Zašto istočnu obalu Amerike treba pod hitno naseliti hispanjolcima
Page 1 of 1
Zašto istočnu obalu Amerike treba pod hitno naseliti hispanjolcima
Maryland
https://www.bljesak.info/gospodarstvo/ulaganja/nacionalna-garda-marylanda-pomaze-oruzane-snage-bih/225421
6 miljona stanovnika, 30% crnaca čiji je broj od 1970 narastao za duplo a broj bijelih Amerikanca uglavnom protestanata pao s 80%' na 50%
https://www.bljesak.info/gospodarstvo/ulaganja/nacionalna-garda-marylanda-pomaze-oruzane-snage-bih/225421
6 miljona stanovnika, 30% crnaca čiji je broj od 1970 narastao za duplo a broj bijelih Amerikanca uglavnom protestanata pao s 80%' na 50%
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Zašto istočnu obalu Amerike treba pod hitno naseliti hispanjolcima
Nevada i Meryland dvije američke države koje najbrže gube bijelu populaciju
Dobro Nevada je i onako Novi Meksiko pa nije ni bitno a ovi su vamo protestantski multikulti koji je s 80% populacije pao na 50% i još pada
Saš brajo dobit hispanjolce pa ti pomaži Os BiH
Dobro Nevada je i onako Novi Meksiko pa nije ni bitno a ovi su vamo protestantski multikulti koji je s 80% populacije pao na 50% i još pada
Saš brajo dobit hispanjolce pa ti pomaži Os BiH
2014-04-11
Protestantska bijela žgadija
Maryland su inače osnovali Englezi katolici koji su pobjegli od protestanskog terora iz Engleske u Ameriku no engleska kolonija i onda katolici manjina i praktički katolici čine 15% stanovništva a od toga 11% su naknadni irski doseljenici
Drugim riječima ti protestantski bijelci tamo to su teški mrzitelji katolika i takvi mi sad dolaze rovat po Bosni a kakvi su najbolje govori podatak da su radije useljavali Azijate nego hispanjolce samo zato jer Azijati nisu katolici , znači sve je bolje nego katolici
E pa kad je tako baš mi je drago šta ćete na popisu za 2020 past ispod 50% stanovnika i kao bijela populacija i kao protestanti a 1970 ste činili 80% populacije
E pa neka vas crnci i azijati gaze, da Bog da na 5% spali tamo
Maryland su inače osnovali Englezi katolici koji su pobjegli od protestanskog terora iz Engleske u Ameriku no engleska kolonija i onda katolici manjina i praktički katolici čine 15% stanovništva a od toga 11% su naknadni irski doseljenici
Drugim riječima ti protestantski bijelci tamo to su teški mrzitelji katolika i takvi mi sad dolaze rovat po Bosni a kakvi su najbolje govori podatak da su radije useljavali Azijate nego hispanjolce samo zato jer Azijati nisu katolici , znači sve je bolje nego katolici
E pa kad je tako baš mi je drago šta ćete na popisu za 2020 past ispod 50% stanovnika i kao bijela populacija i kao protestanti a 1970 ste činili 80% populacije
E pa neka vas crnci i azijati gaze, da Bog da na 5% spali tamo
2014-04-11
Latinosi duvaju vutra, radjaju decu sa 15 godina, dok sa 30 postaju babe i dede.
Tetovaže, smrt policiji fazon, simbol sličan Micubisiju, simbol suze ispod očiju da su izgubili prijatelja...
Tetovaže, smrt policiji fazon, simbol sličan Micubisiju, simbol suze ispod očiju da su izgubili prijatelja...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Baš zato ih triba naselit tamo, da udare kontru ovom protestanskom šljamu u MarylanduSerbinho-3 wrote:Latinosi duvaju vutra, radjaju decu sa 15 godina, dok sa 30 postaju babe i dede.
Engleski lojalisti, britanska govna
2014-04-11
Gledam ja jutros Njuz...sve vise Migranata ide iz Mehika prema Jemerici na sjever..izgleda da je i Trumponja nes dogovorio sa meksickim predsjednikom o propustanju...
dobro,Hispanci su cestiti i vrijedni,pa bar rade,ne kao ovi Nasi Kozojebi sto dolaze..
dobro,Hispanci su cestiti i vrijedni,pa bar rade,ne kao ovi Nasi Kozojebi sto dolaze..
Guest- Guest
Sve to u Maryland triba nabit,, engleski lojalisti, antikatolički zakon ukinut 1830
Teški antikatokici i onda mi takve šalje u Bosnu kao vojnu suradnju
Teški antikatokici i onda mi takve šalje u Bosnu kao vojnu suradnju
2014-04-11
Pa..Longi..budimo iskreni..Katolicanstvo je shebano do temelja...i sam stav Poupa Franceka,o Islamu i Kozojebima sve govori...masovna korupcija unutar vatikanskih zidina..
Guest- Guest
Nije stvar u tome nego šta su ti bijeli protestanti ljubitelji mislimana
On meni u Bosnu ja njemu u Meryland pa tko koga
On meni u Bosnu ja njemu u Meryland pa tko koga
2014-04-11
Ima Crnaca dosta na East Coast.
Bio sam jednom u nekom dobrom kraju Merilenda, blizu valjda Vasingtona, kuce u sumi, dobra kola okolo, mirno, mislio belci neki dobro usemljeni, administracija, ovo, ono...
Posle nekog vremena, gledam, Crnac za Crncem............verovatno iz administracije, usemljeni...
Bio sam jednom u nekom dobrom kraju Merilenda, blizu valjda Vasingtona, kuce u sumi, dobra kola okolo, mirno, mislio belci neki dobro usemljeni, administracija, ovo, ono...
Posle nekog vremena, gledam, Crnac za Crncem............verovatno iz administracije, usemljeni...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Sve poslat u Maryland
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/hiljade-migranata-probilo-ogradu-na-granici-gvatemale-i-meksika-na-putu-za-sad/181019171
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/hiljade-migranata-probilo-ogradu-na-granici-gvatemale-i-meksika-na-putu-za-sad/181019171
2014-04-11
Similar topics
» 5 ruskih raketa "Satan" može uništiti istočnu obalu SAD-a!
» KARL MARX 'Gospodar Jadranskog mora može biti samo onaj koji posjeduje njegovu istočnu obalu'
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Evropa pred zidom, i sad hitno treba rusko i kinesko cjepivo
» Martina Dalić: Agrokoru hitno treba novi, još veći kredit
» KARL MARX 'Gospodar Jadranskog mora može biti samo onaj koji posjeduje njegovu istočnu obalu'
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Evropa pred zidom, i sad hitno treba rusko i kinesko cjepivo
» Martina Dalić: Agrokoru hitno treba novi, još veći kredit
Page 1 of 1