Hrvatski vjetar
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatski vjetar
debotoijusto wrote:aben wrote:opetujem ti, ako naresteš unda neš biti ko un:)debotoijusto wrote:aben wrote:ljubomoran?debotoijusto wrote:ljubomorni ste ne @epikura sto je mlad lijep poduzetan i bosanac
ne zun je li znoš, ali epikur ne more dovatiti obruč ni da skoči s katride,
a drugo, riječ ni o financijsko-materijalnom obilju koji uživa u zajednici, pa nismo ljevičari
kolega trci pliva jedri posluje zaposljava uplacuje lovu odgaja nove generacije mladezi i posjeduje svoje mladunce , svaka majka pozeljela za zeta... kad narastem zelio bi biti @epi ili astronaut , ljubomoran si sto je bosanac , priznaj necu ti nista
o cemu govorimo , 1.58 ? 1.62 ? prihvatljivih 1. 68 ?
1,78
I dok je aben prijepodne potrošio da u lokalnom kafiću ispija makijato, psuje državu i bosance ja sam povukao 37 km, odero se.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:opetujem ti, ako naresteš unda neš biti ko un:)debotoijusto wrote:aben wrote:
ljubomoran?
a drugo, riječ ni o financijsko-materijalnom obilju koji uživa u zajednici, pa nismo ljevičari
kolega trci pliva jedri posluje zaposljava uplacuje lovu odgaja nove generacije mladezi i posjeduje svoje mladunce , svaka majka pozeljela za zeta... kad narastem zelio bi biti @epi ili astronaut , ljubomoran si sto je bosanac , priznaj necu ti nista
1,78
I dok je aben prijepodne potrošio da u lokalnom kafiću ispija makijato, psuje državu i bosance ja sam povukao 37 km, odero se.
kolega @aben je ljubomoran na tvoje novo sidro s USB 3.0
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:opetujem ti, ako naresteš unda neš biti ko un:)debotoijusto wrote:
1,78
Možda, ali predmnijevam i da je idološki osjetljiv i satjeran u kut. Zajednica u koju je uronjen čisto osmotski ga pridobija :) Bit će jedan od nas, asimilirat ćemo ga :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Bilo je opako, dezurao sam u 9 i jutros u 4 ujutro kod broda.... U Maestralu izbacilo jedrilicu poveću.
Kod mene iščupalo čeličnu bitvu iz betona...sreća sam prije duplirao konope. Strašno bilo za gledati koliko je bacalo.
jao bosanac prvi put vidi more i valove. strašno jebate.
Bome, ono sinoć je bilo rijetko jako, ribari boduli vele da u 10 godina onako jako zna zapuhati pa i rjeđe.
A o moru sam naučio dosta...svakako više znam nego jedan gnječ, npr :)
Znaš ti kurca. Zapuvalo malo a svi digli frku....oluja nad olujama, palo trulo stablo,
otkinilo ruzinavu brukvu..............daj se uozbiljite.
30.10. 2018.
ma je kafić,epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:opetujem ti, ako naresteš unda neš biti ko un:)debotoijusto wrote:aben wrote:
ljubomoran?
1,78
celo jutro ne rodin na poslu...sa još malo grin na provi poso
2014-04-16
jo jes jedun od vos, samo smo vode anonimni pa mi ni potriba lagati o našen deep anal bondage domination odnosu sa zajednicon:)epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:
opetujem ti, ako naresteš unda neš biti ko un:)
1,78
Možda, ali predmnijevam i da je idološki osjetljiv i satjeran u kut. Zajednica u koju je uronjen čisto osmotski ga pridobija :) Bit će jedan od nas, asimilirat ćemo ga :D
2014-04-16
aben wrote:ma je kafić,epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:opetujem ti, ako naresteš unda neš biti ko un:)debotoijusto wrote:
1,78
celo jutro ne rodin na poslu...sa još malo grin na provi poso
uhljeb koji mantra protiv socijalizma a koristi sve blagodati socijalizma. libtard ukratko.
