskorisna stoka koja je uzrocnik virusa neimastine i raznih oboljenja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU
» najodvratnije stvari na svijetu
» Tko na svijetu najviše odmara?
» 10 stvari koje je Karamarko izjavio u velikom intervjuu
» LJUDI koje najvise mrzim na forumu
» najodvratnije stvari na svijetu
» Tko na svijetu najviše odmara?
» 10 stvari koje je Karamarko izjavio u velikom intervjuu
» LJUDI koje najvise mrzim na forumu