Kršćanofobija u čardaku
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Kršćanofobija u čardaku
Ne smatram ih ja, sami se proglašavaju ljevicom i antifašistima. Meni je jasno da ste obični jugofiličari.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Po onom što se u Hrvatskoj smatra ljevicom, apsolutno.debotoijusto wrote:jutarnji vecernji nova rtl... ljevicari ? nije ni tebi lakoRegoč wrote:Da pojednostavim, nisu bitno i poskok.debotoijusto wrote:
no dobro , koji su to mediji u rukama ljevicara , tko sacinjava nadzorni odbor , vlasnik , urednik i koliki utjecaj imaju % u drustvu ?
sto ti smatras lijevim je van svakog zdravog razuma tako cu zavrsit ovo raspravu van teme koja otima mi nuzno potreban kisik za disarinu
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
regoč i onaj space šejker smatraju da je svatko tko i pokuša misliti svojom glavom ljevičar i antifašist ali to i nije loše pa na to lijepe sorosa,jugonostalgičara i još svašta.Jebi ga,argumenti su argumenti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Po onom što se u Hrvatskoj smatra ljevicom, apsolutno.debotoijusto wrote:jutarnji vecernji nova rtl... ljevicari ? nije ni tebi lakoRegoč wrote:Da pojednostavim, nisu bitno i poskok.debotoijusto wrote:
no dobro , koji su to mediji u rukama ljevicara , tko sacinjava nadzorni odbor , vlasnik , urednik i koliki utjecaj imaju % u drustvu ?
sto ti smatras lijevim je van svakog zdravog razuma tako cu zavrsit ovo raspravu van teme koja otima mi nuzno potreban kisik za disarinu
vili40-
2015-08-02
Sami se takvima izjašnjavate, nije u nami problem.vili40 wrote:regoč i onaj space šejker smatraju da je svatko tko i pokuša misliti svojom glavom ljevičar i antifašist ali to i nije loše pa na to lijepe sorosa,jugonostalgičara i još svašta.Jebi ga,argumenti su argumenti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Po onom što se u Hrvatskoj smatra ljevicom, apsolutno.debotoijusto wrote:jutarnji vecernji nova rtl... ljevicari ? nije ni tebi lakoRegoč wrote:
Da pojednostavim, nisu bitno i poskok.
meni ih daješ inače depresivcima ne naplaćujem, tebi bih još manjevili40 wrote:ne,depresija mi je zaštitni znak.Volio bih je poturiti vama u ruksaku zajedno sa novcima koje vam redovito dajem pa da imate oboje onako za promjenu.n_razbojnik wrote:vili jel tebe ikada napusti depresija
n_razbojnik-
2014-04-15
vili40 wrote:regoč i onaj space šejker smatraju da je svatko tko i pokuša misliti svojom glavom ljevičar i antifašist ali to i nije loše pa na to lijepe sorosa,jugonostalgičara i još svašta.Jebi ga,argumenti su argumenti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Po onom što se u Hrvatskoj smatra ljevicom, apsolutno.debotoijusto wrote:jutarnji vecernji nova rtl... ljevicari ? nije ni tebi lakoRegoč wrote:
Da pojednostavim, nisu bitno i poskok.
