Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
koje glupa rasprava...ima pravo sasavi gnjec tema je ova irska tabletomanka i narkomanka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Otkad me marcelus stavio na ignor, uopće mi se ne da dolazit više na forum.
Što da radim tu?
čim te ignorira znači da misli na tebe. svaki put kad ti ne vidi post piše mu crvenkasti.
Guest- Guest
Gnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
to ti je vrlo jednostavno...nasjeo si tako pametan...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
kako ne vidisGnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
a svasta
pa sve ima veze s partizanima ustasama fojbom i 45 te domovinskim ratom, odatle sve pocinje
efekt baterfly il kakko se zove
zato jer je zadnji put posteno pjevala kada je vukovar bio pred padomLeviathan2 wrote:inace kad je tako poznata zasto ja nisam cuo za nju , mislim na tu pevaljku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Leviathan2 wrote:inace kad je tako poznata zasto ja nisam cuo za nju , mislim na tu pevaljku
ma to je ona celava sto je 90-ih nesto pjevusila...pojavila se par puta na mtv i nestala kako je i dosla - nista narocito
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ni onda nisam cuo za nju,vuksadinare wrote:zato jer je zadnji put posteno pjevala kada je vukovar bio pred padomLeviathan2 wrote:inace kad je tako poznata zasto ja nisam cuo za nju , mislim na tu pevaljku
jebate, danas svaka susa poznat i celebriti i influencer
mislim halo, poznata faca je majkl dzekson recimo, za njega znaju svi, il trumpika il putin il john lenon
danas svaka budala "poznata"
jebo to
Nulla rosa sine spina
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Leviathan2 wrote:kako ne vidisGnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
a svasta
pa sve ima veze s partizanima ustasama fojbom i 45 te domovinskim ratom, odatle sve pocinje
da. nestvarno. možeš otvorit temu o Marsu ili Jupiteru i nakon desetak postova opet smo u 1945-toj kao da smo u nekom krugu vremeplov nas baca u 1945.-tu nemilosrdno. još ako se spomenu srbi ona smo na 1918-toj. pičku materinu...vremeplov je srbska riječ...
Last edited by Gnječ on 26/10/2018, 14:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
nisam ni ja nikad bio, pa ne mogu preci na islam :)Eroo wrote:Nije više katolkinja? Pa nije nikad ni bila.
otvori temu o startreku i imaces opet partizane i ustase, u klingoncima, zemljanima, romunalincima i ostalim :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:kako ne vidisGnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
a svasta
da. nestvarno. možeš otvorit temu o Marsu ili Jupiteru i nakon desetak postova opet smo u 1945-toj kao da smo u nekom krugu vrememplov nas baca u 1945.-tu nemilosrdno. još ako se spomenu srbi ona smo na 1918-toj. pičku materinu...
Leviathan2 wrote:nisam ni ja nikad bio, pa ne mogu preci na islam :)Eroo wrote:Nije više katolkinja? Pa nije nikad ni bila.
ako ovako nastavite ja ću prijeći sa pive na vutru..
Guest- Guest
jebo vutro, to za klince, ozbiljni ljudi koriste derivat bunike, bezopasan a opak,Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:nisam ni ja nikad bio, pa ne mogu preci na islam :)Eroo wrote:Nije više katolkinja? Pa nije nikad ni bila.
ako ovako nastavite ja ću prijeći sa pive na vutru..
i pod motom, domace je domace :)
Prvi je počeo flumen kad te pitao kad će nekakvi jugoslaveni vratit nekakve kuće ili tako nešto ...Gnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
marcellus wrote:Gnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
kog boli kurac za skinhead o connor...
ajde budaletino jel tebe mater premlaćivala kad si bio dijete? jel te danima zaključavala u sobu bez vode i hrane? jel te mater seksualno iskorištavala? jel te tvoja mater psihički zlostavljala? vjerojatno nije jer da je ti bi danas bio u Vrapču na elektrošokovima. vidi samo koliku ti je psihičku traumu izazvao nedostatak banana u SFRJ a šta bi radio i koje li bi ti sve traume imao da si doživio sve što i Sinead O'Connor ako imaš enormnu traumu zbog banana. toliku banano-traumu da mrziš cijelu SFRJ i Uljanik?
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Prvi je počeo flumen kad te pitao kad će nekakvi jugoslaveni vratit nekakve kuće ili tako nešto ...Gnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
eto. i onda jer mi dopizdi to vječno silovanje sa 1945-tom liku pojebem majku i popušim ban.
Guest- Guest
Jebi ga, ta 45ta je simbol propasti voljene endehazije. Moraš to da shvatiš.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:Prvi je počeo flumen kad te pitao kad će nekakvi jugoslaveni vratit nekakve kuće ili tako nešto ...Gnječ wrote:meni samo nikako nije jasno kako smo sa Sinead O'Connor došli do fojbi, partizana, ustaša i 1945.-te? to će mi ostati vječna enigma.
eto. i onda jer mi dopizdi to vječno silovanje sa 1945-tom liku pojebem majku i popušim ban.
A za ovu pevaljku, koga kitomir zaboli. Jaka stvar.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Otkad me marcelus stavio na ignor, uopće mi se ne da dolazit više na forum.
Što da radim tu?
čim te ignorira znači da misli na tebe. svaki put kad ti ne vidi post piše mu crvenkasti.
je je mislim
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
» Je li vam poznata ova osoba (test)?
» Preminula pjevačica kultne grupe Roxette
» Milerova je već poznata po antisrpskim stavovima
» Legendarna Sinead O’Connor nakon vjere promijenila i rasu
» Je li vam poznata ova osoba (test)?
» Preminula pjevačica kultne grupe Roxette
» Milerova je već poznata po antisrpskim stavovima
Page 4 of 7