Proslava u Budvi: "Oslobodićemo srpsko more"
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Proslava u Budvi: "Oslobodićemo srpsko more"
I šta sad mi imamo s time?pizzon wrote:cgora bez srba ne moze da postoji
u svom kontinuitetu.
moze, ali kao bhf ili makedonija.
e sad, ako to zele nezavisni
cgorci, neka izvole.
uopste ne sumnjam u zeljU
ustasa !
To su vaša prepucavanja s njima gdje je glavni sukob nezavisna Cg vs Cg kao beogradska prčija
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
dodiku bi yebo sve po spisku.
dao bi mu i prvi i treci, da sam
ja vučcić
ja vučcić
Guest- Guest
naravno, prozivali bi ih zbog place 300 eura i nesposobnosti.tre wrote:aludiram na regočev upis o tome kako srbija nakon svakog oslobađanja serbskih zemalja bude sve manja i manja.kaya wrote:ne kuzim zasto pale rulju preko tog video zida a znaju da nista od toga.tre wrote:dakle kako rekošmo navijamo za "oslobađanje srbskih zemalja i mora"Regoč wrote:Očito nije ako ga tek morate oslobađati.dzango wrote:
I jeste i biće.
za oslobadanje mora i ujedinjenje srpskih zemalja :) eu i svijet bi imao nultu toleranciju kao i uvijek.
Inače da ne truju svoj narod i tako im daju kakav takav ispušni ventil odavno bi ti isti trovači skupljali muve po banderama na terazijama, ovako dok imaju sitnozubu stoku za pašu mogi plasirati što god žele samo moraju spomnenuti belosvetcku urotu i serbsku nejač, nešto serbsko od ameba i papučica i to je to.
ovako dok imaju jos nesto za osloboditi i dok nejac pati po susjednim drzavama skrecu im paznju i fotelja im je sigurna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ti si prava stuka, bez greske zagrizespizzon wrote:dodiku bi yebo sve po spisku.
ja vučcić
2015-08-15
postojali su kao izrazito prosrpskatre wrote:zašto ne bi mogli da postoje? postojali su prije srbske agresije a ne vidim razloga da ne postoje i nakon nje.pizzon wrote:cgora bez srba ne moze da postoji
u svom kontinuitetu.
cgorci, neka izvole.
drzava
Guest- Guest
to, sto je nikola hteo da budr kralj
srbije i c.gore
to nema veze
agresija :)
srbije i c.gore
to nema veze
agresija :)
Guest- Guest
Pizzon ajde na crnogorski forum pa se prepucavaj s njima
Hrvate to ne zanima, meni nebi nikad palo na pamet otić tamo pa pričat o oslobođenju Boke Kotorske
To je državni udar
Hrvate to ne zanima, meni nebi nikad palo na pamet otić tamo pa pričat o oslobođenju Boke Kotorske
To je državni udar
2014-04-11
vala osetio bi razlikekaya wrote:a ti si prava stuka, bez greske zagrizespizzon wrote:dodiku bi yebo sve po spisku.
ja vučcić
izmedju srbijanske i zemljacke politike, momentalno.
Guest- Guest
pa osjeti onda besmisao toga iz pticje perspektive, ne zablje.pizzon wrote:vala osetio bi razlikekaya wrote:a ti si prava stuka, bez greske zagrizespizzon wrote:dodiku bi yebo sve po spisku.
ja vučcić
izmedju srbijanske i zemljacke politike, momentalno.
pobunjuju i loze rulju preko video zida.od toga nista.
kakvo jebeno oslobadanje , CG je u nato paktu
srbi u CG imaju prava kakva imaju i to je to.
