Austrija više ne prima
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Austrija više ne prima
Imigrante je lako odhebati : počmeš ih ubijati ....i swe one koji ih hoće dozvati. Moć jednostavnosti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja nisammarcus-t wrote:Foka je simpatična životinja.Eva wrote:Topla kao Antartik a srdačna kao foka, to mi je jedan kazal svojedobno dok sam još bila mlada i naivna.marcus-t wrote:E baš. Hladna ko led.Eva wrote:Sizifov poselvuksadinare wrote:da te u kuruzu svali....Eva wrote:Marcuse, kaj ti hoćeš?
Guest- Guest
Pa niste baš kroz povijest prolazili lišo od Mlečana i TalijanaLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Prodaj dok je vrime. Evo, Longija on sve živo kupuje
Počeo sam. Ipak to mi je ostavština bake i djeda. Možda Primorje prođe lišo?
Guest- Guest
Lako, ali ste na cesti, to je poanta.Le Roi Soleil wrote:Ma lako za Talijančiće sad.
Guest- Guest
TO ti ni problem prodat Talijanima, ovo sad za istač, ne zezam se.
Guest- Guest
Probam ovdje, Austrijanci i Švabe bolše plaćaju. Nek sve nosi đav'o.
Guest- Guest
Eva wrote:
A ti s lovom u Rusiju.
Moram opet na kakav tečaj ruskog. Sad nemam vremena ali planiram slijedeće godine.
Guest- Guest
Ja već dvije godine učim ruski. Oчень богатый и красивый языкLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:
A ti s lovom u Rusiju.
Moram opet na kakav tečaj ruskog. Sad nemam vremena ali planiram slijedeće godine.
Guest- Guest
Lijepo krasan jezik, malo *ebe sa sličnim riječima drugog značenja. D(j)im -> magla. Ak se ne varam.
Guest- Guest
Da, lažnih prijatelja koliko hoćeš. Duh=parfem, život=želudac, ponos=proljev, vrač=liječnik, kuča=gomila,
ljes=šuma, cvjet=boja, slovo=riječ, prosto=jednostavno, ladno=dobro, itd.
ljes=šuma, cvjet=boja, slovo=riječ, prosto=jednostavno, ladno=dobro, itd.
Guest- Guest
A glagola kretanja nebrojeno, ovisno o učestalosti i vrsti transporta, tj. neki glagoli su samo za pješake, a drugi pak samo za transprot. Jehat, jezdit i ježat uvijek znači da se nekak voziš na nečem. No, velike sličnosti ima sa zagorskim, kao i sa slovenskim. Sličniji su slovenski i ruski nego hrvatski i ru.
Guest- Guest
Istina, očekivao sam lakše snalaženje, međutim ćorak. Ćirilica mali problem u početku.
A propos slovenskog, upravo mi je njega jedna Ruskinja naznačila kao nejneshvatljivijeg...
A propos slovenskog, upravo mi je njega jedna Ruskinja naznačila kao nejneshvatljivijeg...
Guest- Guest
kada smo već kod jezika, ukrainski je jebeno sličan hrvatskom. dapače ostao sam šokiran , imate na vikipediji, ukrainski ima više zajedničkih riječi sa hrvatskim nego ruskim
i da Ukrainski jezik je "ikavica" kao ovdje u Dalmaciji. haha :)
Naše Misto , kažu ukrainci :D
što se tiče rusa, jedan rus kaže, koji je malo i uhvatio hrvatskog, kada sluša hrvatski kao da sluša ukrainski, tako mu zvuči..
meni recimo bugarski kada ga slušam kao da slušam ruski.
i da Ukrainski jezik je "ikavica" kao ovdje u Dalmaciji. haha :)
Naše Misto , kažu ukrainci :D
što se tiče rusa, jedan rus kaže, koji je malo i uhvatio hrvatskog, kada sluša hrvatski kao da sluša ukrainski, tako mu zvuči..
meni recimo bugarski kada ga slušam kao da slušam ruski.
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:
ukrainski ima više zajedničkih riječi sa hrvatskim nego ruskim
Znao sam za ikavicu, itd., ovo bome ne..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Velika četvorka ne prima više rođake sa sela
» Njemačka više ne prima kmice iz Italije po sistemu solidarnosti
» Kovid bolnica u Kruševcu:Mesecima bez ijednog pacijenta, a više od 550 zaposlenih prima plate
» Austrija : Vojska više nije u stanju štiti stanovništvo
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
» Njemačka više ne prima kmice iz Italije po sistemu solidarnosti
» Kovid bolnica u Kruševcu:Mesecima bez ijednog pacijenta, a više od 550 zaposlenih prima plate
» Austrija : Vojska više nije u stanju štiti stanovništvo
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
Page 5 of 5