Raskol u Živom Zidu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Raskol u Živom Zidu
Evo, iznenada iz ove teme je proizašlo pitanje za istraživačkog novinara u smislu: Gdje Bandić talasa?
Smatram da bi ova tema bila dostojna članka...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Pa ono, on talasa negdje između Marka Marulića i Ante Starčevićamativka wrote:Evo, iznenada iz ove teme je proizašlo pitanje za istraživačkog novinara u smislu: Gdje Bandić talasa?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A to ti obično ispadne negdje oko 100 euraRayMabus wrote:Pa ono, on talasa negdje između Marka Marulića i Ante Starčevićamativka wrote:Evo, iznenada iz ove teme je proizašlo pitanje za istraživačkog novinara u smislu: Gdje Bandić talasa?
To je ipak Hercegovac
2014-04-11
Osobno smatram da tu ima dosta toga za istražiti, pa čak i priupitati psihoanalitičare :)
Samo ću reći da živim u zabiti i u kojoj on ima utjecaj...
Merkel je pala, ljevičari sa kojima je ona u koaliciji padaju
HDZ je ogranak CDU tj merkeličine stranke koja gubi na popularnosti zbog kozojeba
HDZ je dobio naredbu da nepušta nikoga
HNS su liberali i budu li oko toga pravili probleme CDU tj njegov ogranak u Hrvatskoj a to je HDZ zamijeniti će ga potkupljivim Bandićem koji oko toga neće praviti dramu
To ti je cijela priča, to ti je politika
HDZ je ogranak CDU tj merkeličine stranke koja gubi na popularnosti zbog kozojeba
HDZ je dobio naredbu da nepušta nikoga
HNS su liberali i budu li oko toga pravili probleme CDU tj njegov ogranak u Hrvatskoj a to je HDZ zamijeniti će ga potkupljivim Bandićem koji oko toga neće praviti dramu
To ti je cijela priča, to ti je politika
2014-04-11
Ja nevolim emancipaciju a lezbe su srce i mozak feminističke emancipacije
HNS podržava LGBT stoga ja podržavam invaziju kozojeba na Hrvatsku s ciljem uništavanja liberala i ljevičara progresivaca kako bi društvo skrenilo u konuevatizam i uništilo feminističku emancipaciju
Koju Bog nevoli a ja sam ti inače anđeoska hijerarhija koji su glasnici Bogova
Poruka je važnija od poštara tj mene
HNS podržava LGBT stoga ja podržavam invaziju kozojeba na Hrvatsku s ciljem uništavanja liberala i ljevičara progresivaca kako bi društvo skrenilo u konuevatizam i uništilo feminističku emancipaciju
Koju Bog nevoli a ja sam ti inače anđeoska hijerarhija koji su glasnici Bogova
Poruka je važnija od poštara tj mene
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Udovica želi da sačuva tetoviranu kožu svog preminulog muža kako bi je izložila na zidu
» Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Udovica želi da sačuva tetoviranu kožu svog preminulog muža kako bi je izložila na zidu
Page 2 of 2