Vicepremijer zahtijeva polumjesec na crnogorskoj zastavi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vicepremijer zahtijeva polumjesec na crnogorskoj zastavi
Varaš se kao i obično. Hoće to u tim godinama. Mada ne verujem da je bilo bolje i kad si bio mlad.Eroo wrote:pizzon wrote:malo je 1
2 da traze
puknuce ko tikva
iznutra
Na srpskoj ima 4, ako se ne varam.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
NetrebaStanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Inace, stavice cika Milo na zastavu i polumesec, i brod, i oko, i jelena, i... ako treba.
Hrvati kreću u rat protiv Bošnjaka na svim frontovima
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Inace, stavice cika Milo na zastavu i polumesec, i brod, i oko, i jelena, i... ako treba.
Cuo nekad za Vizantiju?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Ma šta čuo, i pio sam je...Stanojko wrote:Cuo nekad za Vizantiju?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Dvoglavi orao je raspostranjen
Neznam sad točno ali ako je samo jedna glava i gleda npr livo onda je to rat a ako gleda desno tj druga strana onda je to mir
Dvoglavi gleda i livo i desni dakle rat i mir
Neznam sad točno ali ako je samo jedna glava i gleda npr livo onda je to rat a ako gleda desno tj druga strana onda je to mir
Dvoglavi gleda i livo i desni dakle rat i mir
2014-04-11
Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
2014-04-19
Stanojko wrote:Cuo nekad za Vizantiju?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Ocili Sv.Save su stariji i o njega samog.
Guest- Guest
Predziđe krščanstvadzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
2014-04-11
Ne znam na hrvatskoj, ali na našem nema "menažerije".dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
A da, vaša je Varta.Eroo wrote:Ne znam na hrvatskoj, ali na našem nema "menažerije".dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
Last edited by dzango on Fri 26 Oct - 9:33; edited 1 time in total
2014-04-19
Na kraj sela čađava mehana?RayMabus wrote:Predziđe krščanstvadzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
2014-04-19
Kockice su kockice u zidu tvrđave ili zida
Predziđe krščanstva
Predziđe krščanstva
2014-04-11
Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
Šta su vas to učili u'školi, jebate, pa da to ne znaš?
Ucili ih marksizam, pa devedesetih postali Srbi.Eroo wrote:Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ucili ih marksizam, pa devedesetih postali Srbi.Eroo wrote:Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
Jebate, u carskom grbu Nemanjića ustaški grb, s prvim bielim poljem...Božji prst!
dzango wrote:Srbi su uvek na tragu polumeseca. Makar se ovaj u mišiju rupu sakrio.vuksadinare wrote:i ti si na tragu ovih polumjesecara..bas je cool..'gradzanski'dzango wrote:I zastava i himna su im falsifikati. Zašto onda ne bi stavili i polumesec? Ovo je prava zastava Crne Gore:
-------------------------------------------------
Njegoš se u grobu okreće.
-------------------------------------------------
" Ako Crnogorac reče da nije Srbin, onda mora da je nečije kopile "
Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
U šta si ostario pa da ne znaš neke temeljne stvari.
Jedna glava orla gleda na istok a druga na zapad od Bizanta, Konstantinopola.
jer se carstvo prostiralo na dva kontinenta. Istočno Rimsko carstvo koje je nadživilo
zapadno Rimsko carstvo za 1000 godina.
Radi se o Bizantskom carstvu.
dzango wrote:Na kraj sela čađava mehana?RayMabus wrote:Predziđe krščanstvadzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
Da ste se držali praoca Nemanjića i njegovog sina Prvovečanog danas bi se derali ZDS.
Niste imali sreće, jebiga.
Čovek stavio kafanski stolnjak svojih podanika u grb, što je tada bilo uobičajeno. Šta je tu neobično? Znaš li ti po čemu je tvoja Hercegovina dobila ime, jadan ne bio? Malo pročitaj pa će ti sve biti jasno.Eroo wrote:Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?Stanojko wrote:Mujaga, ja znam da ti se svida prividja polumesec, sto je babi milo - to joj se i snilo, ali na srpskom grbu su ocila...
Pardon, na hrvatskoj.
Šta da rade ljudi kada im uataše podqnici. Nije da su mogli da biraju. Svakako bi pre izabrali Norvežane ili Šveđane, ali jebiga.Eroo wrote:omni wrote:Ucili ih marksizam, pa devedesetih postali Srbi.Eroo wrote:Pogledaj fojnički grbovnik, u slavu Stipana Nemanića. Imaš ga tamo ito s prvim bijelim poljem (ustaški ).dzango wrote:Šta predstavljaju kafanski stolnjak i menažerija na vašoj zastavi?Eroo wrote:
Dobro to, mene više zanima šta im simbolizira ona sijamska ptičurina?
Pardon, na hrvatskoj.
Jebate, u carskom grbu Nemanjića ustaški grb, s prvim bielim poljem...Božji prst!
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti Zakona o zastavi BiH
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» Polumjesec nad Europom - "dječji križarski pohod" u iskrivljenom ogledalu
» Božićni ustanak, prva igrana serija sa istorijskom tematikom u crnogorskoj TV produkciji
» Ukrajinski vicepremijer : Sjeverni tok 2 izbija Ukrajini miljardu dolara prihoda od tranzita
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» Polumjesec nad Europom - "dječji križarski pohod" u iskrivljenom ogledalu
» Božićni ustanak, prva igrana serija sa istorijskom tematikom u crnogorskoj TV produkciji
» Ukrajinski vicepremijer : Sjeverni tok 2 izbija Ukrajini miljardu dolara prihoda od tranzita
Page 2 of 3