ne misle oni nista , vise pameti i logike mozes pronac u 258 epizodi turske sapunice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ako ništa drugo,plaćam ti ovu čardak predstavu u kojoj tako lijepo uživaš.Žabokrečina je to i to teška pa npr.ti depresivni jugonostalgičari,antifašisti,sorosevci i komunjare plaćaju preko raznih nameta i poreza crkvu iako nisu vjernici,pošteno zar ne i još ih vode pod katolike vjernike pa tako u zemlji živi 103% katolika,bolji smo od Haitija.A nijemci su pokvareni jer tamo svatko plaća svoje stado.n_razbojnik wrote:meni ih daješ inače depresivcima ne naplaćujem, tebi bih još manjevili40 wrote:ne,depresija mi je zaštitni znak.Volio bih je poturiti vama u ruksaku zajedno sa novcima koje vam redovito dajem pa da imate oboje onako za promjenu.n_razbojnik wrote:vili jel tebe ikada napusti depresija
vili40-
2015-08-02
Tako i mi Hrvati katolici plaćamo pedere, lezbe i ine jugofiličare, iako nam se gadite. Pošteno, zar ne?vili40 wrote:jugonostalgičari,antifašisti,sorosevci i komunjare plaćaju preko raznih nameta i poreza crkvu iako nisu vjernici,pošteno zar ne
Je, glavno da ti misliš kako ocrniti Crkvu i Hrvate.debotoijusto wrote:vili40 wrote:regoč i onaj space šejker smatraju da je svatko tko i pokuša misliti svojom glavom ljevičar i antifašist ali to i nije loše pa na to lijepe sorosa,jugonostalgičara i još svašta.Jebi ga,argumenti su argumenti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Po onom što se u Hrvatskoj smatra ljevicom, apsolutno.debotoijusto wrote:
jutarnji vecernji nova rtl... ljevicari ? nije ni tebi lako
ne misle oni nista , vise pameti i logike mozes pronac u 258 epizodi turske sapunice
nek i oni sami zarade svoju plaću,dapače.Ali u hrvatskoj vlada HDZ(velikom većinom uz ostali izdajnički i prevratnički ološ)pa se i za to treba obratiti njima a ne meni.Regoč wrote:Tako i mi Hrvati katolici plaćamo pedere, lezbe i ine jugofiličare, iako nam se gadite. Pošteno, zar ne?vili40 wrote:jugonostalgičari,antifašisti,sorosevci i komunjare plaćaju preko raznih nameta i poreza crkvu iako nisu vjernici,pošteno zar ne
vili40-
2015-08-02
Regoč wrote:Je, glavno da ti misliš kako ocrniti Crkvu i Hrvate.debotoijusto wrote:vili40 wrote:regoč i onaj space šejker smatraju da je svatko tko i pokuša misliti svojom glavom ljevičar i antifašist ali to i nije loše pa na to lijepe sorosa,jugonostalgičara i još svašta.Jebi ga,argumenti su argumenti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:
Po onom što se u Hrvatskoj smatra ljevicom, apsolutno.
da oni u haljini nije 20g. jebava dicu nekaznjeno i ti ga branio ne bi imao ni potrebe da pisem
stvari su obicno jednostavne
2014-04-12
malo sutra. niste vi krscani nego fanatici .Regoč wrote:S kršćanske strane nema nikakve želje za progonom ikoga, postoji samo težnja za jednakim javnim tretmanom.kaya wrote:hrvate i krscane u hrvatskoj ne proganja nitko.
ultrakonzervativne udruge paradiraju i hoce proganjati nekog drugog u principu a kada im to ne das onda ih proganjas.
to je okretanje pile naopako.
unormalite se pa vas nece “ proganjati “ nitko!
naskacete na zene ispred bolnica, falsificirate potpise na zahtjevima za razne refrendume gdje su opet mete zene, srbi, pederi . u svakom slucaju nekoga bi naganjali .
e kad vas zaustave onda kuknjava- ne daju nam da budemo krscani, jaoj!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vili40 wrote:
regoč i onaj space šejker smatraju da je svatko tko i pokuša misliti svojom glavom ljevičar i antifašist ali to i nije loše pa na to lijepe sorosa,jugonostalgičara i još svašta.
Ti ionako ne misliš glavom nego guzicom. Makar, zapravo je to svejedno jer u oba organa imaš isti sadržaj.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
Zapravo nisu nikad, ali razumijem potrebu mentalno potkapacitiranih za pojednostavljivanjem do razine vulgarnosti, jer je to valjda jedini način da shvate bilo što čija je razina složenosti malo veća od 1+1 operacije.
Guest- Guest
kaya wrote:malo sutra. niste vi krscani nego fanatici .Regoč wrote:S kršćanske strane nema nikakve želje za progonom ikoga, postoji samo težnja za jednakim javnim tretmanom.kaya wrote:hrvate i krscane u hrvatskoj ne proganja nitko.
ultrakonzervativne udruge paradiraju i hoce proganjati nekog drugog u principu a kada im to ne das onda ih proganjas.
naskacete na zene ispred bolnica, falsificirate potpise na zahtjevima za razne refrendume gdje su opet mete zene, srbi, pederi . u svakom slucaju nekoga bi naganjali .
Dobro, jesi li ikada čula za Opću deklaraciju UN-a o pravima čovjeka?
Znaš ono, temeljno pravo kao sloboda javnog ispovjedanja svoje vjere?
Granica do koje su tu može ići je tu fizičko nasilje nad neistomišljenicima, ali ja se stvarno, ali stvarno ne sjećam da su ga ikada primjenjivali kako ih ti nazivaš fanatici, za razliku od onog naprednog lika u punoj fizičkoj snazi koji je odgurnuo jednu babu i pri tome joj slomio nogu, kuk ili što ono već.
