baba Linda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: baba Linda
Još jedan korak u približavanju euintegracijama...črestitam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
najjača stvar kada gledaš tko se mlati za kupovati u njemačku trgovinu, baš gledam video, sve starkelje. zanimljivo mladih jedva da i ima..
a onda ove starkelje pričaju , "mladi su materijalistički nabrijani, mi nismo". kako da ne. razjebali dvije-tri države , i sada se mlate za ući u njemački super market, a iz dna duše mrze njemačku i europu i kapitalizam, a vidi se da im treba takav sustav
a onda ove starkelje pričaju , "mladi su materijalistički nabrijani, mi nismo". kako da ne. razjebali dvije-tri države , i sada se mlate za ući u njemački super market, a iz dna duše mrze njemačku i europu i kapitalizam, a vidi se da im treba takav sustav
AssadNaPodmornici wrote:najjača stvar kada gledaš tko se mlati za kupovati u njemačku trgovinu, baš gledam video, sve starkelje. zanimljivo mladih jedva da i ima..
kapitalizam da ali uz primat države u razmjernoj regulaciji.
2015-08-06
gdje je razina te regulacije?
Hrvatske regulacije(najreguleranija zemlja EU i zapadnog svijeta ujedno i najsiromašnija) ili su to Njemačke regulacije, ili Češke, ili Obamine, ili Trumpove, ili Sjeverno Korejske.. što želite?
Hrvatske regulacije(najreguleranija zemlja EU i zapadnog svijeta ujedno i najsiromašnija) ili su to Njemačke regulacije, ili Češke, ili Obamine, ili Trumpove, ili Sjeverno Korejske.. što želite?
AssadNaPodmornici wrote:gdje je razina te regulacije?
Pa kod nas ima previše...nađe se mjera vuijek.
2015-08-06
Nažalost ovakvi su većina. Takvi gutaju Vučićijeva govna sa Pinka, gledaju rijalitije i glasaju za Naprednjake. I posle se pitamo zašto nam ne valja država. Od govana se ne pravi pita.
...nista se nije promjenilo..u osamdesetima si cekao red da dobijes kruh,kavu,secer...ali onda bila nestasica...danas cekas red i mlatis se jer pak ima previse svega...izgelda d aje an ovim prostoriam suđeno da su uvijek redovi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Duhovna sirotinja...pizon & co...dzango wrote:Nažalost ovakvi su većina. Takvi gutaju Vučićijeva govna sa Pinka, gledaju rijalitije i glasaju za Naprednjake. I posle se pitamo zašto nam ne valja država. Od govana se ne pravi pita.
Neko na ispašu u Lidl a neko na protest u Vukovaru.jasambrend wrote:Haha... sad ste dobili svoje...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
"Pucina je stoka jedna grdna..."dzango wrote:Neko na ispašu u Lidl a neko na protest u Vukovaru.jasambrend wrote:Haha... sad ste dobili svoje...
Težak je put do Lidla.Još malo pa ćemo ih usvojit...
Nepratim to, znam samo da su ovdje kraj mene prije po godine tri mlade Srbijanke odsjele pa su se mjesecima obućavale za rad u Lidla ovdje za Srbiju
Trgovački lanci će problem radne snage rješavati tako da će ovaj prostor postati zajednički za jednu te istu kompaniju ako posluje u zemljama regije
Trgovački lanci će problem radne snage rješavati tako da će ovaj prostor postati zajednički za jednu te istu kompaniju ako posluje u zemljama regije
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
lidl je inače žešća kurčina od dućana, teška socijala...
par puta sam kupio neke stvari tamo, u pravilu prodaju smeće. Ono što prodaju a da vrijedi košta koliko i svugdje drugdje.
par puta sam kupio neke stvari tamo, u pravilu prodaju smeće. Ono što prodaju a da vrijedi košta koliko i svugdje drugdje.
isto ko ikea, bofl je kod njih stvarno jeftin a kvalitetu ćeš platit ko i kod ekstra skupog natuzzija ako ne i više.
2014-04-16
lidl će u velikoj mjeri štetiti domaćim proizvođačima
nama su štetili i todorić i lidl i ostali strani lanci s uvozom ne kvalitetnije robe
nasjedate na blještavilo kao nekad naši
nama su štetili i todorić i lidl i ostali strani lanci s uvozom ne kvalitetnije robe
nasjedate na blještavilo kao nekad naši
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Linda Sarsour Asks Muslims To Form "Jihad" Against Trump, Not To Assimilate
» baba pukla
» Trla baba lan
» baba pada
» baba laže ko pas
» baba pukla
» Trla baba lan