Proslava u Budvi: "Oslobodićemo srpsko more"
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Proslava u Budvi: "Oslobodićemo srpsko more"
Venecija su kršćani jer je Italija bila pod barbarima
Sam Split je bizantski centar
Slabljenjem istočnog rimskog carstva Venecija je dobila pravo slobodne plovidbe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i onda predate prestonicu šestorici pijanih švaba a jugu ste obranili svega nekoliko sati. Inače ko je kome do muda vidjelo se u zadnjem ratu kada su srpskoj vojsci bili isključivo srbski oficiri a u HVu isključivo Hrvatskipizzon wrote:gomila ustaskih govanaprovocator wrote:Jebo te Slobo... a da su vam Titovi generali uzeli mjeru, jesu!pizzon wrote:
ziveo vam vas SLOBO
I ostali titovi generali
Odakle da počnemo... Mislim na titove generale a i one s nižim činovima.
Možda s Tuđmanom, Bobetkom, Špegeljem, Agotićem, Červenkom, Tusom, Stipetićem, Domazetom, Ademijem, Gorinšekom... Dosta? Ili hoćeš još malo soli na ranu?
koji nisu ni do mooda
kraljevim kaplarima kada
je srbija bila solo kraljevina
sjebala au i stborila yugu
jebivetre priznala sebi ravnima
idemo onda navijati za daljnja oslobađanja srbskih zemaljaRegoč wrote:Svaki put kad nješto oslobode, smanje se.kaya wrote:ne znam al vidim da opet morate nesto oslobadatipizzon wrote:budva je u cgorikaya wrote:pa dokle cete vi da oslobadate srpsko more i ujedinjujete srpske zemlje ?pizzon wrote:kakva poruka spc
:)
ja mislila da im je dosta a oni bi ponovo oslobadali
moguce da prisutni znaju o cemu se radi.
kako vam se vise da
ZDS je poklik u borbi protiv velikosrbske agresije, Maksimovićka i Ćosić su nadahnjivali četničke zločine.pizzon wrote:vi kenjate ZDS a nama da obrisemoRegoč wrote:Šantić i Ćopić su u redu, a ono dvoje četnikah ionako trjeba izbrisati iz sjećanja.pizzon wrote:50 . /.
sto srba sto prosrba nece vise
uciti d.maksimovic, a.santica,
d.cosica, b.copica itd,medj.priznate
pisce, bice nekih lokalnih poturica
i nikigovica za koje ne zna ni sopstvena ulica.
milo mali
cica mace, gluposti.
Ćopić je dobar književnik i dobar čovjek. Ćosić je poticatelj četničkih zločinah.pizzon wrote:cosic i copic nisu a la m.budak
oni su prizante velicine
a ha, pa sto ga onda nisu uzeli ti cija je drzava nakon izlaska iz tih zajednica?Stanojko wrote:Vaistinu, jedan deo mora je srpski a drugi zabarski...dzango wrote:Bilo onog čija je i država.kaya wrote:pa cije je bilo ostalih 900 godina?dzango wrote:Šta ima da objašnjavaš kada je tako. Sve zajedno sa NDH ne dobacujete do 35 godina. Koji moj onda?RayMabus wrote:
Očito ništa neznaš a meni se neda objašnjavati
Čisto informacije radi Šibenik su osnovali Hrvati
imate li odgovor na to :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ha ha hadzango wrote:Ne računajući Jugoslaviju, vi ne držite to more ni 30 godina.RayMabus wrote:Ako je Jadran srpsko more onda je Srbija Turska
Jbga vas su Turci držali više nego vi primorje
Ne računajući kraljevinu Jugoslaviju Srbija je to dole držala oko 170 godina s početkom od Nemanjinog osvajanja Duklje
Ajde sad probaj ponovo samo se odmakni od govnarskih velikoserbskih izvora
Dobila je pravo plaćajući danak hrvatskim knezom.RayMabus wrote:Venecija su kršćani jer je Italija bila pod barbarima
tre wrote:idemo onda navijati za daljnja oslobađanja srbskih zemaljaRegoč wrote:Svaki put kad nješto oslobode, smanje se.kaya wrote:ne znam al vidim da opet morate nesto oslobadatipizzon wrote:budva je u cgorikaya wrote:
pa dokle cete vi da oslobadate srpsko more i ujedinjujete srpske zemlje ?
ja mislila da im je dosta a oni bi ponovo oslobadali
moguce da prisutni znaju o cemu se radi.
kako vam se vise da
kad je skužio što znači biti srbo potonji je skočio sa savskog mosta od jada i tuge, više nije mogao izdržati taj pritisakSpeare Shaker wrote:pizzon wrote:cosic i copic nisu a la m.budak
oni su prizante velicine
Ćosić i Budak su drugorazredni pisci. Ćopić je ipak nešto drugo.
