Užas: četnički spomenik ozlijedio domoljuba
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Užas: četnički spomenik ozlijedio domoljuba
..ne odgovaras mi ni sa dokazima ni sa argumentima vec mitomanski i vrijeđanjem..Sora wrote:Sta tebe muci ...vuksadinare wrote:Končar je kao 15-godisnjak osuđen za nelegalnu sjecu drzavne sume gdje je zateknut u nedjelu sa jos dvojicom od lovocuvara Stevana Iljevića koji ej tada imao 62 godine.Koncar se opirao uhicenju te je prijetio lovucuvaru da ce ga 'sasjeci na komade ako ih ne pusti'.Stevan Iljevic u svjedocenju na sudu u Korenici rekao ej da mu ej samo koncar prijetio dok ova druga dvojica ne koji se i nisu opirali uhicenju.Zbog maloljetnosti nitko nije osuđen na zatvorsku kaznu osim Koncara cija je obitelj morala podrmiriti troskove suda i stetu u sumi.Svjedoci kazu da je otac od rade koncara napao sina ispred suda dosta zestoko i da ce ga potjerati od kuce jer mu je 'nav'r glave njegove hajducije i stete koju radi'.Nakon ovog slucaja otac ej Radu koncara nakon nekoliko mjeseci poslao na skolovanje u Zagreb za zanat.
jadan si ti
Prazan ko truli panj , srce ti je prazno
Um mutan
Živci za kurac
Bolesnik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ih sora bi ga razbucala ko svknja masnu vrećuEroo wrote:'Popio sam, imam bipolarni i PTSP, znam vidjet' svašta... Ne volim partizane'
Na pitanje ima li nešto protiv Rade Končara, odgovorio je:
- Pa ja ga ne znam, bogati. Ne poznajem čovjeka, možda je bio odličan
Muškarac koji je srušio spomenik
jesam ja rekao odmah da je covjek alkos..da mi tu nesto en stima..kako mu ej spomenik mogao slomiti nogu kad on ne pada velikom brzinom i ovaj je imao dovoljno vremena da ej izvuce...ako je bio u trezvenom ili svjesnom stanju...kurac lik isao pisat pa mu se pricinilo spomenik kao najbolje mjesto...posto se jedva drzao na nogama jednom rukom se naslonio na spomenik..i paf..ode noga
2015-09-08
Spomenik je agresor.
crvenkasti-
2014-04-17
indiferentnost prema raznim komunističkim spomenicima posebno likova koji su činili zločin prema Hrvatima je veličanje provedenih zločina
vrijeme da se pokrenu određene mjere kako bi se to vrijeme zločina nad Hrvatima osudilo i maknula sva obilježja tog doba
vrijeme da se pokrenu određene mjere kako bi se to vrijeme zločina nad Hrvatima osudilo i maknula sva obilježja tog doba
2014-04-16
predstavlja agresora i komunističku agresiju prema Hrvatimacrvenkasti wrote:Spomenik je agresor.
immortal-
2014-04-16
Šokantne vijesti:
- Rade Končar oteo pet domoljuba -
" Lift Rade Končar je oteo nas pet,
vozio nas do desetog kata pa nazad.....bilo je strašno "
- Rade Končar oteo pet domoljuba -
" Lift Rade Končar je oteo nas pet,
vozio nas do desetog kata pa nazad.....bilo je strašno "
vuksadinare wrote:jesam ja rekao odmah da je covjek alkos..da mi tu nesto en stima..kako mu ej spomenik mogao slomiti nogu kad on ne pada velikom brzinom i ovaj je imao dovoljno vremena da ej izvuce...ako je bio u trezvenom ili svjesnom stanju...kurac lik isao pisat pa mu se pricinilo spomenik kao najbolje mjesto...posto se jedva drzao na nogama jednom rukom se naslonio na spomenik..i paf..ode noga
da se naslonio na spomenik spomenik bi pao u drugom smjeru a ne na njega jebem ti mamu ustašku ustašo.
Guest- Guest
mortal wrote:predstavlja agresora i komunističku agresiju prema Hrvatimacrvenkasti wrote:Spomenik je agresor.
tebi nešto ne štima u glavi.
Guest- Guest
pa budalo..vidis da je covjek rekao da je vidio duplo...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jesam ja rekao odmah da je covjek alkos..da mi tu nesto en stima..kako mu ej spomenik mogao slomiti nogu kad on ne pada velikom brzinom i ovaj je imao dovoljno vremena da ej izvuce...ako je bio u trezvenom ili svjesnom stanju...kurac lik isao pisat pa mu se pricinilo spomenik kao najbolje mjesto...posto se jedva drzao na nogama jednom rukom se naslonio na spomenik..i paf..ode noga
da se naslonio na spomenik spomenik bi pao u drugom smjeru a ne na njega jebem ti mamu ustašku ustašo.
2015-09-08
A šta mu lubanju nije smrskalo.
