Plan za potpuno unistenje ovog sugavog foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Plan za potpuno unistenje ovog sugavog foruma
Kicov forum treba unistavati svim silama.
Svim sredstvima.
Unistavati ga treba rijecima djelom umjetnoscu.
Ubijati ga razarati ovo pedofilno nastrano leglo zla.
Razarati ga treba na svim dijalektima oruzjem dinamitom.
Unistavati ga treba sa rusima amerima svabama japancima urugvajcima ma sa svima koji ga ruse.
Jer ako jedan forum nema moralno ni bilo kakvo drugo pravo na postojanje onda je to ovaj kicinjov forum.
Ovdje nesmiju postojati nikakve argumentirane rasprave jer bogami svi znamo da bilo koja argumentirana rasprava vodi pravo u pederluk.
Evo vidite nichea. Pokusa covik argumentirano citirajuci dostojevskoga tolstoja pa postao peder
Amen.
Hvaljen Isus i Marija.
Svim sredstvima.
Unistavati ga treba rijecima djelom umjetnoscu.
Ubijati ga razarati ovo pedofilno nastrano leglo zla.
Razarati ga treba na svim dijalektima oruzjem dinamitom.
Unistavati ga treba sa rusima amerima svabama japancima urugvajcima ma sa svima koji ga ruse.
Jer ako jedan forum nema moralno ni bilo kakvo drugo pravo na postojanje onda je to ovaj kicinjov forum.
Ovdje nesmiju postojati nikakve argumentirane rasprave jer bogami svi znamo da bilo koja argumentirana rasprava vodi pravo u pederluk.
Evo vidite nichea. Pokusa covik argumentirano citirajuci dostojevskoga tolstoja pa postao peder
Amen.
Hvaljen Isus i Marija.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Plan za potpuno unistenje ovog sugavog foruma
Ja izmolim Ocenas Zdravo Mariju Slava Ocu i Vjerovanje kad otvorim ovaj forum. A nakon 5 sekundi zovnem Papu da osobno istjera sotonu iz moje kuce.kingkong7 wrote:od ovog foruma povraca mi se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Re: Plan za potpuno unistenje ovog sugavog foruma
Papa kaze nosi se kicinjasta sotono i kaze forza juventus. A kad mu kazem za nichea van bastena i milan papa trazi da ga se iscisti od zloga
2015-09-13
Similar topics
» skandalozan plan za uništenje Kolone sjećanja!
» Peticija za gasenje ovog foruma
» Kurir stoji iza ovog četničkog foruma...
» Video o forumašima ovog foruma - ustašama i partizanima
» Konacni pad ovih wannabe nacista i ovog foruma
» Peticija za gasenje ovog foruma
» Kurir stoji iza ovog četničkog foruma...
» Video o forumašima ovog foruma - ustašama i partizanima
» Konacni pad ovih wannabe nacista i ovog foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1