Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
Muslim convert Sinead O’Connor is no longer white
I'm terribly sorry. What I'm about to say is something so racist I never thought my soul could ever feel it. But truly I never wanna spend time with white people again (if that's what non-muslims are called). Not for one moment, for any reason. They are disgusting.
— Shuhada’ Davitt (@MagdaDavitt77) November 6, 2018
https://www.jihadwatch.org/2018/11/muslim-convert-sinead-oconnor-is-no-longer-white
vrhunska glazbenica, šteta što nije više dio naše kulture ni rase
cijeli svoj život se borila protiv mržnje i diskriminacije, ono je samo jedan korak dalje u tom smjeru
Guest- Guest
Re: Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
Idiotkinja...sad nek se pridruzi isilovcima i nek se njih 100 izreda na njoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
konačno da si i ti zbrojio 2+2
temelj svih problema u EU je kršćanska ideologija, poučava da si grešan, i da mrziš sam sebe, da mrziš svoje!
kad ispereš mozak mladima na vjeronauku dobiješ Frljića, a ne čudi ni da je ona voditeljca 5 dana na koju se žalite isti studirala teologiju
kršćanstvo je korijen marksizma
Guest- Guest
A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
pa dobro, zamijerili su joj se bijelci i non muslims , nemaju dovoljno ljubavi i tolerancije. uvijek zato moze otici u pakistan kod muslim prosvjednika i vidjeti sto je prava ljubav i dobrohotnost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
je, to evo najbolje mozete vidjeti po meni. jedva cekam islam.marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
2015-08-15
bijela jest pa da ju jebeš..To sto je nitko trezven nije zarezivao niti 5%,nije krivica cijele bijele rase i zapadne religije...Razocarana mamina princeza,cije "pjevanje" me jako podsjecalo na arlakukanje mačaka u februaru..
Guest- Guest
Žena je psihički bolesnik, za prave...vuksadinare wrote:Idiotkinja...sad nek se pridruzi isilovcima i nek se njih 100 izreda na njoj
Niti kršćanstvo niti bijela rasa ovim nisu ništa izgubili, naprotiv...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nisi odgovorio na moje pitanje. S obzirom da se ti zalažeš za nazadnjaštvo i klerofašističku diktaturu, kamo to onda vodi, za razliku od nazadnjačkog i teokratski totalitarnog islamofašizma?marcellus wrote:islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
to vodi u istom pravcu , s tim da klerofasisti glume ludilo a islamofasisti su ludi.Oh_Femder wrote:Nisi odgovorio na moje pitanje. S obzirom da se ti zalažeš za nazadnjaštvo i klerofašističku diktaturu, kamo to onda vodi, za razliku od nazadnjačkog i teokratski totalitarnog islamofašizma?marcellus wrote:islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
Last edited by kaya on 6/11/2018, 18:16; edited 1 time in total
2015-08-15
misliš da će te oni pitat?kaya wrote:je, to evo najbolje mozete vidjeti po meni. jedva cekam islam.marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
Oh_Femder wrote:Nisi odgovorio na moje pitanje. S obzirom da se ti zalažeš za nazadnjaštvo i klerofašističku diktaturu, kamo to onda vodi, za razliku od nazadnjačkog i teokratski totalitarnog islamofašizma?marcellus wrote:islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
ne vodi nigdje. Progresivizam uvijek negdje vodi. Nama je bilo relativno dobro dok nisu došli progresivni.
mislis da cu ja njih ista pitati?marcellus wrote:misliš da će te oni pitat?kaya wrote:je, to evo najbolje mozete vidjeti po meni. jedva cekam islam.marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
2015-08-15
hehehehe,izdrzala je cak 16 dana udana...
Guest- Guest
Što je dovelo do toga da ti danas možeš glasati na izborima čak ako i ne posjeduješ 250 kmetova i da ti ženska djeca smiju ići u školu, dapače i na fakultet, a da ih zbog toga neće spaliti na lomači? O ostalom da ni ne pričam. Je li to rezultat nazadnjaštva koje promoviraš?marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Nisi odgovorio na moje pitanje. S obzirom da se ti zalažeš za nazadnjaštvo i klerofašističku diktaturu, kamo to onda vodi, za razliku od nazadnjačkog i teokratski totalitarnog islamofašizma?marcellus wrote:islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
ne vodi nigdje. Progresivizam uvijek negdje vodi. Nama je bilo relativno dobro dok nisu došli progresivni.
Last edited by Oh_Femder on 6/11/2018, 18:34; edited 1 time in total
Ahah znači ipak ili si bijelac ili si mujaga, rvacko cvijeće na aparatima :D
Oh_Femder wrote:Što je dovelo do toga da ti danas možeš glasati na izborima čak ako i ne posjeduješ 250 kmetova i da ti ženska djeca smiju ići u školu, dapače i na fakultet, a da ih zbog toga neće spaliti na lomači? O ostalom da ni ne pričam. Je li to rezultat nazadnjaštva koje promoviraš?marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Nisi odgovorio na moje pitanje. S obzirom da se ti zalažeš za nazadnjaštvo i klerofašističku diktaturu, kamo to onda vodi, za razliku od nazadnjačkog i teokratski totalitarnog islamofašizma?marcellus wrote:islam je napredan, mi smo nazadni fašisti i teokratiOh_Femder wrote:
A nazadnjaštvo, fašizam i teokracija dakle vode u.... ?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bur%C5%BEoazija
Nasuprot tome u Njemačkoj, Italiji i ostaloj Europi uspon buržoazije vezan je za buđenje nacionalne svijesti i stvaranje nacionalnih država u 19. st.
to je omogućila buržoazija, a buržoazija vodi u fašizam, u nacijonalizam
buržoaziju ne vole ni progresivci, ni plemići, ni crkva, ni marksisti
najgore je biti buržuj... zanatlija, stručnjak, inženjer, bankar... to su čisti materijalisti koji odbacuju idealizam
Last edited by NPC on 6/11/2018, 18:40; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ti si bato nešto krivo čuoNPC wrote:marcellus wrote:kako rekoh... progresivizam, antifašizam i sekularizam su samo koraci na putu od kršćastva do islama
konačno da si i ti zbrojio 2+2
temelj svih problema u EU je kršćanska ideologija, poučava da si grešan, i da mrziš sam sebe, da mrziš svoje!
kad ispereš mozak mladima na vjeronauku dobiješ Frljića, a ne čudi ni da je ona voditeljca 5 dana na koju se žalite isti studirala teologiju
kršćanstvo je korijen marksizma
Ne znam tko je tebe poučavao kršćanstvu al krivo te poučio.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vaške straže : Za porodicu, za zemlju, za rasu
» Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Legendarna fotka!Jastreba nismo smjeli slikati
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Legendarna fotka!Jastreba nismo smjeli slikati
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 1 of 3