Austrija više ne prima
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Austrija više ne prima
Hrvatska kao novi Libanon? Nadam se - ne!
Kad je završio građanski rat dolje, oružje se prebacivalo u RH.
Sad krenuli i migranti i izbjeglice...
Kad je završio građanski rat dolje, oružje se prebacivalo u RH.
Sad krenuli i migranti i izbjeglice...
Guest- Guest
Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
Guest- Guest
Ne žele oni ostat u Hr ....oče u NJemačku. Nemožeš ih puškom držat ovdje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
je..glupi ostojic..kaj on misli da buju i grci pristali biti dezurni majmuni....da su mislili nesto radit po pitanju izbjeglica vec idu principom 'saljem dalje'..a'k zelite nekaj vise platiteEva wrote:Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a drugo..ko vise sljivi eu...osim nasih guzicara...vise ta'm niko nikog ne slusa i radi po svomEva wrote:Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
2015-09-08
Naravno. Ak i budu getoizirani, bježat će. Nemaju kaj izgubit, sve su već izgubili.RayMabus wrote:Ne žele oni ostat u Hr ....oče u NJemačku. Nemožeš ih puškom držat ovdje.
Guest- Guest
Imigranti su problem Njemačke i tih gore zapadnih zemalja koje imaju jaku ekonomiju .....i socijalu .....ŽELIMO IM SRETAN PUT I MIRNO MORE ....MAŠALA ....SAMO TRPAJ.
2014-04-11
Izbjeglice godinama sjede po turskim i libanonskim logorima.
Kad Mađari i Zlovenci stave ogradu i vojsku na granicu bit će belaja.
Guest- Guest
Nema Ostojić, a nit dvojac specijalaca intelektualaca Turčin / Vaso, nikakvog utjecaja nit se itko u HR može nosit s time. Kad navali 30 milijuna Arapa, pregazit će sve što hoda, puže, leti i gmiže. Ostat će sam kamen od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:je..glupi ostojic..kaj on misli da buju i grci pristali biti dezurni majmuni....da su mislili nesto radit po pitanju izbjeglica vec idu principom 'saljem dalje'..a'k zelite nekaj vise platiteEva wrote:Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
Guest- Guest
Poslao sam ti zahtijev za intimno prijateljstvo.Eva wrote:Nema Ostojić, a nit dvojac specijalaca intelektualaca Turčin / Vaso, nikakvog utjecaja nit se itko u HR može nosit s time. Kad navali 30 milijuna Arapa, pregazit će sve što hoda, puže, leti i gmiže. Ostat će sam kamen od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:je..glupi ostojic..kaj on misli da buju i grci pristali biti dezurni majmuni....da su mislili nesto radit po pitanju izbjeglica vec idu principom 'saljem dalje'..a'k zelite nekaj vise platiteEva wrote:Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nisam zna da si i ti pederčinamarcus-t wrote:Poslao sam ti zahtijev za intimno prijateljstvo.Eva wrote:Nema Ostojić, a nit dvojac specijalaca intelektualaca Turčin / Vaso, nikakvog utjecaja nit se itko u HR može nosit s time. Kad navali 30 milijuna Arapa, pregazit će sve što hoda, puže, leti i gmiže. Ostat će sam kamen od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:je..glupi ostojic..kaj on misli da buju i grci pristali biti dezurni majmuni....da su mislili nesto radit po pitanju izbjeglica vec idu principom 'saljem dalje'..a'k zelite nekaj vise platiteEva wrote:Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
Guest- Guest
A tko je i dosada trpio osmanijski jaram. Ljudi su navikli na osvajače.Le Roi Soleil wrote:Izbjeglice godinama sjede po turskim i libanonskim logorima.
Guest- Guest
Ajd Eva da netko ospominje realnije brojke, vidim tu se vrti nekih "par desetaka tisuća" i sl.
Pa tolko ih u RH uđe u 4 dana.
Guest- Guest
Eva wrote:
A tko je i dosada trpio osmanijski jaram. Ljudi su navikli na osvajače.
Srbi će jedva čekat zaštiti RH od došljaka.
Guest- Guest
Lavina je krenula.Le Roi Soleil wrote:Ajd Eva da netko ospominje realnije brojke, vidim tu se vrti nekih "par desetaka tisuća" i sl.
Guest- Guest
Do sad je u RH ušlo 200.000 ljudi. Hej, do Božića će bit kraval.
Guest- Guest
Ušlo i izašlo. SAMO TRPAJ.Le Roi Soleil wrote:Do sad je u RH ušlo 200.000 ljudi. Hej, do Božića će bit kraval.
Dok NJemačka ne skrene u nacizam.
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
cuj prvo trebaju pregazit grcku,bugarsku,makedoniju,srbiju..a bugari vec pucaju na njih..a i makedonci su na dobrom rubu zivaca da to ucine..srbi jos naveliko kalkulisu jer imaju munđose u svom dvoristi sipci i muje u sandzaku..od kojih bi mnogi pohrlili branit bracuEva wrote:Nema Ostojić, a nit dvojac specijalaca intelektualaca Turčin / Vaso, nikakvog utjecaja nit se itko u HR može nosit s time. Kad navali 30 milijuna Arapa, pregazit će sve što hoda, puže, leti i gmiže. Ostat će sam kamen od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:je..glupi ostojic..kaj on misli da buju i grci pristali biti dezurni majmuni....da su mislili nesto radit po pitanju izbjeglica vec idu principom 'saljem dalje'..a'k zelite nekaj vise platiteEva wrote:Bit će onak kak gazde odrede. Nek pošalju neke kvote u CH. Je, kurca malo, nisu u EU. A HR ionak nema za članarinu, pa mora čmrljit i slušat. Predlažem da ih smjeste u Visoku, kad već predsjednica ni tam, da ne zjapi zgrada prazna, a režije moraš platit.asilovski wrote:" Hrvatska ne može biti zemlja koja će vršiti prihvat i biti sabirni centar EU jer je to dogovoreno na nivou EU da "hot-spotovi" budu u Grčkoj – rekao je Ostojić" "dogovoreno je" hahaha, baš će Grci skupljati horde i to ne znam s kojim parama i na koji način, međutim puno je prihvatljivije da to bude uljuđena RH-a moj Ostoja priznaj da je ovo dogovoreno
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Velika četvorka ne prima više rođake sa sela
» Njemačka više ne prima kmice iz Italije po sistemu solidarnosti
» Kovid bolnica u Kruševcu:Mesecima bez ijednog pacijenta, a više od 550 zaposlenih prima plate
» Austrija : Vojska više nije u stanju štiti stanovništvo
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
» Njemačka više ne prima kmice iz Italije po sistemu solidarnosti
» Kovid bolnica u Kruševcu:Mesecima bez ijednog pacijenta, a više od 550 zaposlenih prima plate
» Austrija : Vojska više nije u stanju štiti stanovništvo
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
Page 3 of 5