Kad je Branku biti Srbin bilo dosta,
od jada je skočio sa Savskoga mosta.
Ima i toga no Normani su osvojili južnu Italiju kojom je upravljao Bizant i odsjekli Bizant od Jadrana a Venecija je bivša bizantska luka jer to su kršćani pošto su Italijom harali barbari i onda su preuzeli plovidbuRegoč wrote:Dobila je pravo plaćajući danak hrvatskim knezom.RayMabus wrote:Venecija su kršćani jer je Italija bila pod barbarima
Venecija je trgovačka država nije država tipa Osmansko carstvo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I jeste i biće.Stanojko wrote:Vaistinu, jedan deo mora je srpski a drugi zabarski...dzango wrote:Bilo onog čija je i država.kaya wrote:pa cije je bilo ostalih 900 godina?dzango wrote:Šta ima da objašnjavaš kada je tako. Sve zajedno sa NDH ne dobacujete do 35 godina. Koji moj onda?RayMabus wrote:
Očito ništa neznaš a meni se neda objašnjavati
Čisto informacije radi Šibenik su osnovali Hrvati
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Regoč wrote:Kad je Branku biti Srbin bilo dosta,
Mletci tek od 1000. ostvaruju uspjehe na istočnom Jadranu, dotad ovise o hrvatskoj milosti.RayMabus wrote:Ima i toga no Normani su osvojili južnu Italiju kojom je upravljao Bizant i odsjekli Bizant od Jadrana a Venecija je bivša bizantska luka jer to su kršćani pošto su Italijom harali barbari i onda su preuzeli plovidbuRegoč wrote:Dobila je pravo plaćajući danak hrvatskim knezom.RayMabus wrote:Venecija su kršćani jer je Italija bila pod barbarima
Venecija je trgovačka država nije država tipa Osmansko carstvo
ukratko, hrvatska ima morsku granicu. znaci “ more” , taj dio Jadrana je hrvatski. i svih onih drzava s kojima je hrvatska u zajednici. medutim kada vise nije u zajednici “ more” opet ostaje samo hrvatskoj jer je to prirodna granica.
iliti, jedini uvjet da netko uvjetno receno dobije taj dio granice i mora je drzavna zajednica sa hrvatskom.
iliti, jedini uvjet da netko uvjetno receno dobije taj dio granice i mora je drzavna zajednica sa hrvatskom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Očito nije ako ga tek morate oslobađati.dzango wrote:I jeste i biće.Stanojko wrote:Vaistinu, jedan deo mora je srpski a drugi zabarski...dzango wrote:Bilo onog čija je i država.kaya wrote:pa cije je bilo ostalih 900 godina?dzango wrote:
Šta ima da objašnjavaš kada je tako. Sve zajedno sa NDH ne dobacujete do 35 godina. Koji moj onda?
kaya wrote:ukratko, hrvatska ima morsku granicu. znaci “ more” , taj dio Jadrana je hrvatski. i svih onih drzava s kojima je hrvatska u zajednici. medutim kada vise nije u zajednici “ more” opet ostaje samo hrvatskoj jer je to prirodna granica.
diš to reći srbadiji, jedan se udavio u opancima i isplivao samo serbski opanak i sad je to serbsko more!!kaya wrote:ukratko, hrvatska ima morsku granicu. znaci “ more” , taj dio Jadrana je hrvatski. i svih onih drzava s kojima je hrvatska u zajednici. medutim kada vise nije u zajednici “ more” opet ostaje samo hrvatskoj jer je to prirodna granica.
dakle kako rekošmo navijamo za "oslobađanje srbskih zemalja i mora"Regoč wrote:Očito nije ako ga tek morate oslobađati.dzango wrote:I jeste i biće.Stanojko wrote:Vaistinu, jedan deo mora je srpski a drugi zabarski...dzango wrote:Bilo onog čija je i država.kaya wrote:
pa cije je bilo ostalih 900 godina?
Ili u prevodu, more je onoga pod kojim je HR "u državnoj zajednici".kaya wrote:ukratko, hrvatska ima morsku granicu. znaci “ more” , taj dio Jadrana je hrvatski. i svih onih drzava s kojima je hrvatska u zajednici. medutim kada vise nije u zajednici “ more” opet ostaje samo hrvatskoj jer je to prirodna granica.
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Milomir Maric isamaran u Budvi
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» proslava u kninu
» Proslava dana mladosti.........
» U Puli počinje proslava Oluje
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» proslava u kninu
» Proslava dana mladosti.........
» U Puli počinje proslava Oluje
Page 4 of 7