Puhovski sada protiv Hillary
Page 1 of 1
Puhovski sada protiv Hillary
http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-trumpova-vladavina-bit-ce-katastrofa-za-sad-ali-blagoslov-za-svijet/947179.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Puhovski sada protiv Hillary
"Mislim da je Trump katastrofa za SAD, ali i blagoslov za ostatak svijeta. Da je pobijedila njegova protukanditatkinja Hillary Clinton, koju su mnogi u kampanji zvali Killary, dosad bi već pobila parsto ljudi nakon svoje inauguracije. Trump će opustiti međunarodne odnose, a ja sam se osobno naučio da prihvaćam svaku varijantu koja znači manje mrtvih. Da, njegova odluka o zabrani ulaska u SAD ljudima iz sedam muslimanskih zemalja znači teške povrede ljudskih prava, ali znači i manje mrtvih. Pitanje je kako s tim izaći na kraj?", rekao nam je Puhovski, dodavši kako nema ama baš nikakve simpatije prema onom što Trump radi s izbjeglicama, a što znači i uvođenje vjerske kriterije za ulazak u SAD.
Kermit-
2014-04-17
Puhovski mijenja mišljenje skoro svake subote, od žestokog hillryinog dečka sada istu zove Kilary i tako dalje
Kermit-
2014-04-17
Otkad je ulazak ljudi u SAD ljudsko pravo?asilovski wrote:"Mislim da je Trump katastrofa za SAD, ali i blagoslov za ostatak svijeta. Da je pobijedila njegova protukanditatkinja Hillary Clinton, koju su mnogi u kampanji zvali Killary, dosad bi već pobila parsto ljudi nakon svoje inauguracije. Trump će opustiti međunarodne odnose, a ja sam se osobno naučio da prihvaćam svaku varijantu koja znači manje mrtvih. Da, njegova odluka o zabrani ulaska u SAD ljudima iz sedam muslimanskih zemalja znači teške povrede ljudskih prava, ali znači i manje mrtvih. Pitanje je kako s tim izaći na kraj?", rekao nam je Puhovski, dodavši kako nema ama baš nikakve simpatije prema onom što Trump radi s izbjeglicama, a što znači i uvođenje vjerske kriterije za ulazak u SAD.
Valjda svaka država može odlučiti koga će pustiti koga neće.
asilovski wrote:Puhovski mijenja mišljenje skoro svake subote, od žestokog hillryinog dečka sada istu zove Kilary i tako dalje
Oportunist kao i većina ljugavih kvazi političara
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
catabbath-
2015-08-22
pa ni ja, Puhovski ako ništa drugo vidi kad neka strana pobjeđuje i ima strategiju, on se odmah priključi kako 1971, 1991 i 2017.dawson wrote:Dosta korektna analiza, nisam baš očekivao.
Kermit-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Puhovski evo sada i Zakošek(svjesni da pretjerali):"Tvrdnja da dio HDZ-a želi ustrojiti Hrvatsku po modelu NDH je glupost"
» Žarko Puhovski oštro protiv današnjeg prosvjeda:'To je politički prosvjed za lažne simbole'
» FBI ponov otvorio istragu protiv Hillary
» Žutarnji je užasnut istragom FBI-a protiv Hillary
» 90% šanse da se diže optužnica protiv Hillary
» Žarko Puhovski oštro protiv današnjeg prosvjeda:'To je politički prosvjed za lažne simbole'
» FBI ponov otvorio istragu protiv Hillary
» Žutarnji je užasnut istragom FBI-a protiv Hillary
» 90% šanse da se diže optužnica protiv Hillary
Page 1 of 1