Desnica navija za Orbanov model ne samo zbog izbjeglica već i za getoizaciju manjina u Hrvatskoj
Page 1 of 1
Desnica navija za Orbanov model ne samo zbog izbjeglica već i za getoizaciju manjina u Hrvatskoj
http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Desnica navija za Orbanov model ne samo zbog izbjeglica već i za getoizaciju manjina u Hrvatskoj
pa budimo iskreni....i uspjelo mu je da sprijeci romsko divljanje i da ogranici previse ovlasti manjinama od kojih su se ovi razbahatili..narocito romi kao najbrojniji
2015-09-08
Re: Desnica navija za Orbanov model ne samo zbog izbjeglica već i za getoizaciju manjina u Hrvatskoj
vuksadinare wrote:http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
Jel to znači da će srbe i ostale manjine trebati getoizirati!?
Znao sam da Karamarko ima poseban talent, prvo će ukinuti trg zločinca tita a onda će getoizirati jugoudbu i srbe....
Jedino nas on može spasiti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa cuj..bilo bi pozeljno pupovca i ekipu malo neutralizirati previse je tu kod njih bahatosti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
Znao sam da Karamarko ima poseban talent, prvo će ukinuti trg zločinca tita a onda će getoizirati jugoudbu i srbe....
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa cuj..bilo bi pozeljno pupovca i ekipu malo neutralizirati previse je tu kod njih bahatosti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
Obić po srpskim kućama i ostalih manjina i tražiti da potpišu izjavu o lojalnosti...nema druge :D
2015-08-06
tocno..a'k imaju to rusi i ameri zasto en bi ni mi..a'k potpises lojalnost pridrzavat ces se toga sto si potpisao inace letis van.....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa cuj..bilo bi pozeljno pupovca i ekipu malo neutralizirati previse je tu kod njih bahatosti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
Obić po srpskim kućama i ostalih manjina i tražiti da potpišu izjavu o lojalnosti...nema druge :D
2015-09-08
Jer imamo 0 nosača aviona. :)vuksadinare wrote:tocno..a'k imaju to rusi i ameri zasto en bi ni mi..a'k potpises lojalnost pridrzavat ces se toga sto si potpisao inace letis van.....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa cuj..bilo bi pozeljno pupovca i ekipu malo neutralizirati previse je tu kod njih bahatosti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
Guest- Guest
nemamo ni aviona što će ti nosač
2014-04-15
ma sta ce ti nosac a'k imas paliju
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma sta ce ti nosac a'k imas paliju
Paliju i na vrata, potpisuj lojalnost, tu klekni i ljubi zastavu majku ti.... :D
2015-08-06
A to imamo. I to ne jedan nego 3. Ali takava tri da pitanje da li još možeš s njima komarce pošpricati kako treba.nevjestin_razbojnik wrote:nemamo ni aviona što će ti nosač
Guest- Guest
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma sta ce ti nosac a'k imas paliju
Paliju i na vrata, potpisuj lojalnost, tu klekni i ljubi zastavu majku ti.... :D
A treba ti nosač: Jer kada te ovi razni "humanisti" krenu jebati zašto ih maltretiraš da ljube zastavu. Onda ti je nosač jak argument u pregovorima. "Znate to nije prema Burxeleskom ugovoru" ili kojem već. A ti lijepo odgovoriš : " Ali ja imam nosač aviona". I onda ti lijepo ovi odgovore: " Ah ok onda oprostite što smo vas uznemiravali". I riješeno. ;)
Guest- Guest
ma to se vis etako ne radi...sad je sofisticiranije....ne's potpisat lojalnost gubis drzavljanstvo i sva ostala prava...a kad nemas drzavljanstva ni prava nemas vise razloga tu ostat...zandarske metode su prohujale s vihoromepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma sta ce ti nosac a'k imas paliju
2015-09-08
Tko uopće kuži razliku između Mađara i Roma. Isto izgledaju.vuksadinare wrote:pa budimo iskreni....i uspjelo mu je da sprijeci romsko divljanje i da ogranici previse ovlasti manjinama od kojih su se ovi razbahatili..narocito romi kao najbrojniji
Guest- Guest
Jedva čekam da me Miha obiđeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa cuj..bilo bi pozeljno pupovca i ekipu malo neutralizirati previse je tu kod njih bahatosti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:http://www.portalnovosti.com/madjarizacija-hrvatske
Guest- Guest
Similar topics
» Orbánov se ekonomski model raspao kao kula od karata
» NEVIĐENA POMAMA ZA NAJNOVIJIM APPLEOVIM MOBITELOM U HRVATSKOJ Krenule prednarudžbe za novu generaciju iPhonea. HGSpot u prvim satima rasprodao najskuplji model po cijeni od 13.839 kuna, ostalih modela ima još samo nekoliko primjeraka
» Radikalnim ljevicarima i neoliberala nije meta samo Hasanbegovic,Crnoja,Karamarko,desnica svi su mete tko se ne slaze sa njihovom politikom i misljenjima,na udaru radikala nasla se Nina Badric,Shorty,sestre Husar zbog pjesme protiv pobacaja Zelim zivjet.
» Završen prosvjed u centru Zagreba: "Cilj Istanbulske je da katolici postanu manjina u Hrvatskoj"
» Bošnjačka nacionalna manjina pisala Milanoviću zbog odlikovanja Jelića
» NEVIĐENA POMAMA ZA NAJNOVIJIM APPLEOVIM MOBITELOM U HRVATSKOJ Krenule prednarudžbe za novu generaciju iPhonea. HGSpot u prvim satima rasprodao najskuplji model po cijeni od 13.839 kuna, ostalih modela ima još samo nekoliko primjeraka
» Radikalnim ljevicarima i neoliberala nije meta samo Hasanbegovic,Crnoja,Karamarko,desnica svi su mete tko se ne slaze sa njihovom politikom i misljenjima,na udaru radikala nasla se Nina Badric,Shorty,sestre Husar zbog pjesme protiv pobacaja Zelim zivjet.
» Završen prosvjed u centru Zagreba: "Cilj Istanbulske je da katolici postanu manjina u Hrvatskoj"
» Bošnjačka nacionalna manjina pisala Milanoviću zbog odlikovanja Jelića
Page 1 of 1