2015-08-15
Bijah u Budvi ovo ljeto, ali nema ti tamo, brajko, ni Srba, ni Crnogoraca. Samo Rusi, Rusi i Rusi, a ima ih, brate mili, ko Rusa ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ApartmanizacijaOh_Femder wrote:Bijah u Budvi ovo ljeto, ali nema ti tamo, brajko, ni Srba, ni Crnogoraca. Samo Rusi, Rusi i Rusi, a ima ih, brate mili, ko Rusa ;P
Ma Budva je razvikana, ništa posebno
2014-04-11
Simpa je stari grad među zidinama, ali cijene, ono, svecke. Tražili me E 30 za obični remen za hlače, a nije čak ni 100% kožni. U restoranu donijeli brudet, a bez palente U hotelu na prepunoj plaži Richard Widmark, u sred dana bubnjar naštimavao bubanj na razglas, na sav glas ;P Jedinog Crnogorca vidjeh na razglednici ;DRayMabus wrote:ApartmanizacijaOh_Femder wrote:Bijah u Budvi ovo ljeto, ali nema ti tamo, brajko, ni Srba, ni Crnogoraca. Samo Rusi, Rusi i Rusi, a ima ih, brate mili, ko Rusa ;P
Ma Budva je razvikana, ništa posebno
2016-11-08
Pa turistički gradić, to ti samo turizam ima, čisto turističko misto
2014-04-11
Budva povijesno ima malo veze sa Srbijom čak i za vrijeme Nemanjiča kad su pokušali neuspješno izbaciti katolicizam
Sami CG su katolici
Sami CG su katolici
2014-04-11
Postoji povijest a za Srbiju je porazna činjenica da se čak i za vrijeme vladavine Nemanjiča katoličko stanovništvo Duklje tu jako opiralo SPC
I sad ti isti pričaju u Budvi o srpskom moru
Tragedija brajo
I sad ti isti pričaju u Budvi o srpskom moru
Tragedija brajo
2014-04-11
Stari od mog frenda, inače ondašnji 'društveni pravobranilac samoupravljanja', je za vrijeme YUge bio Srbin koji se malo pomalo pretvorio u Crnogorca, a onda je početkom devedesetih iznebuha postao Hrvat ;P Moj frend je sad još otkrio neke Židovske korijene pa mu dolazi rabin kući u posjetu. Ako opet bude bilo neke frke, sutra će biti..., što već bude trebalo bitiRayMabus wrote:Budva povijesno ima malo veze sa Srbijom čak i za vrijeme Nemanjiča kad su pokušali neuspješno izbaciti katolicizam
Sami CG su katolici
2016-11-08
A brige me, ko da se itko miša tamo ionako za Hrvatsku nezavisnost Cg uopće nije upitnaOh_Femder wrote:Stari od mog frenda, inače ondašnji 'društveni pravobranilac samoupravljanja', je za vrijeme YUge bio Srbin koji se malo pomalo pretvorio u Crnogorca, a onda je početkom devedesetih iznebuha postao Hrvat ;P Moj frend je sad još otkrio neke Židovske korijene pa mu dolazi rabin kući u posjetu. Ako opet bude bilo neke frke, sutra će biti..., što već bude trebalo bitiRayMabus wrote:Budva povijesno ima malo veze sa Srbijom čak i za vrijeme Nemanjiča kad su pokušali neuspješno izbaciti katolicizam
Sami CG su katolici
No dobili su po ušima kad su tili bokeljsku mornaricu prisvojiti i kad su sa školskim brodom Jadran otišli put Venecije
STOP
2014-04-11
Zato ste nasilu morali anektirati CG i na silu smjeniti CG vodstvopizzon wrote:postojali su kao izrazito prosrpskatre wrote:zašto ne bi mogli da postoje? postojali su prije srbske agresije a ne vidim razloga da ne postoje i nakon nje.pizzon wrote:cgora bez srba ne moze da postoji
u svom kontinuitetu.
cgorci, neka izvole.
drzava
Bokeljsku mornaricu su tili prisvojiti kao kulturno dobro CG bez spominjanje nas
Nemere
Sad je kulturno blago CG koje dominantno baštine Hrvati katolici te manje ostali
Ok
Može
UNESCO
Sad brod Jadran
Nemere
Sad je kulturno blago CG koje dominantno baštine Hrvati katolici te manje ostali
Ok
Može
UNESCO
Sad brod Jadran
2014-04-11
Oh_Femder wrote:Stari od mog frenda, inače ondašnji 'društveni pravobranilac samoupravljanja', je za vrijeme YUge bio Srbin koji se malo pomalo pretvorio u Crnogorca, a onda je početkom devedesetih iznebuha postao Hrvat ;P Moj frend je sad još otkrio neke Židovske korijene pa mu dolazi rabin kući u posjetu. Ako opet bude bilo neke frke, sutra će biti..., što već bude trebalo bitiRayMabus wrote:Budva povijesno ima malo veze sa Srbijom čak i za vrijeme Nemanjiča kad su pokušali neuspješno izbaciti katolicizam
Sami CG su katolici
Pola foruma je slicnog ponasanja, nista novog.
dijagram-
2015-08-09
Jebiga, Milogorac. Taj može da bude šta hoće.Oh_Femder wrote:Stari od mog frenda, inače ondašnji 'društveni pravobranilac samoupravljanja', je za vrijeme YUge bio Srbin koji se malo pomalo pretvorio u Crnogorca, a onda je početkom devedesetih iznebuha postao Hrvat ;P Moj frend je sad još otkrio neke Židovske korijene pa mu dolazi rabin kući u posjetu. Ako opet bude bilo neke frke, sutra će biti..., što već bude trebalo bitiRayMabus wrote:Budva povijesno ima malo veze sa Srbijom čak i za vrijeme Nemanjiča kad su pokušali neuspješno izbaciti katolicizam
Sami CG su katolici
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Milomir Maric isamaran u Budvi
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» proslava u kninu
» Proslava dana mladosti.........
» U Puli počinje proslava Oluje
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» proslava u kninu