E sad, druga je priča što ima određen broj onih koje vjernici u tom javnom iznošenju svoje vjere na jako nerviraju, ali to je njihov problem, a i kako je to znao reći Mesić, neka institucije rade svoj posao i mirna Bosna pa i Hercegovina.
Guest- Guest
u krajnoj liniji i da netko jest jugofil, antfasist i peder skinite mu se s glave.
neka bude. ne mozes nametnuti svoj sustav vrijednosti svima. i to silom. a kada ne daju- jaoj ja sam hrvat i krscanin, ugrozen sam !
kaj ste vi srbi?
neka bude. ne mozes nametnuti svoj sustav vrijednosti svima. i to silom. a kada ne daju- jaoj ja sam hrvat i krscanin, ugrozen sam !
kaj ste vi srbi?
2015-08-15
ma daj, cekaj netko ti brani javno ispovjedati vjeru?Speare Shaker wrote:kaya wrote:malo sutra. niste vi krscani nego fanatici .Regoč wrote:S kršćanske strane nema nikakve želje za progonom ikoga, postoji samo težnja za jednakim javnim tretmanom.kaya wrote:hrvate i krscane u hrvatskoj ne proganja nitko.
Granica do koje su tu može ići je tu fizičko nasilje nad neistomišljenicima, ali ja se stvarno, ali stvarno ne sjećam da su ga ikada primjenjivali kako ih ti nazivaš fanatici, za razliku od onog naprednog lika u punoj fizičkoj snazi koji je odgurnuo jednu babu i pri tome joj slomio nogu, kuk ili što ono već.
E sad, druga je priča što ima određen broj onih koje vjernici u tom javnom iznošenju svoje vjere na jako nerviraju, ali to je njihov problem, a i kako je to znao reći Mesić, neka institucije rade svoj posao i mirna Bosna pa i Hercegovina.
daj mi reci tocno tko?
2015-08-15
samo u klijeti ali to nema u pečalbi pa je stalno u kurcun_razbojnik wrote:vili jel tebe ikada napusti depresija
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
Zapravo nisu nikad, ali razumijem potrebu mentalno potkapacitiranih za pojednostavljivanjem do razine vulgarnosti, jer je to valjda jedini način da shvate bilo što čija je razina složenosti malo veća od 1+1 operacije.
kod desnicara su stvari jednostavne a izricaj primjeren @regocizam zasluzuje ismijavanje na vise razina...komentiras kao njegov odvjetnik ili se prepoznajes ?
2014-04-12
kaya wrote:ma daj, cekaj netko ti brani javno ispovjedati vjeru?Speare Shaker wrote:kaya wrote:malo sutra. niste vi krscani nego fanatici .Regoč wrote:S kršćanske strane nema nikakve želje za progonom ikoga, postoji samo težnja za jednakim javnim tretmanom.kaya wrote:hrvate i krscane u hrvatskoj ne proganja nitko.
daj mi reci tocno tko?
Jesi ti stvarno pala s Marsa ili se samo takvom praviš?
Pročešljaj malo po medijima. Da, onim u velikoj većini kod nas notorno ljevičarskim.
Forum se doduše ne računa, a forumske klaunove manje više nitko ne uzima za ozbiljno, ali i to ponešto govori o atmosferi u javnosti ne samo po tom pitanju.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
kod desnicara su stvari jednostavne a izricaj primjeren @regocizam zasluzuje ismijavanje na vise razina...komentiras kao njegov odvjetnik ili se prepoznajes ?
Samo načelno konstatiram jednu notornu činjenicu koju doduše premnogi kao takvu ne razumiju o čemu svjedoči neprestana težnja ka pojednostavljivanju notorno kompleksnih pa i kompliciranih stvari. Tako si olakšavaju umni napor.
Ali ne čudi me da si se ti prepoznao među mentalno potkapacitiranima, tamo ti je realno i mjesto.
Last edited by Speare Shaker on 21/10/2018, 14:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
vise pameti i logike mozes pronac u 258 epizodi turske sapunice
Ti to gledaš?
Zanimljivo, ja nisam odgledao niti jednu jedinu epizodu. Dapače, niti 5 minuta neke epizode u komadu.
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Živi Zid prska po Čardaku
» Velika pobuna u Čardaku!?!
» CRO COP jebe majku Čardaku
» Lijepo je biti uhljeb u Čardaku.
» Todorić prska po domoljubnom katoličkom čardaku
» Velika pobuna u Čardaku!?!
» CRO COP jebe majku Čardaku
» Lijepo je biti uhljeb u Čardaku.
» Todorić prska po domoljubnom katoličkom čardaku