evo vam istanbulska jebala vas istanbulska
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: evo vam istanbulska jebala vas istanbulska
E jebiga sad, transrodne se štiti kroz istambulsku upravo zato da se ne osjećaju prezreno i odbačeno. Rekoh ti kajo da će nastati takva zbrka da će žene same moliti da se ukinu sve te gadarije a feministička društva povješati po banderama.kaya wrote::)marcellus wrote:možda ubuduće treba uvest posebno natjecanja za žene-žene, pa za transrodne žene, pa za muškarce koji se osjećaju kao žene, ali za sad je ovako, sve su žene ravnopravne i one koje su žene i one koje su muškarci koji su se samoodredili kao žene
samo me zanima jel se možeš samoodredit kao helikopter vezano na susjednu temu
inače da, kao što je napravljena paraolimpijada tako treba napraviti natjecanja za transrodne osobe. pa neka izvole natjecati se među onima jednakih predispozicija.
ovako dok to nije napravljeno, gurnu se nakaze i diskvalificiraju ostale a organizacija se boji napraviti nešto jer su u strahu svi da nesto netko ne prekrše, neka prava. a krše prava upravo onih koji su legalno s pravom u toj disciplini.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
debotoijusto wrote:sta pise ?
Nešto o zloporabi tzv. pozitivne diskriminacije.
Guest- Guest
:)prckov wrote:ma nije to od togakaya wrote:mozda frizura onda.prckov wrote:ne moze tebe bolit glavakaya wrote:boli me glava od metilde i prcka...doviđenja
lazes
tocno mi krenula ostra bol kad si se ukljucio
:)
sigurno ti je sjevnulo kroz glavu da si ostala sama a vec otrcana vreca
a kasno da ista promjenis
istao si ti jedino ti sam, kad ti je zena opalila nogu u guzicu.
jer si previse srao otprilike.
sad si se upristojio pa te primila natrag i odmah pravis se vazan.
majmun
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
metilda wrote:kaya wrote: na žalost mlade generacije su se zatrovale i ovo društvo će se raspasti uzduž i poprijeko..
85. Obveze sadržane u stavku 1. temelje se na uvjerenju priređivača Nacrta da na postojeće obrasce ponašanja žena i muškaraca često utječu predrasude, rodni stereotipi te običaji i tradicije koji su rodno polarizirani. Od Stranaka Konvencije stoga se zahtijeva da poduzmu mjere nužne za promicanje promjena u mentalitetu i stavovima. Svrha ove odredbe jest da se utječe na srca i umove pojedinaca koji svojim ponašanjem pridonose održavanju oblika nasilja koje pokriva opseg ove Konvencije. Kao opća obveza, ovaj stavak ne ulazi u detalje poput predlaganja specifičnih mjera koje treba poduzeti, prepuštajući ih diskrecijskom pravu Stranaka.
Guest- Guest
sta te briga, imas feminizam I macke pa se lijecikaya wrote::)prckov wrote:ma nije to od togakaya wrote:mozda frizura onda.prckov wrote:ne moze tebe bolit glavakaya wrote:boli me glava od metilde i prcka...doviđenja
lazes
majmun
2014-04-19
ne pokusavajte ovo sto tu pisete doma jer cete opet naci kofer ispred vrata.prckov wrote:sta te briga, imas feminizam I macke pa se lijecikaya wrote::)prckov wrote:ma nije to od togakaya wrote:mozda frizura onda.prckov wrote:
ne moze tebe bolit glava
lazes
majmun
ovo je prikladno za tebe.
2015-08-15
nis ne brini, ja sam u svojoj kuci, ne idem ja nikome kad sam polijenkaya wrote:ne pokusavajte ovo sto tu pisete doma jer cete opet naci kofer ispred vrata.prckov wrote:sta te briga, imas feminizam I macke pa se lijecikaya wrote::)prckov wrote:ma nije to od togakaya wrote:
mozda frizura onda.
