Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
pa nitko, ja sam samo loš kršćanin.Oh_Femder wrote:Tko je tebe učio u kršćanstvu da je mržnja prema drugima normalna i potrebna kao oslonac moralnog djelovanja u svijetu?danni1 wrote:Ti si bato nešto krivo čuoNPC wrote:marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
konačno da si i ti zbrojio 2+2
temelj svih problema u EU je kršćanska ideologija, poučava da si grešan, i da mrziš sam sebe, da mrziš svoje!
kad ispereš mozak mladima na vjeronauku dobiješ Frljića, a ne čudi ni da je ona voditeljca 5 dana na koju se žalite isti studirala teologiju
kršćanstvo je korijen marksizma
Ne znam tko je tebe poučavao kršćanstvu al krivo te poučio.
Sve sam jato odslušao i sve je to lijepo al ja tjeram po svome.
Bio sam ja i pionir i odslušao komunističko antifašistička sranja al vam jebem mater antifašističku jer eto volim po svome.
Poanta je u nauku, ne trpati kršćanskom nauku jer ste preglupi i ograničeni da shvatite što govori.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Ma kurac, ne blisko istočni sustav vrijednosti.catabbath wrote:danni1 wrote:Ti si bato nešto krivo čuoNPC wrote:marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
temelj svih problema u EU je kršćanska ideologija, poučava da si grešan, i da mrziš sam sebe, da mrziš svoje!
kad ispereš mozak mladima na vjeronauku dobiješ Frljića, a ne čudi ni da je ona voditeljca 5 dana na koju se žalite isti studirala teologiju
Šta je krivo rekao, kulturni marksizam je samo evolicuja kršćanstva, kršćanstvo promovira bliskoistočni abrahamski sustav vrijednosti a ne europski.
catabbath wrote:marcellus wrote:
ne postoji nikakav europski sustav vrijednosti koji nije vezan na kršćanstvo još tamo od atile huna
Jedini izvorni europski sustav vrijednosti je antički. Sve ostalo je govno, kršćanstvo je isto govno kao islam, samo ga je europla malo iskvarlila. Tako iskvareno kršćanstvno je dokazano pušiona pred najezdom bratskog mu Islama koji još nije iskvaren.
antički sustav vrijednosti je davno pokleknuo, sjebali ga što dekadencija što kršćanstvo što barbari
Pa naravno. Danas više nitko na svijetu nije ni čuo za pojam 'rimskog prava', a kamoli da bi ga još i provodio.marcellus wrote:antički sustav vrijednosti je davno pokleknuo, sjebali ga što dekadencija što kršćanstvo što barbaricatabbath wrote:Jedini izvorni europski sustav vrijednosti je antički. Sve ostalo je govno, kršćanstvo je isto govno kao islam, samo ga je europla malo iskvarlila. Tako iskvareno kršćanstvno je dokazano pušiona pred najezdom bratskog mu Islama koji još nije iskvaren.marcellus wrote:ne postoji nikakav europski sustav vrijednosti koji nije vezan na kršćanstvo još tamo od atile huna
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
catabbath-
2015-08-22
Točno.Upravo to ti i govori. Davno propala stvarOh_Femder wrote:Pa naravno. Danas više nitko na svijetu nije ni čuo za pojam 'rimskog prava', a kamoli da bi ga još i provodio.marcellus wrote:antički sustav vrijednosti je davno pokleknuo, sjebali ga što dekadencija što kršćanstvo što barbaricatabbath wrote:Jedini izvorni europski sustav vrijednosti je antički. Sve ostalo je govno, kršćanstvo je isto govno kao islam, samo ga je europla malo iskvarlila. Tako iskvareno kršćanstvno je dokazano pušiona pred najezdom bratskog mu Islama koji još nije iskvaren.marcellus wrote:ne postoji nikakav europski sustav vrijednosti koji nije vezan na kršćanstvo još tamo od atile huna
Oh_Femder wrote:Pa naravno. Danas više nitko na svijetu nije ni čuo za pojam 'rimskog prava', a kamoli da bi ga još i provodio.marcellus wrote:antički sustav vrijednosti je davno pokleknuo, sjebali ga što dekadencija što kršćanstvo što barbaricatabbath wrote:Jedini izvorni europski sustav vrijednosti je antički. Sve ostalo je govno, kršćanstvo je isto govno kao islam, samo ga je europla malo iskvarlila. Tako iskvareno kršćanstvno je dokazano pušiona pred najezdom bratskog mu Islama koji još nije iskvaren.marcellus wrote:ne postoji nikakav europski sustav vrijednosti koji nije vezan na kršćanstvo još tamo od atile huna
zapadna civilizacija je ležala na tri stupa: Rimsko pravo, kršćanska etika, grčka filozofija.
