Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
[size=30]Kusturica: Dodik će voditi politiku stabilizovanja međuetničkih napetosti[/size]
Proslavljeni režiser Emir Kusturica izjavio je da ne vjeruje da će doći do raspada BiH i da će novoizabrani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik voditi politiku stabilizovanja međuetničkih napetosti, ali i očuvanja dostojanstva Republike Srpske.
"Sa tom agendom odlazi u Sarajevo", rekao je Kusturica u emisiji "Sedmica" na Radio Beogradu.
Prema njegovim riječima, Dodik je "one man show", sam je dobio izbore u Republici Srpskoj i BiH i pravi je pobjednik.
"Do raspada BiH ne mora da dođe i to ne bi odgovaralo ni onome koga najviše optužuju - Banjaluku", smatra Kusturica.
Za novi sastav Predsjedništva BiH, Kusturica je rekao da novoizabrani član Predsjedništva Željko Komšić nije autentični političar već obavještajac, "bivšim Udbaš i plaćenik, kakvih u regionu ima mnogo".
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
Možda neki suradnik udbe, preglup je komšić da bi mogao nešto više biti od najnižerangiranog u udbinoj liniji.
Re: Kusturica: Željko Komšić nije autentični političar već je bivši Udbaš i plaćenik
tre wrote:Možda neki suradnik udbe, preglup je komšić da bi mogao nešto više biti od najnižerangiranog u udbinoj liniji.
Pa na to je i mislio, ima indicija da je zavrbovan kao doušnik još kao student na faxu...
Uvijek sluga i izdajnik.
2018-04-10
U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmoHektorović wrote:tre wrote:Možda neki suradnik udbe, preglup je komšić da bi mogao nešto više biti od najnižerangiranog u udbinoj liniji.
Pa na to je i mislio, ima indicija da je zavrbovan kao doušnik još kao student na faxu...
Uvijek sluga i izdajnik.
Naravnotre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmoHektorović wrote:tre wrote:Možda neki suradnik udbe, preglup je komšić da bi mogao nešto više biti od najnižerangiranog u udbinoj liniji.
Uvijek sluga i izdajnik.
Jer ste izabrali ustase za uzor
I zato ste tu gdje jeste
JOSIP MLAKIĆ: Da su nešto slično Bošnjaci učinili Srbima što bi ostalo od Bosne i Hercegovine?
https://poskok.info/josip-mlakic-da-su-nesto-slicno-bosnjaci-ucinili-srbima-sto-bi-ostalo-od-bosne-i-hercegovine/?fbclid=IwAR3GENOccwv-thRtX0agLk0cQHbrmAkZEmyl4CszTCEq8HtBuYBwgVuZ5pk
---------------
ea
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Baba ajde šuti i idi jedi rake gov...eSora wrote:Naravnotre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmoHektorović wrote:tre wrote:Možda neki suradnik udbe, preglup je komšić da bi mogao nešto više biti od najnižerangiranog u udbinoj liniji.
Uvijek sluga i izdajnik.
Jer ste izabrali ustase za uzor
I zato ste tu gdje jeste
epikur37 wrote:JOSIP MLAKIĆ: Da su nešto slično Bošnjaci učinili Srbima što bi ostalo od Bosne i Hercegovine?
https://poskok.info/josip-mlakic-da-su-nesto-slicno-bosnjaci-ucinili-srbima-sto-bi-ostalo-od-bosne-i-hercegovine/?fbclid=IwAR3GENOccwv-thRtX0agLk0cQHbrmAkZEmyl4CszTCEq8HtBuYBwgVuZ5pk
---------------
ea
e ovo... kifla master level...
Nedavno sam bio u Zagrebu. Vozeći se taksijem, dugo sam objašnjavao taksistu odakle dolazim. Bio je začuđen jer je mislio kako Hrvati žive isključivo u Hercegovini.
2018-04-10
tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
komšić je u biti dugotrajan projekt... i suborcima nije jasno kako je dobio tog zlatnog ljiljana, a o čudesnom političkom putu i naglom rastu nakon rata da ne govorimo...