Guest- Guest
Aben jedini bez koprene vidi stvari i kvalitetno se sprda sa sustavom koliko vidim, a to što i sam koristi blagodati istog, ide samo u prilog njegovim tezama...iznutra se tek vidi koliko je državni način kontrole nad ičime truo i neefikasan te generira kroničnu neproduktivnost i atrofiju ikakve poduzetničke ili kreativne inicijative kod pojedinca osim nekolicine pravovjernih luđaka koji vjeruju u ispravnost tog sustava i na čijem debilnom samoprijegoru isti počiva...99% ostalih isključivo parazitira i samo čeka da im završi radno vrijeme...
darth_vader-
2014-04-17
Da se tako zivjelo i radilo u Socijslizmu
Kurac bi imali danas svi kuce, stanove i pemzije nezarađene
he,he...Sora wrote:Da se tako zivjelo i radilo u Socijslizmu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://www.yugopapir.com/2018/10/smoje-1988-jeben-ti-ja-one-sto-jedu.htmlvuksadinare wrote:he,he...Sora wrote:Da se tako zivjelo i radilo u Socijslizmu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ova tema od zanimljivoga (hrvatski vjetar), opet degenerirala u dosadno (hrvatski jebivjetar).
Inace, Gromovnik Iknar bio objavio siroj javnosti na komentarima na dnevno.hr da on nije pozvao ovu olujicu na hrvatsku, ali ga nazivcirao hrvatski jebivjetar pa je dopustio da se ovo desi. Reko jos da ce dopustiti i da bude jos gore od ovoga, valjda ovisno koliko ovaj neki hrvatski jebivjetar ga bude nazivcirao. Eto, cisto da se vratimo na temu, ajd zamislite sad puhalo recimo 60-90 km/h, e sad da to bude 250 km/h koliko je imalo uragan Mihael, ili 290km/h koliko je imala Irma...
Inace, Gromovnik Iknar bio objavio siroj javnosti na komentarima na dnevno.hr da on nije pozvao ovu olujicu na hrvatsku, ali ga nazivcirao hrvatski jebivjetar pa je dopustio da se ovo desi. Reko jos da ce dopustiti i da bude jos gore od ovoga, valjda ovisno koliko ovaj neki hrvatski jebivjetar ga bude nazivcirao. Eto, cisto da se vratimo na temu, ajd zamislite sad puhalo recimo 60-90 km/h, e sad da to bude 250 km/h koliko je imalo uragan Mihael, ili 290km/h koliko je imala Irma...
Guest- Guest
Nek si to zamišljaju Ameri... nas poslovično boli kurac ilitiga radujemo se vijestima iz potopljene Floride, Alabame, Louisiane, Mississippija, Texasa, Georgije, a bogami i Virginije
darth_vader-
2014-04-17
Pa ameri to ne trebaju zamisljat, jer znaju vec otprilike kako to izgleda, jeli tako...jasambrend wrote:Nek si to zamišljaju Ameri... nas poslovično boli kurac ilitiga radujemo se vijestima iz potopljene Floride, Alabame, Louisiane, Mississippija, Texasa, Georgije, a bogami i Virginije
ali dosta ovijeh nekih hrvatskih jebivjetara pada u nesvjest tu na 60-90 km/h, pa ono... A i Gromovnik Iknar je reko da ce dopustiti i gore od toga, pa onda bi bilo dobro da hrvatski jebivjetar malo masta o tome koliko jak hrvatski vjetar bu mogao biti. Ono cisto radi pripreme i to, ovo ono...zamisli ti ono imas brod, ili 2,3,4 i sad ti se dogodi nesto kao uragan Mihael. Nece te spasit ni da dignes brod na kopno, uragan Mihael je odvaljivao vlakove sa tracnica, kud nebi neki mali brodec...
No dobro, uvijek postoji nada da Gromovnik Iknar ipak nece dopustiti nesto takvo u hrvatsku, pa onda dakle, neka blaza varijanta ocito...
Guest- Guest
jasambrend wrote: Aben jedini bez koprene vidi stvari i kvalitetno se sprda sa sustavom koliko vidim, a to što i sam koristi blagodati istog, ide samo u prilog njegovim tezama...iznutra se tek vidi koliko je državni način kontrole nad ičime truo i neefikasan te generira kroničnu neproduktivnost i atrofiju ikakve poduzetničke ili kreativne inicijative kod pojedinca osim nekolicine pravovjernih luđaka koji vjeruju u ispravnost tog sustava i na čijem debilnom samoprijegoru isti počiva...99% ostalih isključivo parazitira i samo čeka da im završi radno vrijeme...
