Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
komšić je antifašist to je najbitnije
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
Sjećam se jednom jednog davnoga razgovora u Sinjuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ja sam uvijek bio frapiran time koliko u Kifli blage veze nemaju o BiH. Nevjerojatno, toliko blize nečega a toliko totalno neznanje o tome nečemu.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:JOSIP MLAKIĆ: Da su nešto slično Bošnjaci učinili Srbima što bi ostalo od Bosne i Hercegovine?
https://poskok.info/josip-mlakic-da-su-nesto-slicno-bosnjaci-ucinili-srbima-sto-bi-ostalo-od-bosne-i-hercegovine/?fbclid=IwAR3GENOccwv-thRtX0agLk0cQHbrmAkZEmyl4CszTCEq8HtBuYBwgVuZ5pk
---------------
ea
e ovo... kifla master level...Nedavno sam bio u Zagrebu. Vozeći se taksijem, dugo sam objašnjavao taksistu odakle dolazim. Bio je začuđen jer je mislio kako Hrvati žive isključivo u Hercegovini.
RH prema BiH i općenito jugoistoku....potpuno neznanje i autizam. A takav i geopolitički rezultat.
Meni je to bio šok, pa sam to sam onda istražio.
Poskok.info je prenio moju analizu po tom pitanju u jednom komentaru. Msm meni je sad to jasno ali onako na prvu i zdravorazumski ostaneš paf.
- ma ona Luca se udala u Bugojno. Našla nekog Muju.
- A jel se baš zove Mujo
- Ma nije ime mu je Jozo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Sjećam se jednom jednog davnoga razgovora u Sinjuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ja sam uvijek bio frapiran time koliko u Kifli blage veze nemaju o BiH. Nevjerojatno, toliko blize nečega a toliko totalno neznanje o tome nečemu.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
e ovo... kifla master level...Nedavno sam bio u Zagrebu. Vozeći se taksijem, dugo sam objašnjavao taksistu odakle dolazim. Bio je začuđen jer je mislio kako Hrvati žive isključivo u Hercegovini.
RH prema BiH i općenito jugoistoku....potpuno neznanje i autizam. A takav i geopolitički rezultat.
Poskok.info je prenio moju analizu po tom pitanju u jednom komentaru. Msm meni je sad to jasno ali onako na prvu i zdravorazumski ostaneš paf.
- A jel se baš zove Mujo
- Ma nije ime mu je Jozo
Zato je herceg-srpska alternativna opcija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a cije je on miljenik
taj kusturica
njegive filmove ni on sam ne kapira
i on je jedan od bh / hr -srba koji bi srbiju i srbe izmestili, barem duhovno.
komsic najbolje da se povuce,
da podrzi izmenu izbornog procesa.
taj kusturica
njegive filmove ni on sam ne kapira
i on je jedan od bh / hr -srba koji bi srbiju i srbe izmestili, barem duhovno.
komsic najbolje da se povuce,
da podrzi izmenu izbornog procesa.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Sjećam se jednom jednog davnoga razgovora u Sinjuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ja sam uvijek bio frapiran time koliko u Kifli blage veze nemaju o BiH. Nevjerojatno, toliko blize nečega a toliko totalno neznanje o tome nečemu.epikur37 wrote:
- A jel se baš zove Mujo
- Ma nije ime mu je Jozo
Zato je herceg-srpska alternativna opcija.
opravdano, hrvatska nije deo naseg
regiona, oni su tamo negde, daleko..
daleko, odlutali pamecu :)
Guest- Guest
kiflistanski pogled na svijet tradicionalno je uzak... znanje o bih svodi se na dodik zao, hercegovci lopovi, mujo smiješan...Ringo10 wrote:Ja sam uvijek bio frapiran time koliko u Kifli blage veze nemaju o BiH. Nevjerojatno, toliko blize nečega a toliko totalno neznanje o tome nečemu.epikur37 wrote:RH prema BiH i općenito jugoistoku....potpuno neznanje i autizam. A takav i geopolitički rezultat.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Emir Kusturtica:'Komšić je bivši udbaš i plaćenik'
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Željko Komšić: Vijesti i analize
» Željko Komšić s papom Franjom
» Željko Komšić: Oduzeo bih Hrvatima konstitutivnost
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Željko Komšić: Vijesti i analize
» Željko Komšić s papom Franjom
» Željko Komšić: Oduzeo bih Hrvatima konstitutivnost
Page 2 of 2