2018-04-10
Komšić je američki projekt. I zato mu se cijeli hrvatski sabor na čelu sa Plenkovićem može lijepo kurca napušit.Hektorović wrote:tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
komšić je u biti dugotrajan projekt... i suborcima nije jasno kako je dobio tog zlatnog ljiljana, a o čudesnom političkom putu i naglom rastu nakon rata da ne govorimo...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ako bude sreće nakon ovog ciklusa će ga same mujage baciti u septičku kao istrošenu korisnu budaletinu što i jeste.Hektorović wrote:tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
Uvijek mu mogu naći zamjenu.tre wrote:Ako bude sreće nakon ovog ciklusa će ga same mujage baciti u septičku kao istrošenu korisnu budaletinu što i jeste.Hektorović wrote:tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
2015-09-24
tre wrote:Ako bude sreće nakon ovog ciklusa će ga same mujage baciti u septičku kao istrošenu korisnu budaletinu što i jeste.Hektorović wrote:tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
Ima on još 8 godina roka trajanja... Ne misle ga tek tako isključiti...
2018-04-10
Teško ako čova i dodo proguraju novi izborni zakon.Ringo10 wrote:Uvijek mu mogu naći zamjenu.tre wrote:Ako bude sreće nakon ovog ciklusa će ga same mujage baciti u septičku kao istrošenu korisnu budaletinu što i jeste.Hektorović wrote:tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
AKO proguraju ...tre wrote:Teško ako čova i dodo proguraju novi izborni zakon.Ringo10 wrote:Uvijek mu mogu naći zamjenu.tre wrote:Ako bude sreće nakon ovog ciklusa će ga same mujage baciti u septičku kao istrošenu korisnu budaletinu što i jeste.Hektorović wrote:tre wrote:U to sumnje nema. Da su Hrvati jedinstveni vjerojatno bi bili nenadjebivi na balkanu i šire, ovako uvijek izdajnici i kukavelji nekako isplivaju na vrh i prave sranja do neba i zato smo tu gdje jesmo
2015-09-24
Ringo10 wrote:Uvijek mu mogu naći zamjenu.
Ima zamjena, no Komšić je sam postao simbolom nasilja i bahatosti...
Nije da ga vole, no vole "efekt" koji s njime čine...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:JOSIP MLAKIĆ: Da su nešto slično Bošnjaci učinili Srbima što bi ostalo od Bosne i Hercegovine?
---------------
ea
e ovo... kifla master level...Nedavno sam bio u Zagrebu. Vozeći se taksijem, dugo sam objašnjavao taksistu odakle dolazim. Bio je začuđen jer je mislio kako Hrvati žive isključivo u Hercegovini.
RH prema BiH i općenito jugoistoku....potpuno neznanje i autizam. A takav i geopolitički rezultat.
2015-08-06
Ja sam uvijek bio frapiran time koliko u Kifli blage veze nemaju o BiH. Nevjerojatno, toliko blize nečega a toliko totalno neznanje o tome nečemu.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:JOSIP MLAKIĆ: Da su nešto slično Bošnjaci učinili Srbima što bi ostalo od Bosne i Hercegovine?
---------------
ea
e ovo... kifla master level...Nedavno sam bio u Zagrebu. Vozeći se taksijem, dugo sam objašnjavao taksistu odakle dolazim. Bio je začuđen jer je mislio kako Hrvati žive isključivo u Hercegovini.
RH prema BiH i općenito jugoistoku....potpuno neznanje i autizam. A takav i geopolitički rezultat.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ja sam uvijek bio frapiran time koliko u Kifli blage veze nemaju o BiH. Nevjerojatno, toliko blize nečega a toliko totalno neznanje o tome nečemu.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:JOSIP MLAKIĆ: Da su nešto slično Bošnjaci učinili Srbima što bi ostalo od Bosne i Hercegovine?
---------------
ea
Meni je to bio šok, pa sam to onda istražio.
Poskok.info je prenio moju analizu po tom pitanju u jednom komentaru. Msm meni je sad to jasno ali onako na prvu i zdravorazumski ostaneš paf.
Last edited by epikur37 on 28/10/2018, 14:33; edited 1 time in total
2015-08-06
komšić je antifašist to je najbitnije
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Emir Kusturtica:'Komšić je bivši udbaš i plaćenik'
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Željko Komšić: Vijesti i analize
» Željko Komšić s papom Franjom
» Željko Komšić: Oduzeo bih Hrvatima konstitutivnost
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Željko Komšić: Vijesti i analize
» Željko Komšić s papom Franjom
» Željko Komšić: Oduzeo bih Hrvatima konstitutivnost
Page 1 of 2