2014-04-16
Leteca Pegla wrote:Pa ameri to ne trebaju zamisljat, jer znaju vec otprilike kako to izgleda, jeli tako...jasambrend wrote:Nek si to zamišljaju Ameri... nas poslovično boli kurac ilitiga radujemo se vijestima iz potopljene Floride, Alabame, Louisiane, Mississippija, Texasa, Georgije, a bogami i Virginije
ali dosta ovijeh nekih hrvatskih jebivjetara pada u nesvjest tu na 60-90 km/h, pa ono... A i Gromovnik Iknar je reko da ce dopustiti i gore od toga, pa onda bi bilo dobro da hrvatski jebivjetar malo masta o tome koliko jak hrvatski vjetar bu mogao biti. Ono cisto radi pripreme i to, ovo ono...zamisli ti ono imas brod, ili 2,3,4 i sad ti se dogodi nesto kao uragan Mihael. Nece te spasit ni da dignes brod na kopno, uragan Mihael je odvaljivao vlakove sa tracnica, kud nebi neki mali brodec...
No dobro, uvijek postoji nada da Gromovnik Iknar ipak nece dopustiti nesto takvo u hrvatsku, pa onda dakle, neka blaza varijanta ocito...
Imamo mi svoju buru....sa registriranim udarima debelo iznad 250 km/h...samo ne pravimo kuće od kartona, jebo ga ti...a uragan s tolikom brzinom vjetra je apsolutno nemoguć kod nas... aj razmisli zašto...
darth_vader-
2014-04-17
Zato sto je Iknar ovdje naravno....jasambrend wrote:
Imamo mi svoju buru....sa registriranim udarima debelo iznad 250 km/h...samo ne pravimo kuće od kartona, jebo ga ti...a uragan s tolikom brzinom vjetra je apsolutno nemoguć kod nas... aj razmisli zašto...
Iako nacelno, ove apsolutne nemogucnosti neke jako volim, jako jako jako...
A isto i ovu samouvjerenost u gradjevine ljudske kod gradjevina ljudskih, to bi bilo tako slatko, danije toliko...ucestalo...
Sreca za ljude ovdje da Iknar tu, inace bi bilo belaja, i to velikog. Doduse mozda ga bude i ovako, ne tako velikog doduse ali otom potom...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:pa dis orionkicaorion wrote:kic wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-veliku-galeriju-s-jadrana-srusena-stabla-odroni-potopljene-brodice/2036044.aspx
hrvati su najbolji i najpametniji ljudi na svijetu, hrvatska zemlja je najplodnija na svijetu, hrvatsko nebo je najčistije na svijetu, hrvatski kamen je najtvrđi na svijetu, hrvatski vjetar je najjači vjetar na svijetu …...
jes dobra
oooj Levy, dedino dite .... nego kaj nek sam dobra .... najbolja - kao hrvatski vjetar
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Leteca Pegla wrote:Zato sto je Iknar ovdje naravno....jasambrend wrote:
Iako nacelno, ove apsolutne nemogucnosti neke jako volim, jako jako jako...
A isto i ovu samouvjerenost u gradjevine ljudske kod gradjevina ljudskih, to bi bilo tako slatko, danije toliko...ucestalo...
Sreca za ljude ovdje da Iknar tu, inace bi bilo belaja, i to velikog. Doduse mozda ga bude i ovako, ne tako velikog doduse ali otom potom...
Iknar fanboy/girl... ma sve ok, ali ne bi se moglo živit od spama da je lik tu...a glede jačih uragana.. ima neke veze malo i sa zakonima fizike, količini toplinske energije zarobljene u moru, površini istog i tako to... nije baš toliko svemoguć, jbga...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Vjetar piri , korona se širi
» ..vjetar piri,kinez se širi..
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Vjetar piri , korona se širi
» ..vjetar piri,kinez se širi..