majmun
nego jesi ti nasla macku
ali da je zenska radi borbe protiv opresije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
87. Uz zabranu diskriminacije navedene u članku 4. stavku 3., ovaj stavak zahtijeva pozitivnu akciju kako bi se osiguralo da se sve preventivne mjere posebno odnose i na potrebe izloženih osoba i uzmu ih u obzir. Počinitelji često biraju takve žrtve zato što znaju da će se one zbog svoje situacije rjeđe uspjeti obraniti ili tražiti procesuiranje počinitelja i druge oblike naknade štete. U svrhu ove Konvencije, osobe koje su postale izložene zbog posebnih okolnosti uključuju: trudnice i žene s malom djecom, osobe s invaliditetom, uključujući i one s mentalnim ili kognitivnim oštećenjima, osobe koje žive u ruralnim ili udaljenim područjima, korisnici opojnih sredstava, prostitutke, osobe s nacionalnim ili etničkim manjinskim podrijetlom, migrante – uključujući nezabilježene migrante i izbjeglice, homoseksualne muškarce i žene, biseksualne i transrodne osobe kao i hiv pozitivne osobe, beskućnike, djecu i starije
uz prave probleme provlači se gender ideologija , uz to se još štiti narkomane i prostitutke.. sljedeći put kad kaja bude tražila posao neka prednost dobije narkoman ili prostitutka.. nema problema.. a može i muškarac u haljini s perikom
uz prave probleme provlači se gender ideologija , uz to se još štiti narkomane i prostitutke.. sljedeći put kad kaja bude tražila posao neka prednost dobije narkoman ili prostitutka.. nema problema.. a može i muškarac u haljini s perikom
Guest- Guest
kad rada otegne papke I tebi ce se kajo ukazat prilika da postanes drustveno ogorcena I to javno
2014-04-19
jesi da, al ne seruckaj previse.prckov wrote:nis ne brini, ja sam u svojoj kuci, ne idem ja nikome kad sam polijenkaya wrote:ne pokusavajte ovo sto tu pisete doma jer cete opet naci kofer ispred vrata.prckov wrote:sta te briga, imas feminizam I macke pa se lijecikaya wrote::)prckov wrote:
ma nije to od toga
majmun
nego jesi ti nasla macku
da se opet ne vratis u svoju kucu sa promjenjenom bravom
a susjedi isprobavaju tvoje dempere i hlace na ulici
2015-08-15
velim ti nis ne brinikaya wrote:jesi da, al ne seruckaj previse.prckov wrote:nis ne brini, ja sam u svojoj kuci, ne idem ja nikome kad sam polijenkaya wrote:ne pokusavajte ovo sto tu pisete doma jer cete opet naci kofer ispred vrata.prckov wrote:sta te briga, imas feminizam I macke pa se lijecikaya wrote:
majmun
nego jesi ti nasla macku
da se opet ne vratis u svoju kucu sa promjenjenom bravom
a susjedi isprobavaju tvoje dempere i hlace na ulici
obezbjedio sam ja sebi ravnopravnost
bolje skontaj sta ce bit sa tobom tugo moja
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
e kajo kajo
ne zivi se od istambulske
2014-04-19
ajde nemoj mi savjete dijeliti ko neka tetkaprckov wrote:e kajo kajo
ne zivi se ni od proklinjanja emancipacije
dobro ray zivi . a i ti bogme.
2015-08-15
JBTG..ja sam Rujku pomodao pravo po Moškija recepturi..kuffa,cisti,pece kruff,podaje se po mojoj zelji,nikkva izmotavanja tipa glava boli,ili nije mi do toga,kad sveti prica,ima da slusa i suti...
Zuzvrat,otvaram joj vrata na ajutu da udje i zatvaram,gentlemenski joj dajem prednost pristupa u lokal,iligdjevec,izvlacim stolicu da sjedne,pazljivo slusam kad nesto guguče..
i napose,jebem je ko Hektor na n-tu potenciju,ujedno ono najbitnije zenama..jel..
Zuzvrat,otvaram joj vrata na ajutu da udje i zatvaram,gentlemenski joj dajem prednost pristupa u lokal,iligdjevec,izvlacim stolicu da sjedne,pazljivo slusam kad nesto guguče..
i napose,jebem je ko Hektor na n-tu potenciju,ujedno ono najbitnije zenama..jel..
Guest- Guest
ja jesam za emancipaciju molicu lijepokaya wrote:ajde nemoj mi savjete dijeliti ko neka tetkaprckov wrote:e kajo kajo
nego koje vrste macaka volis, treba na vrijeme da se obezbjedis
2014-04-19
pa sad .. vise vrsta. najdraza mi je ona a la norveski vojnik, svjetlo smedi, malo duza kosa , brada , siroka ramena , visok i s dobrom tezovazom.prckov wrote:ja jesam za emancipaciju molicu lijepokaya wrote:ajde nemoj mi savjete dijeliti ko neka tetkaprckov wrote:e kajo kajo
ali moze i neke druge ako su sarmantne.
moja ljubav su psi, ne macke, mada i macke volim.
2015-08-15
:)pismejker wrote:Kayu zamisljam sa mačkom ove sorte..
2015-08-15
Pa ne mora,može se žaliti i tvrditi da je to normalna količina testosterona što se lako potvrdi naknadnim testiranjima.kaya wrote:nije diskriminacija , normalno je testirati sportaše prije natjecanja da se vidi je li netko dopingiran.tre wrote:To je diskriminacija transrodne osobe a istambulska to strogo zabranjuje. Uletjelo se grlom u jagode i sada će takav metež nastati za popizditikaya wrote:mogu osporiti i te kako. neka im izvade hormone prije natjecanje. to obično u sportovima rade, daju urin i ide na test.danni1 wrote:Pobijedio je pošteno i u skladu s pravilima.
Bavite se nečim drugim. Ako on kaže da je ona vi to ne može ni na koji način osporiti, tako je kako je.
ako ima višak muških a " žensko" je onda je dopingiran. ok, onda nije muško nego je dopingiran.
ako je čovjek žensko u redu, ali onda je dopingiran pa se mora diskvalificirati.
Nije ona kriva zbog povišene razine testosterona ako ih ne unosi u organizam drugim načinima.
Prekrasni i premaznog i pitomog karaktera...
Guest- Guest
mozda I ulovis jednogkaya wrote:pa sad .. vise vrsta. najdraza mi je ona a la norveski vojnik, svjetlo smedi, malo duza kosa , brada , siroka ramena , visok i s dobrom tezovazom.prckov wrote:ja jesam za emancipaciju molicu lijepokaya wrote:ajde nemoj mi savjete dijeliti ko neka tetkaprckov wrote:e kajo kajo
uzmi sacmaricu teze je profulat
2014-04-19
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Potres u Srbiji:Karleuša se jebala sa drugim nogometašem
» Istanbulska konvencija
» Istanbulska u Engleskoj
» ISTANBULSKA KONVENCIJA