Nova izjava prtedsjednice: Sada, nit sam za niti protiv...pustite me na miru!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nova izjava prtedsjednice: Sada, nit sam za niti protiv...pustite me na miru!
Sta se bunis..htjeli ste zalizane skolovane i pet jezika politicare...dok 'seljo' politicari drmaju svijetomvili40 wrote:kud će anemični blebetavi diktator,ona fufa ministrica,oni iz HNS-a i njonjo zbrisat kad turizam padne a to još jedino drži nos iznad vode?Gdje će onda vršiti svoje genijalne analize?Kome će onda lizati šupak i tko će ih plaćati za to?
Ja se divim našem narodu,ili je toliko dobar i smiren ili je totalno glup.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nova izjava prtedsjednice: Sada, nit sam za niti protiv...pustite me na miru!
http://hr.n1info.com/a345102/Vijesti/Predsjednica-nasem-reporteru-zgrabila-mikrofon.html
U videu u dnu je gđa predsjednica rekla sve što ima reći.
N1? Čiji su ovi? Tko je vlasnik? Ne znate...e pa pozanimajte se.
U videu u dnu je gđa predsjednica rekla sve što ima reći.
N1? Čiji su ovi? Tko je vlasnik? Ne znate...e pa pozanimajte se.
KGK je kraljica.
Nekima je zasmetao njen suverenizam.
Nekima je zasmetao njen suverenizam.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Puhovski sada protiv Hillary
» Najveći prosvjed protiv TTIP-a do sada u Berlinu
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Puhovski sada protiv Hillary
» Najveći prosvjed protiv TTIP-a do sada u Berlinu
Page 2 of 2