Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
ajmo ovako reci..dok nije dosla Elita Izbosne na celu sa Onima U Bijelim Carapama i Mobitelima u ruci,Hrvatska nije bila popljackana,nije bilo uhljebljene bratije..
sve ostalo je Povijest....
sve ostalo je Povijest....
Guest- Guest
Re: Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
Yoda, jope' ti.Pusti kruške i jabuke...
Imaš li podatke koje sam tražio ili nemaš?
Imaš li podatke koje sam tražio ili nemaš?
Blazena Germanyja..
Guest- Guest
stavija sam brojke, ukratko ekonomija grada ZGa je su lupači pečata uhljebljeni preko Bandića ili HDZa u milijarde nepotrebnih kancelarija diljem ZGa. oni su svi daleko nadprosječno plaćeni, (ne lovom koju su zaradili oni nego porezim novcem koji se oteo u drugim djelovima RH od koji neki tipa Slavonija totalno izumiru da bi Bandić trpao na državnu sisu). Takve osobe onda imaju "jaku potrošnju", pa gle čudao niknuo i uslužni sektor, banke, trgovine, autokuće, pa eto i građevinski sektor. To je ekonomija ZGa. potroše preko 50milijardi kuna više , nego što proizvedu. -- tu razliku nadoknade centraliziranim oporezivanjem ostatka Hrvatske.
Međutim unatoč toj lovi, bandić je u 20ak godina vlasti imao na raspolaganju 20milijardi €.. as nije ništa izgradio, par fontana.. recimo mogao je napraviti jebački metro.. mogao je napraviti svemirski program i poslati svoje rodijake na mjesec ništa..
samo je trpao i trpao na izmišljena radna mjesta.. tako je bila vijest prije par godina, da je njegov Holding gdje dominiraju njegova prezimena bio čak 3milijardi kuna u minusu.. lol
https://www.hkv.hr/vijesti/hrvatska/15700-zagrebacki-holding-u-gubitku-3-milijarde-kuna.html
Međutim unatoč toj lovi, bandić je u 20ak godina vlasti imao na raspolaganju 20milijardi €.. as nije ništa izgradio, par fontana.. recimo mogao je napraviti jebački metro.. mogao je napraviti svemirski program i poslati svoje rodijake na mjesec ništa..
samo je trpao i trpao na izmišljena radna mjesta.. tako je bila vijest prije par godina, da je njegov Holding gdje dominiraju njegova prezimena bio čak 3milijardi kuna u minusu.. lol
https://www.hkv.hr/vijesti/hrvatska/15700-zagrebacki-holding-u-gubitku-3-milijarde-kuna.html
Yoda, nemaš odgovore koje sam tražio?
Unda ništa.
Unda ništa.
dao sam ti brojke pa ti čitaj . brojke i objašnjenje brojki
Nisi me s tim glupim dosjetkama uvjerio da si u pravu.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Mile 'rani četvrinu hr populacije. Koliko ono mandata? Misliš da su zagrepćanci blesavi kao vi?catabbath wrote:Demokracija na RH način. Dok Mile kupuje slobodu i funkcije tuđim novcem, nema straha da utekne u rezervnu domovinu.
Imate vi Uljanik, zovite Jakovčića, a ne Bandića. Kažete da ste najpametniji, nemojte nas razočarat.
slusaj bosanac ne hrani miki cetvrtinu nego cetvrtina gradjana/firmi/ostalo puni proracun grada s 9.3 milijarde kn.
trebas izbacit tu balkansku logiku pobogu , sto godina si u civilizaciji a balkanstinu podrzavas
Na koji to način "miki" uzima vaše pare? Zar i "miki" ne uplaćuje u istu vreću, po istim pravilima i zakonima?
Gdje vidiš da je privilegiran i u čemu? Konkretno, molim lijepo, i ne trčat oko stožine dok te ne potjeram...
Skrati na one dvije, koje sam tražio.AssadNaPodmornici wrote:dao sam ti brojke pa ti čitaj . brojke i objašnjenje brojki
nisam rekao da miki otima nas novac nesrico vec da se toliko uplatiEroo wrote:Nisi me s tim glupim dosjetkama uvjerio da si u pravu.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Mile 'rani četvrinu hr populacije. Koliko ono mandata? Misliš da su zagrepćanci blesavi kao vi?catabbath wrote:Demokracija na RH način. Dok Mile kupuje slobodu i funkcije tuđim novcem, nema straha da utekne u rezervnu domovinu.
Imate vi Uljanik, zovite Jakovčića, a ne Bandića. Kažete da ste najpametniji, nemojte nas razočarat.
slusaj bosanac ne hrani miki cetvrtinu nego cetvrtina gradjana/firmi/ostalo puni proracun grada s 9.3 milijarde kn.
trebas izbacit tu balkansku logiku pobogu , sto godina si u civilizaciji a balkanstinu podrzavas
Na koji to način "miki" uzima vaše pare? Zar i "miki" ne uplaćuje u istu vreću, po istim pravilima i zakonima?
Gdje vidiš da je privilegiran i u čemu? Konkretno, molim lijepo, i ne trčat oko stožine dok te ne potjeram...
ceste nemaju rupa kante uredno odvoze i toplo zimi , to nije upitno
upitno jel ta usluga moze manje kostat ... ni to nije upitno, odgovor je moze kad ode sotona iz pogane vlake a ne dodje hdz/sdp na vlast
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ko, šta, di uplati? Odakle "mikiju" 'vaše' pare stižu na račun, to mene zanima.debotoijusto wrote:nisam rekao da miki otima nas novac nesrico vec da se toliko uplatiEroo wrote:Nisi me s tim glupim dosjetkama uvjerio da si u pravu.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Mile 'rani četvrinu hr populacije. Koliko ono mandata? Misliš da su zagrepćanci blesavi kao vi?catabbath wrote:Demokracija na RH način. Dok Mile kupuje slobodu i funkcije tuđim novcem, nema straha da utekne u rezervnu domovinu.
Plaća li "miki" porez i PDV ka i vi? Tehnička sam osoba i laprdanje me ne fascinira, samo konkretne brojke i način...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Bandić dobio još jednog zastupnika = 13
» Ayn Rand Institut traži državnu pomoć za isplatu plaća zaposlenima
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Bandić dobio još jednog zastupnika = 13
» Ayn Rand Institut traži državnu pomoć za isplatu plaća zaposlenima
Page 2 of 2