od svega zapravo nije ostalo ništa
kaya wrote:to vodi u istom pravcu , s tim da klerofasisti glume ludilo a islamofasisti su ludi.Oh_Femder wrote:Nisi odgovorio na moje pitanje. S obzirom da se ti zalažeš za nazadnjaštvo i klerofašističku diktaturu, kamo to onda vodi, za razliku od nazadnjačkog i teokratski totalitarnog islamofašizma?marcellus wrote:islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
Kršćanstvo je u banani jer ima Papu kojeg obožavaju svi ne katolici, kao svoga svjetovnoga vladara...umjesto da kao nekada urbio et orbi pozove na oslobađanje Hristova groba i izgnanstvo nevjernika kao islamski kalif ošlo sve u tri pizde materine i ovaj hoće da im se peru noge...Da je takav bio za srednjega vijeka Papinski utjecaj nebi prolazio dalje od njegove vikendice a katedrala sv Stjepana imala bi minaretcatabbath wrote:Uostalom pogledaj malo nove identitarske pokrete u EU, svi znaju da je kršćantvo neprijatelj, za kršćanstvo još mogu navijati samo neki retardirani balkanci pravaši s turskim genima i sl. budale.
2014-04-15
glupane.danni1 wrote:Točno.Upravo to ti i govori. Davno propala stvarOh_Femder wrote:Pa naravno. Danas više nitko na svijetu nije ni čuo za pojam 'rimskog prava', a kamoli da bi ga još i provodio.marcellus wrote:antički sustav vrijednosti je davno pokleknuo, sjebali ga što dekadencija što kršćanstvo što barbaricatabbath wrote:Jedini izvorni europski sustav vrijednosti je antički. Sve ostalo je govno, kršćanstvo je isto govno kao islam, samo ga je europla malo iskvarlila. Tako iskvareno kršćanstvno je dokazano pušiona pred najezdom bratskog mu Islama koji još nije iskvaren.marcellus wrote:ne postoji nikakav europski sustav vrijednosti koji nije vezan na kršćanstvo još tamo od atile huna
rimsko pravo nije pozitivno pravo ali je postavilo temelje koje su uzeli svi civilizirani narodi . zivi danas kroz institute gradanskog prava najvise i suvremenog prava opcenito. jedini period kada je bilo stavljeno sa strane je kada ga je mjenjalo feudalno pravo.
ali feudalno pravo nije bilo dostojno zamjeniti ga a i nije uredilo vecinu odnosa pa su se vratili i usvojili ponovo rimsko.
ovaj prije tebe se zajebava a ti ozbiljan , strava.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
inače istu logiku su ovu boldanu su provodili boljševici u sovjetskom građanskom ratu.NPC wrote:danni1 wrote:Ti si bato nešto krivo čuoNPC wrote:marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
Luka 14 25-26
S njim je zajedno putovalo silno mnoštvo. Isus se okrene i reče im:
"Dođe li tko k meni, a ne mrzi svog oca i majku, ženu i djecu, braću i sestre, pa i sam svoj život, ne može biti moj učenik!"
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
MA hajde molim te ...n_razbojnik wrote:Kršćanstvo je u banani jer ima Papu kojeg obožavaju svi ne katolici, kao svoga svjetovnoga vladara...umjesto da kao nekada urbio et orbi pozove na oslobađanje Hristova groba i izgnanstvo nevjernika kao islamski kalif ošlo sve u tri pizde materine i ovaj hoće da im se peru noge...Da je takav bio za srednjega vijeka Papinski utjecaj nebi prolazio dalje od njegove vikendice a katedrala sv Stjepana imala bi minaretcatabbath wrote:Uostalom pogledaj malo nove identitarske pokrete u EU, svi znaju da je kršćantvo neprijatelj, za kršćanstvo još mogu navijati samo neki retardirani balkanci pravaši s turskim genima i sl. budale.
Pa Katolicka Crkva je slomljena, razbijena i pokorena, a pedofilske efere su bile savrseno sredstvo iako je 95% a mozda i 99% toga izmisljeno. Papa pere i ljubi noge majmunima iz Afrike i mudzosima sa Bliskog Istoka.
Nekad konzervativni Protestantizam je nakon 2. sv rata pretvoren u cirkus i lakrdiju. To vise ne slici ni na sta.
Sad je na redu Pravoslavlje. I njega ce slomiti, sjebati i svesti na grotesku.
Sve je to duga i pomno planirana strategija. A ko to ne vidi taj je nepopravljiva budaletina.
To je strategija globalizma odnosno globalnog kapitalizma.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vaške straže : Za porodicu, za zemlju, za rasu
» Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Legendarna fotka!Jastreba nismo smjeli slikati
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Legendarna fotka!Jastreba nismo smjeli slikati
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 3 of 3