No možda i bolje ovako da doživi kako ga sprda cili Svit
vuksadinare wrote:pa budalo..vidis da je covjek rekao da je vidio duplo...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jesam ja rekao odmah da je covjek alkos..da mi tu nesto en stima..kako mu ej spomenik mogao slomiti nogu kad on ne pada velikom brzinom i ovaj je imao dovoljno vremena da ej izvuce...ako je bio u trezvenom ili svjesnom stanju...kurac lik isao pisat pa mu se pricinilo spomenik kao najbolje mjesto...posto se jedva drzao na nogama jednom rukom se naslonio na spomenik..i paf..ode noga
kako to da nije vidio dva kurca??? što nije pišao onim virtualnim kurcem pa se pravim kurcem popišao u gaće?
jebate daj ne jebi po tavanu.
Guest- Guest
...jbg covjek se drzao za spomenik dok je pisao...pa kad je padao povukao ga za sobom..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pa budalo..vidis da je covjek rekao da je vidio duplo...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jesam ja rekao odmah da je covjek alkos..da mi tu nesto en stima..kako mu ej spomenik mogao slomiti nogu kad on ne pada velikom brzinom i ovaj je imao dovoljno vremena da ej izvuce...ako je bio u trezvenom ili svjesnom stanju...kurac lik isao pisat pa mu se pricinilo spomenik kao najbolje mjesto...posto se jedva drzao na nogama jednom rukom se naslonio na spomenik..i paf..ode noga
kako to da nije vidio dva kurca??? što nije pišao onim virtualnim kurcem pa se pravim kurcem popišao u gaće?
2015-09-08
Yehudim wrote:A šta mu lubanju nije smrskalo.
još jedna od blamaža ustaških štakora.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pa budalo..vidis da je covjek rekao da je vidio duplo...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jesam ja rekao odmah da je covjek alkos..da mi tu nesto en stima..kako mu ej spomenik mogao slomiti nogu kad on ne pada velikom brzinom i ovaj je imao dovoljno vremena da ej izvuce...ako je bio u trezvenom ili svjesnom stanju...kurac lik isao pisat pa mu se pricinilo spomenik kao najbolje mjesto...posto se jedva drzao na nogama jednom rukom se naslonio na spomenik..i paf..ode noga
...jbg covjek se drzao za spomenik dok je pisao...pa kad je padao povukao ga za sobom..
pjandure kad padaju padaju prema naprijed a ne prema nazad. nisam nikad vidio pijanog da pada na leđa nego uvijek pada nosom prema zemlji. zašto?
Guest- Guest
danas bi bio rade u haag-u po zapovjednoj odgovornosti da su onda vrijedial haska pravila..
2015-09-08
a eto ja sam brdo slucajeva da padaju na leđa i guzicu kad ih zaneseGnječ wrote:vuksadinare wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pa budalo..vidis da je covjek rekao da je vidio duplo...Gnječ wrote:
...jbg covjek se drzao za spomenik dok je pisao...pa kad je padao povukao ga za sobom..
pjandure kad padaju padaju prema naprijed a ne prema nazad. nisam nikad vidio pijanog da pada na leđa nego uvijek pada nosom prema zemlji. zašto?
2015-09-08
vuksadinare wrote:danas bi bio rade u haag-u po zapovjednoj odgovornosti da su onda vrijedial haska pravila..
prije bi bio tvoj Ante Pavelić poglavnik ustaša kukavica. Rade Končar nije ubio nikoga.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a eto ja sam brdo slucajeva da padaju na leđa i guzicu kad ih zaneseGnječ wrote:vuksadinare wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
pa budalo..vidis da je covjek rekao da je vidio duplo...
euheeeeeeeeheeeeeeee lol kako si ti pametan jebo ti pas mater.
Guest- Guest
rade je organizator bombaskog napada an nenaoruzanu talijansku limenu glazbu 1942 u splitu...gdje nije bio napadac oruzano ugrozen..dakle napad sa namjerom ubijanaj nenaoruzanih pripadnika druge sukobljene straneGnječ wrote:vuksadinare wrote:danas bi bio rade u haag-u po zapovjednoj odgovornosti da su onda vrijedial haska pravila..
prije bi bio tvoj Ante Pavelić poglavnik ustaša kukavica. Rade Končar nije ubio nikoga.
2015-09-08
crvenkasti wrote:Spomenik je agresor.
da su pravi ustaše otišli bi u Velenje i srušili ovaj spomenik golim rukama
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Raspisan međunarodni konkurs za četnički spomenik u Trebinju
» Užas: četnički navijači divljaju po Njemačkoj
» Užas: Putin ugradio kamen u četnički mozaik
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Užas u Srbiji :Oštećen spomenik streljanim Srbima i Jevrejima u Kragujevcu
» Užas: četnički navijači divljaju po Njemačkoj
» Užas: Putin ugradio kamen u četnički mozaik
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Užas u Srbiji :Oštećen spomenik streljanim Srbima i Jevrejima u Kragujevcu
Page 6 of 8