Vicepremijer zahtijeva polumjesec na crnogorskoj zastavi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vicepremijer zahtijeva polumjesec na crnogorskoj zastavi
Šta da rade ljudi kada im uataše podqnici. Nije da su mogli da biraju. Svakako bi pre izabrali Norvežane ili Šveđane, ali jebiga.Eroo wrote:omni wrote:Ucili ih marksizam, pa devedesetih postali Srbi.Eroo wrote:Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:
Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?
Pardon, na hrvatskoj.
Šta su vas to učili u'školi, jebate, pa da to ne znaš?
Jebate, u carskom grbu Nemanjića ustaški grb, s prvim bielim poljem...Božji prst!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Misliš, vi ste imali sreće. Danas bi svi bili Srbi. Dobro, ti bi opet bio Slovenac.Eroo wrote:dzango wrote:Na kraj sela čađava mehana?RayMabus wrote:Predziđe krščanstvadzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:
Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?
Pardon, na hrvatskoj.
Da ste se držali praoca Nemanjića i njegovog sina Prvovečanog danas bi se derali ZDS.
Niste imali sreće, jebiga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Misliš ono dok ste bili katolici pa prodali veru za večeru?dzango wrote:Čovek stavio kafanski stolnjak svojih podanika u grb, što je tada bilo uobičajeno. Šta je tu neobično? Znaš li ti po čemu je tvoja Hercegovina dobila ime, jadan ne bio? Malo pročitaj pa će ti sve biti jasno.Eroo wrote:Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Inace, stavice cika Milo na zastavu i polumesec, i brod, i oko, i jelena, i... ako treba.
Pardon, na hrvatskoj.
Šta su vas to učili u'školi, jebate, pa da to ne znaš?
Jebiga, onda ste bili Hrvati kao i Sefan Nemanja, pa haj do cara Dušana.
Čitaj, samo čitaj...Da niste bili prevrtljivi mogli ste biti lijepo Hrvati, a možda i bez
500 godišnjeg turskog zuluma. Ču'li mene bili...kao da danas niste.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti Zakona o zastavi BiH
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» Polumjesec nad Europom - "dječji križarski pohod" u iskrivljenom ogledalu
» Božićni ustanak, prva igrana serija sa istorijskom tematikom u crnogorskoj TV produkciji
» Ukrajinski vicepremijer : Sjeverni tok 2 izbija Ukrajini miljardu dolara prihoda od tranzita
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» Polumjesec nad Europom - "dječji križarski pohod" u iskrivljenom ogledalu
» Božićni ustanak, prva igrana serija sa istorijskom tematikom u crnogorskoj TV produkciji
» Ukrajinski vicepremijer : Sjeverni tok 2 izbija Ukrajini miljardu dolara prihoda od tranzita
Page 3 of 3